13 / 05 / 2024

fikirtepe kamuşatırma iptal mi

fikirtepe kamuşatırma iptal mi

Fi-KENTDER '' Fikirtepe ve Çevresi Kentsel Dönüşüm Derneği ''nden dün Çevre ve Şehircilik Bakanlığına 500 sayfalık bir dosya verildi. Peki dosyada neler var ?

Kamu personel alımı 2023! Ulaştırma ve Altyapı Bakanlığı personel alımı ne zaman? Sağlık Bakanlığı personel alımı!

Aktarılan son dakika bilgilerine göre, aktifte birçok kamu kurumu işçi veya memur alımı gerçekleştirecek. Peki Eti Maden personel alımı, Ulaştırma ve Altyapı Bakanlığı personel alımı ne zaman? İşte kamu ilan Nisan 2024! 

Mirastan mal kaçırma iptal edilir mi? Mirastan mal kaçırma durumunda ne yapılmalı?

Mirastan mal kaçırma, miras konusunda mirasçıların anlaşmazlığa düşmesi durumunda ortaya çıkar. Bu durumda miras hak sahibi bu konuda harekete geçerek tapu iptal davası açabilir. Peki tapu iptal davası nedir, mirastan mal kaçırma durumunda ne yapılmalı? İşte mirastan mal kaçırma ile ilgili detaylar…

Kamu borçlarına yapılandırma için başvuru tarihi 1 ay uzatılıyor! İşte son dakika detayları!

Aktarılan son dakika detaylarına göre, kamu borçlarına yapılandırma için başvuru tarihi 1 ay uzatılıyor. Cumhurbaşkanı kararıyla yapılandırma için başvuru süresi bir ay uzatılarak 30 Haziran 2023 tarihine çekilecek. Böylelikle ilk taksit ödeme süresi de bir ay uzamış olacak.

Ulaştırma Bakanlığı kamu işçisi alımı yapacak! Başvuru için son 3 gün!

Ulaştırma ve Altyapı Bakanlığı tarafından 11 sürekli kamu işçi alımı ilanı yayımlandı. Farklı alanlarda 11 sürekli işçi alımı yapılacağı duyuruldu. İşte detaylar...

Kamu kuruluşunda çalışmak isteyenlere müjde! Ulaştırma Bakanlığı duyurdu! 224 personel alımı yapılacak!

Kamu kuruluşlarında çalışmak isteyenler, yayınlanan her iş ilanına ekstra özen gösteriyor. İşte iş ayanlara Ulaştırma ve Altyapı Bakanlığı’nın duyurduğu iş ilanı detayları!

Wercco Uluslararası Atık Ve Enerji Araştırma Merkezi Limited Şirketi kuruldu!

Wercco Uluslararası Atık Ve Enerji Araştırma Merkezi Limited Şirketi bugün Esenyurt'ta 100 bin TL sermaye bedeli ile Karım Jokar tarafından kuruldu.

Emlak Konut GYO Fikirtepe dönüşüm projesi için imzalar atıldı!

Emlak Konut GYO tarafından ihale edilen İstanbul Fikirtepe Kentsel Dönüşüm Projesi 3464/2-3 Parsel İnşaatı İşi'nin sözleşmesi, Yüklenici Kuzu Toplu Konut İnş. A.Ş. ile 8 Aralık tarihinde imza atıldı. 

Çeşme ve Urla'da 628 hektarlık kamulaştırma kararı iptal edildi!

Çeşme’yi merkez alan kamulaştırma projesi iptal edildi. Çeşme ve Urla’da yaklaşık 628 hektarlık alanda kamulaştırma yapılmasıyla ilgili kararın iptal edildiği ortaya çıktı.

Kamu bankalarının konut kredisi yapılandırma faizleri düşecek mi?

Ziraat Bankası, HalkBank ve VakıfBank konut kredisi yapılandırma alıyor mu? Kamu bankalarının konut kredisi yapılandırma faizleri düşecek m?

Kamu Sağlık Tesisleri Ruhsatlandırma Yönetmeliği!

Kamu Sağlık Tesisleri Ruhsatlandırma Yönetmeliği bugünkü Resmi Gazete'de yayımlandı.

Atılgan Sert: Kamu müteahhitleri zor durumda!

Antalya Müteahhitler Derneği Başkanı Atılgan Sert, "Düzenlemelerle batma riski taşıyan kamu müteahhitlerinin kurtarılmasını ülkemiz ekonomisi ve istihdam gücü menfaati açısından yetkililerden arz ediyoruz" diye konuştu.

Kamu bankaları konut kredisi yapılandırma yapıyor mu?

Kamu bankaları olan Ziraat Bankası, HalkBank ve VakıfBank konut kredisi yapılandırma yapıyor mu?

Mustafa Gültepe: Atıl kamu binalarını istiyoruz!

Geçen yıl, İstanbul Hazır Giyim ve Konfeksiyon İhracatçıları Birliği’nin (İHKİB) başkanlığına seçilen Talu Tekstil Yönetim Kurulu Başkan Mustafa Gültepe’nin en önemli projelerinde biri Anadolu’daki atıl kamu binalarını alıp burada ileri teknoloji hazır giyim üretimi yapmak.

fikirtepe kamuşatırma iptal mi Haberi

fikirtepe kamuşatırma iptal mi

Fi-KENTDER '' Fikirtepe ve Çevresi Kentsel Dönüşüm Derneği '' olarak Çevre ve Şehircilik Bakanlığı Müsteşarı Mustafa Öztürk Bey'i Ankara'da kendi makamında ziyaret etti. 

Fi-KENTDER vatandaşlardan gelen tüm şikayetlerini, beklentileri ile mevcutta yaşanılan sıkıntıları içeren, vatandaşların kendi el yazıları, imzaları ile Fi-KENTDER'e yazdıkları dilekçeler, talepler ve şikayetleri içeren bir dosyayı rapor halinde Müsteşar Mustafa Öztürk Bey'e elden makamında sundu. 


FiKENTDER görüşme ve ziyaretlerine bakanlık , başbakanlık, bütün siyasi partiler ve Meclis te dahil olmak üzere tüm mercilere gidip sıkıntı ve taleplerini gündeme getirmeye devam edecelerini bildirdiler... 


Bunun haricinde fikirtepe'de bazı firmalar hakkında vatandaşlar tarafından belgelendirilen bazı bilgiler, vatandaşların yaptıkları aziller, fesihler, fesih davaları ile beraber Fikirtep'de yaşanılan sıkıntılar ve vatandaşların talepleri dosyanın içeriğini oluşturmaktadır.


Dosya içeriğinde geçen vatandaşı, kiracısı ve esnafı da dahil Fi-KENTDER'...