02 / 05 / 2024

FİKENTDER toplantı

FİKENTDER toplantı

FİKENTDER 'den Ünalan Mahallesine Kentsel dönüşüm konusunda hukuki ve teknik destek toplantısı ... '' Fikirtepe ve Çevresi Kentsel Dönüşüm Derneği '' 12.07.2015 tarihinde pazar günü 14:00 - 17:00 saatleri arasında yapılacak.

Mikail Hıdır Vakıf GYO Yönetim Kurulu başkanı oldu!

Vakıf GYO'nun 10 Ağustos'ta gerçekleştirilen toplantısında, Yönetim Kurulu görev dağılımı yapıldı. Bu kapsamda Mikail Hıdır Yönetim Kurulu Başkanı oldu.

Fındık fiyatları sil baştan değişti! İl İl fındık fiyatları açıklandı! 2023 fındık fiyatları ne kadar oldu?

2023 güncel fındık fiyatları, geçtiğimiz gün yapılan kabine toplantısı sonrası Cumhurbaşkanı Erdoğan tarafından açıklandı. Fındık fiyatları sil baştan değişti. İl il fındık fiyatları açıklandı. İşte 2023 fındık fiyatları...

EYT'liler hemen siz de yapılandırmaya bakın! EYT'liler için son dakika fırsatı! Tam bu kadar ödenecek!

Milyonlarca vatandaşın dört gözle beklediği borç yapılandırma paketi bugün Kabine Toplantısı'nda masaya yatırılacak. EYT'liler hemen siz de yapılandırmaya bakın! EYT'liler için son dakika fırsatı! Tam bu kadar ödenecek!

GYODER, 'Konut Projeleri İçin Pazar Yeri' projesini hayata geçiriyor! Sıfır konutlar öncelikli hale gelecek!

Gayrimenkul Yatırımcıları Derneği (GYODER), 2023 yılı vizyonunu ve projelerinin detaylarını İstanbul'da bir otelde gerçekleştirdiği toplantı ile duyurdu. GYODER, 'Konut Projeleri İçin Pazar Yeri' projesini hayata geçiriyor! Sıfır konutlar öncelikli hale gelecek!

YÖK Başkanı Prof. Dr. Erol Özvar vakıf üniversitelerine indirim çağrısı yaptı!

Türkiye Odalar ve Borsalar Birliği, Yükseköğretim Meclisi İstişare Toplantısı, YÖK Başkanı Prof. Dr. Erol Özvar'ın katılımıyla yapıldı. Özvar, burada vakıf üniversitelerine de çağrıda bulundu. İşte detaylar!

Fırıncılar Odası Başkanı Balcı'dan flaş ekmek zammı açıklaması: Pazartesi'den itibaren zamlar iptal

İstanbul başta olmak üzere Anadolu'nun bazı illerinde ekmeğe yapılan zamlar tartışmalara neden oldu. Fırıncılar Odası Başkanlığı bugün Samsun'da ekmek fiyatlarına gelen zamları masaya yatırdı ve toplantı sonrası flaş bir açıklama geldi.

Vakıf GYO kayıtlı sermaye tavanını 750 milyon TL artıracak!

Vakıf GYO'nun 11 Şubat 2022 tarihli toplantısında, kayıtlı sermaye tavanının, 1 milyar TL'den 1 milyar 750 milyon TL'ye yükseltilmesine karar verilmişti. Şirketin, SPK'ya yaptığı sermaye artırımı başvurusu uygun görüldü. 

Vakıf GYO'nun 2020 yılı genel kurul toplantısı kararları tescillendi!

Vakıf GYO'nun 2020 Yılı Olağan Genel Kurul Toplantısında alınan kararları İstanbul Ticaret Sicil Müdürlüğü tarafından 14 Nisan 2021 tarihinde tescillendi. 

Vakıf GYO'nun kar dağıtım tablosu onaylandı!

Vakıf GYO'nun 2 Nisan 2021 tarihli şirketin 2020 yılı olağan genel kurul toplantısında ekte yer alan kar dağıtım tablosu onaylandı. 

Vakıf GYO 2020 yılı olağan genel kurul toplantı sonucu!

Vakıf GYO'nun 2020 yılı olağan genel kurul toplantısına ilişkin toplantı tutanağı ve hazır bulunanlar listesi yayınlandı. 

Dünyanın geleceği için sıfır karbonlu yapılar inşa edilmeli! 

Türkiye'de yapı stokunun çevre duyarlılığı konusunda gelişimine katkı sağlamak için düzenlenen Yeşil Rapido 2021’in ilk oturumu online olarak gerçekleştirildi. Toplantıda sıfır karbonlu binaların önemi ele alındı. 

Sıfır atık uygulaması konut projelerinde zorunlu olacak!

"İklim Değişikliğiyle Mücadele Toplantısı"nda konuşan Çevre ve Şehircilik Bakanı Murat Kurum, gelecek dönemde konut projelerinde sıfır atık uygulamasının zorunlu olacağını açıkladı.

Avantgarde Şişli tanıtım toplantısı 3 Şubat'ta!

Avantgarde Collection Kurucusu İsmet Öztanık ve CEO Cenk Öztanık'ın, Avantgarde Şişli’yi, yatırım planlarını, şehir otelciliğindeki değişimleri ve fırsatları, pandeminin turizm sektörüne etkilerini masaya yatıracağı basın toplantısı 3 Şubat tarihinde yapılacak.

FİKENTDER toplantı Haberi

FİKENTDER toplantı

Fikirtepe Kentsel Dönüşüm Bölgesinde her türlü mağduriyete karşı mağdur olanların yanında yer alan ve her türlü desteği veren Fi-KENTDER aynı amaç doğrultusunda gelen talepler doğrultusunda çevre mahallelere de aynı desteği sağlamaya devam etmektedir.


FİKENTDER '' Fikirtepe ve Çevresi Kentsel Dönüşüm Derneği '' 12.07.2015 tarihinde pazar günü 14:00 - 17:00 saatleri arasında Şampiyon Spor tesislerinde yaklaşık 500 kişilik salonda halka açık bir toplantı düzenliyor. Halka açık ve ücretsi olarak düzenlenecek toplantıda, kentsel dönüşümde yaşanan sıkıntılar başta olmak üzere , insanların kafasına takılan çeşit sorun ve görüşlerinde akademik çerçevede paylaşılacağı genel bilgilendirme şeklinde geçecek.



Toplantıda anlatılacak konular;


- 6306 sayılı yasa ve içeriği

- Riskli alan uygulaması ve kapsamı

- Sözleşme içeriği ve dikkat edilmesi gereken maddeler

- Çantacı firmalara karşı uyarı ve dikkat edilmesi

- Milli Emlak...