16 / 05 / 2024

Fikirtepe Derneği kira yardımı başvurusu yaptı mı

Fikirtepe Derneği kira yardımı başvurusu yaptı mı

Fikirtepe Derneği, kentsel dönüşüm kira yardımı için Çevre ve Şehircilik Bakanlığı İstanbul İl Müdürlüğü'ne başvurarak, Fikirtepe'ye devletten kira yardımı talep eden ikinci dernek oldu. İşte Alaattin Demirel ve Sabır Karakoçoğlu'nun açıklamaları...

Birleşmiş Markalar Derneği üyelerinin yüzde 87'si fahiş kira artışı taleplerinden şikayetçi!

Birleşmiş Markalar Derneği (BMD) Başkanı Sinan Öncel yaptığı açıklamada Birleşmiş Markalar Derneği üyelerinin yüzde 87'si fahiş kira artışı taleplerinden şikayetçi olduğunu söyledi.

Ahbap Derneği 500 öğrenciye kira yardımı yapacak!

Ahbap Derneği Başkanı Haluk Levent, kira sorunu yaşayan 500 öğrenciye 6'şar bin TL kira yardımı yapılacağını açıkladı.

Türkiye Emekliler Derneği'den 'Emekliye konut alım ve kira desteği sağlansın' önerisi!

Türkiye Emekliler Derneği (TÜED) tarafından gerçekleştirilen toplantıda "Emekliye konut alım ve kira desteği sağlanmalı" önerisi sunuldu.

Tescilli Markalar Derneği'nden kira önerisi!

Tescilli Markalar Derneği (TMd) Yönetim Kurulu Başkanı İzzet Stamati yaptığı açıklamada, "3 ay kirasız dönem ticari işletmelerin faaliyetlerinin devam etmesine büyük fayda sağlayacaktır” dedi.

Gıda Perakendecileri Derneği'nden kira önerileri!

Gıda Perakendecileri Derneği (GPD), koronavirüs döneminde yaşanan normalleşme sürecinde kira ilişkilerinin düzenlenmesine dair öneriler sundu. 

Birleşik Markalar Derneği’nden 'AVM'ler 3 ay kira almasın' çağrısı!

Koronavirüs salgını önlemleri kapsamında 2 aydır kapalı olan AVM'lerin açılması gündemde konuşulmaya devam ediyor. BMD yani Birleşik Markalar Derneği’nde. BMD Başkanı Sinan Öncel, AVM'lerin açılmasına ilişkin açıklamalarda bulundu...

Tut Elimi Derneği 100 ailenin kirasını ödedi! 

Tut Elimi Derneği, ramazan ayında ihtiyaç sahiplerine kira yardımı yapıyor. Dernek, Türkiye’de 100 ailenin kira ödemesini yaptı...

Birleşmiş Markalar Derneği'nden 'AVM'ler kira almasın' önerisi!

Birleşmiş Markalar Derneği (BMD) Başkanı Sinan Öncel, koronavirüs tehdidi ortadan kalkana kadar AVM yönetimlerinin kira ve genel gider almayacaklarını çok net bir şekilde ilan etmelerini, ayrıca bankalardan da çek borçluları için kredi kolaylığı istediklerini bildirdi. 

Aykurt Nuhoğlu Fikirtepe Kentsel Dönüşüm Derneği'nin toplantısına katılacak!

Fikirtepe Kentsel Dönüşüm Derneği bugün Hukuki ve Mimari Destek Toplantısı gerçekleştirecek. Toplantıya Kadıköy Kaymakamı Birol Kurubal, Kadıköy Belediye Başkanı Aykurt Nuhoğlu, Kadıköy AKP ilçe Başkanı İsa Mesih Şahin de katılacak.

Fikirtepe'de bir dernek daha kira yardımı için başvurdu!

Fikirtepe Derneği, kentsel dönüşüm kira yardımı için Çevre ve Şehircilik Bakanlığı İstanbul İl Müdürlüğü'ne başvurarak, Fikirtepe'ye devletten kira yardımı talep eden ikinci dernek oldu. İşte Alaattin Demirel ve Sabır Karakoçoğlu'nun açıklamaları...

Fikirtepe ve Çevresi Kentsel Dönüşüm Derneği, bilgilendirme toplantıları yapacak!

Fikirtepe ve Çevresi Kentsel Dönüşüm Derneği, Çevre ve Şehircilik Bakanlığına sözlü ve yazılı taleplerde bulunduğu yükseklik, kiralar ve diğer sıkıntılı maddeler ile ilgili bilgilendirme toplantıları düzenleyecek.

Erciyes Üniversitesi yeni hizmet binası için İstanbul Develiler Derneği ile protokol imzalandı!

Erciyes Üniversitesi'ne yeni hizmet binası İstanbul Develiler Derneği ile Erciyes Üniversitesi ( ERÜ ) arasında Develi Seyrani Kampüsüne yeni hizmet binası yapılması için protokol imzalandı....

Demirtaş Lozan Mübadilleri Kültür ve Dayanışma Derneği’nin yeni binası açıldı!

Bursa Büyükşehir Belediyesi’nin katkılarıyla yapılan Demirtaş Lozan Mübadilleri Kültür ve Dayanışma Derneği’nin yeni binası, Büyükşehir Belediye Başkanı Recep Altepe ’nin de katıldığı törenle hizmete açıldı.

Fikirtepe Derneği kira yardımı başvurusu yaptı mı Haberi

Fikirtepe Derneği kira yardımı başvurusu yaptı mı

Kadıköy Fikirtepe'de Vartaş İnşaat'ın yapı adasına imza atmakta uzun süre direnen evini yıktırmamasıyla bir dönem 'Fikirtepe inatçısı' olarak anılan Alaattin Demirel ve Sabır Karakoçoğlu tarafından kurulan Fikirtepe Derneği, kira yardımı için Çevre ve Şehircilik Bakanlığı İstanbul İl Müdürlüğü'ne başvuruda bulundu. 


Fikirtepe Derneği, bu başvurusuyla Yasin Bektaş başkanlığındaki Fikirtepe ve Çevresi Kentsel Dönüşüm Derneği'nden sonra Fikirtepe kentsel dönüşüm kapsamında Bakanlık'tan hak sahiplerine kira yardımı ödemesi yapılmasını isteyen ikinci dernek oldu. 


Fikirtepe'ye kira yardımı için yapılan ilk başvurunun haberini okumak için tıklayın!

"Evi yıkılan vatandaş, firmaların kira ödemelerinde sıkıntı yaşıyor"


Fikirtepe Derneği tarafından 20 Ocak 2015 Salı günü yapılan başvuruyla ilgili derneğin internet sitesine bir açıklama yapan Alaattin Demirel, şunları söyledi. 


"6306 sayılı Afet Riski Altındaki Alanların Dönüştürülmesi Hakkında Kanun Uygulama Yönetmeliği’nin 16. Maddesine göre...