29 / 04 / 2024

Fikirtepe Platformu PR

Fikirtepe Platformu PR

Halkla ilişkiler sektörünün dinamik ajanslarından GoodWorks; Türkiye’nin ilk planlı kentsel dönüşümünü gerçekleştiren 17 inşaat firmasının oluşturduğu Fikirtepe Platformu’nu müşterileri arasına ekledi.

1915 Çanakkale Köprüsü'nün silüeti belli oldu!

1915 Çanakkale Köprüsü'nün ana hatlarının çekilmesi ile  çalışma platformu olarak kullanılacak kedi yolunun inşaatı büyük oranda bitti. Avrupa ve Asya kıtaları, Lapseki'den Gelibolu yakasına kadar uzanan kedi yolu ile birbirine bağlanınca, Çanakkale Köprüsü silueti de ortaya çıktı. 

1915 Çanakkale Köprüsü'nün inşaat çalışmalarında son durum ne?

Türkiye'nin dev projelerinden olan 1915 Çanakkale Köprüsü'nde önemli bir adım daha atılıyor. Gelecek hafta köprünün geçici çalışma halatının montajı gerçekleştirilecek. Geçici çalışma halatı ve platformu ‘kedi yolu’ olarak da isimlendiriliyor...

Fikirtepe Platformu'ndan Bakanlığa 'yasal düzenleme' çağrısı!

Leke Fikirtepe kampanyası, ikinci ayında da devam ediyor… Fikirtepe Platformu, Çevre ve Şehircilik Bakanlığı’na “Yasal Düzenleme” çağrısı yapıyor.

Fikirtepe Ünalan Kavşağı ile Avrasya'ya bağlanıyor!

Fikirtepe’de İBB tarafından yapımına başlanan Ünalan Kavşağı ile E-5 Ankara istikametine, Avrasya Tüneli’ne ve 15 Temmuz Şehitler Köprüsü’ne Fikirtepe’den direkt ulaşım sağlanacak. 

Mega köprü projeleri gayrimenkul fiyatlarını artırmayı sürdürüyor!

Teknoloji odaklı gayrimenkul değerleme platformu endeksa.com’un verilerine göre Yavuz Sultan Selim ve Osman Gazi köprülerinin güzergahlarındaki bölgelerde gayrimenkul değerleri önemli artışlar gösteriyor.

15 Temmuz Şehitler Köprüsü'ne dev platform inşa ediliyor!

15 Temmuz Şehitler Köprüsü'nde yapılacak törenler için üzerinde led ekran ve ses sistemlerinin bulunduğu büyük bir konuşma platformu inşa ediliyor.

Nazmi Durbakayım, Fikirtepe Platformu’nun yeni başkanı oldu!

Fikirtepe’de bölgenin kentsel dönüşümü, altyapı çalışmaları, sosyo kültürel gelişimi ve hak sahipleri ile müteahhitler arasında diyalog geliştirici olan Fikirtepe Platformu’nun yeni Yönetim Kurulu Başkanı Nazmi Durbakayım oldu.

Fikirtepe'de metrekare fiyatları 15 bin TL'yi bulacak!

Fikirtepe Platformu Başkanı Ali Nuhoğlu, Fikirtepe’de metrekaresi 4 bin TL olan konutlarda fiyatın 7-8 bin TL’ye çıktığını, 15 bin TL’yi göreceğini söyledi. Nuhoğlu, “Firmalar ve kamu çalışıyor. 2017 Fikirtepe yılı olacak” dedi

Çevre ve Şehircilik Bakanlığı Fikirtepe'deki dönüşüme el attı!

Fikirtepe Platformu üyeleriyle görüşen Bakan Mehmet Özhaseki, dönüşümün mümkün olan en kısa süre içinde tamamlanabilmesi için bölge ile özel olarak ilgileneceklerini ifade etti.

Antalya Köprüçay'daki HES projesi protesto edildi!

Antalya Köprüçay'da HES inşaat alanında İstanbul'dan Yaşam ve Dayanışma Yolcuları ve Antalya'dan A Platformu'nun düzenlediği protesto eyleminde, çevrecilerle HES çalışanları arasında gerginlik çıktı. HES çalışanları iş makineleriyle eylemcilerin önüne kesti.

Fikirtepe'de 57 yapı adasının 25’inde anlaşma sağlandı!

Fikirtepe’de master plan onaylandı, 1.5 ay içinde altyapı çalışmaları başlıyor. Fikirtepe Platformu Başkanı Nuhoğlu, “100 yılın ihtiyaçlarına cevap veren bir altyapı olacak” dedi

5. Uluslararası İç Mimarlık Sempozyumu 3-6 Mayıs'ta!

Mimar Sinan Güzel Sanatlar Üniversitesi İç Mimarlık Bölümü, Türkiye’nin ilk büyük ve planlı kentsel dönüşüm projesi için bölgede çalışmalarını sürdüren Fikirtepe Platformu’nun elmas sponsorluğu ile 5. Uluslararası İç Mimarlık Sempozyumu’nu düzenliyor.

Fikirtepe Platformu'nda 'Fikirtepe araba hırsızları' haberine açıklama!

Fikirtepe Platformu Emlakkulisi.com'da yer alan ve Akşam Gazetesi tarafından yapılan‘’Fikirtepe’nin boş olması araba hırsızlarının fırsatı oldu’’ başlıklı haber yansımasında yer alan yazı hakkında açıklama yatpı.

Fikirtepe Platformu PR Haberi

Fikirtepe Platformu PR

GoodWorks İletişim Danışmanlığı, portföyüne eklediği yeni markalar ile hız kesmeden büyümeye devam ediyor. Halkla ilişkiler sektörünün dinamik ajanslarından GoodWorks; Türkiye’nin ilk planlı kentsel dönüşümünü gerçekleştiren 17 inşaat firmasının oluşturduğu Fikirtepe Platformu’nu müşterileri arasına ekledi.


Halkla ilişkiler sektöründe 16 yıllık deneyime sahip vizyoner ekibiyle sektöre yeni bir soluk getiren GoodWorks; Fikirtepe Platformu ile stratejik iletişim danışmanlığı, pazarlama iletişimi, etkinlik yönetimi, medya ilişkileri, kriz iletişimi, itibar yönetimi ve lider iletişimi alanlarında çalışmalar gerçekleştirecek.


Sağlık, teknoloji, perakende, FMCG ve Kurumsal İletişim alanlarında gerçekleştirdiği başarılı çalışmaları ile dikkat çeken GoodWorks’un portföyünde Türkiye’nin sağlıkta referans kurumlarından Anadolu Sağlık Merkezi, UCB Pharma, Dünyagöz Hastanesi, alışverişin app’i Hopi, Puma, Sony Mobile, Remington, Avrupa’nın en başarılı doğrudan satış şirketlerinden LR Health & Beauty...