18 / 05 / 2024

fikirtepe 2014 yıkım töreni

fikirtepe 2014 yıkım töreni

Selimoğlu - Pana Ortaklığı'nın Fikirtepe kentsel dönüşüm projelerinde yıkımlar bugün başladı. Selimoğlu - Pana Ortaklığı Fikirtepe projesinde yıkım sürecinin ardından inşaat çalışmalarının hızla başlayacağı belirtildi...

Fikirtepe'deki yıkımlar tedirgin etti!

Fikirtepe'deki dönüşümle konut yıkım ve yapımının 5 kata çıkacağı halkı tedirgin ediyor. Mahalleliler evlerini kaybetmekten korkuyor.

Fikirtepe'de yıkım işlemi tamamlandı!

Fikirtepe'de kentsel dönüşüm başladı. 180 hak sahibinin bulunduğu 13 bin metrekarelik adada yıkım işlemi tamamlandı.

Sua İnşaat Fikirtepe'de yıkım çalışmalarına başladı!

Sua İnşaat, Anadolu Yakası'nın yenilenen yüzü Fikirtepe'de hayata geçireceği projesi için, bölgede dönüşüme tabi tutulan niteliksiz yapılarda yıkım çalışmalarına başladı.

Şua İnşaat Fikirtepe'deki projesi için yıkım çalışmalarına başladı!

Şua İnşaat Fikirtepe’de kentsel dönüşüm kapsamında hayata geçireceği projesi için bölgede yıkım çalışmalarını başlattı.

Şua İnşaat Fikirtepe projesinde yıkımlar başladı!

Şua İnşaat, Anadolu Yakası’nda geliştirdiği nitelikli projelerine bir yenisini daha ekliyor. Şua İnşaat Fikirtepe’de kentsel dönüşüm kapsamında hayata geçireceği projesi için bölgede yıkım çalışmalarını başlattı.

Alsancak Stadı’ndaki yıkım çalışmalarında son durum ne?

İzmir’de, Kurtuluş Savaşı sonrası Yunanistan’a taşınan Panianios Kulübü’nün 1910’da kullanmaya başladığı ve 2014 yılı Ağustos ayında depreme dayanıksız olduğu gerekçesiyle maçlara kapatılan Alsancak Stadı’ndaki yıkım çalışmalarında sona gelindi.

Karşıyaka Stadı'nın yıkımı büyük ölçüde tamamlandı!

İzmir'de 2014 yılı Ağustos ayında depreme dayanıksız olduğu gerekçesiyle maçlara kapatılan, amatör maçların oynandığı ve uzun süredir resmi maçlara kapalı olan Karşıyaka Stadı'nın yıkımı büyük ölçüde tamamlandı.

Alsancak Stadı ve Karşıyaka Stadı'nın yıkımı tamamlandı!

İzmir'de 2014 yılı Ağustos ayında depreme dayanıksız olduğu gerekçesiyle maçlara kapatılan Alsancak Stadı ile amatör maçların oynandığı ve uzun süredir resmi maçlara kapalı olan Karşıyaka Stadı'nın yıkımı büyük ölçüde tamamlandı.

İzmir Alsancak Stadı'nda yıkım çalışmaları başladı!

İzmir’de 2014 yılının Ağustos ayında depreme dayanıksız olduğu gerekçesiyle maçlara kapatılan Alsancak Stadı’nda yıkım çalışmaları başladı. Açık trübünün bir bölümü yıkıldı.

İstanbul 216’nın 2’nci etabı için yıkım faaliyetleri başladı!

Baysaş İnşaat tarafından Fikirtepe’de hayata geçirilen İstanbul 216 projesindeki 2’nci etap için düğmeye basıldı. Hak sahipleri tarafından boşaltılarak yıkıma hazır hale getirilen ikinci etapta geçtiğimiz gün itibariyle yıkım çalışmalarına başlandı

Büyük mükelleflerin vergisi yüzde 23,83 arttı!

mükelleflerin 2014'te gerçekleştirdikleri büyüme, tahhakkuk eden vergi miktarına da yansıdı. Büyük mükelleflerin ödedikleri Gelir Vergisi geçen yıl, bir önceki yıla kıyasla yüzde 23,83 artarak 17 milyar 153 milyon liraya yükseldi.

Tabakhane kentsel dönüşümü kapsamında yıkım devam ediyor!

Trabzon Büyükşehir Belediyesi ile TOKİ'nin ortaklaşa gerçekleştirdiği Tabakhane kentsel dönüşüm projesi kapsamında yıkım çalışmaları 2014'ün son gününde de devam etti. Toplam 146 milyon TL'lik yıkım yapıldı.

Boss Tanış Avrupa İnşaat Yıkım ve Hafriyat Ticaret Anonim Şirketi kuruldu!

Boss Tanış Avrupa İnşaat Yıkım ve Hafriyat Ticaret Anonim Şirketi, Erhan Tanış Yönetim Kurulu Başkanlığı'nda 50 bin TL'lik sermaye ile 24 Aralık 2014 tarihinde kuruldu.

fikirtepe 2014 yıkım töreni Haberi

fikirtepe 2014 yıkım töreni


İstanbul Fikirtepe kentsel dönüşüm kapsamında harekete geçen Selimoğlu - Pana Ortaklığı projelerinde yıkımlar bugün gerçekleştirilen törenle başladı. Yıkım töreni bugün Hasanpaşa Salı Pazarı'nda saat 14:00'te gerçekleştirildi.


Yıkım töreni İstanbul Büyükşehir Belediyesi Başkanı Kadir Topbaş'ın katılımıyla düzenlendi. Selimoğlu - Pana Ortaklığı Fikirtepe projeleri rezidans konseptinde tasarlandı. Projelerde ticari birimler de yer alıyor.











Tel: 0216 360 30 34

Web: www.selimoglugroup.com

Gülcihan...