15 / 05 / 2024

Fikirtepe Platformu üyeleri

Fikirtepe Platformu üyeleri

Fikirtepe’de inşaatın başladığını duyurmak ve imaj tazelemek için Nuhoğlu İnşaat bölgedeki 12 firma ile bir araya gelerek Fikirtepe Platformu’nu kurdu.

Astronomik kira bedellerine kiracılardan tepki: Uzun vadede kalıcı bir çözüm getirilmeli!

Antalya’da üçüncü defa bir araya gelen 'Kiracılar Dayanışma Platformu' üyeleri, artan kira fiyatlarına tepki gösterdi ve uzun vadede kalıcı bir çözüm getirilmesi gerektiğini vurguladı. 

EYT'de flaş gelişme! Ocak ayı için söz verildi!

Emeklilikte Yaşa Takılanlar Platformu üyeleri bugün TBMM'de MHP lideri Devlet Bahçeli ile bir araya geldiler.

Konut mağdurları CHP Esenyurt İlçe Başkanlığı'nda!

Esenyurt Konut Mağdurları platformu üyeleri, CHP Esenyurt İlçe Başkanlığı'nda, CHP İstanbul Milletvekili Akif Hamzaçebi ve Esenyurt Belediye Başkanı Kemal Bozkurt bir araya geldi.

Uzungöl’de kaçak yapı yıkımına tepki!

Trabzon Uzungöl’de imar barışına uygun olmayan kaçak yapıların yıkımı devam ederken, Uzungöllü vatandaşlar eylemleri sürüyor. Yıkımlara tepki gösteren Uzungöl Platformu üyeleri seslerini Cumhurbaşkanına duyurmak için Ankara’ya gidiyor.

Fikirtepe Platformu'ndan Bakanlığa 'yasal düzenleme' çağrısı!

Leke Fikirtepe kampanyası, ikinci ayında da devam ediyor… Fikirtepe Platformu, Çevre ve Şehircilik Bakanlığı’na “Yasal Düzenleme” çağrısı yapıyor.

Akfen GYO kurumsal yönetim komitesi üyeleri atama bildirisini yayınladı!

Akfen Gayrimenkul Yatırım ortaklığı tarafından bugün Kamuyu Aydınlatma Platformu'nda yapılan yazılı açıklamaya göre Akfen GYO kurumsal yönetim komitesi üyeleri atama bildirisini yayınladı.

Akiş GYO yönetim kurulu üyeleri bildirisini yayınladı!

Akiş Gayrimenkul Yatırım Ortaklığı tarafından bugün Kamuoyu Aydınlatma Platformu'nda yapılan yazılı açıklamada Akiş GYO yönetim kurulu üyeleri bildirisini yayınladı.

Nazmi Durbakayım, Fikirtepe Platformu’nun yeni başkanı oldu!

Fikirtepe’de bölgenin kentsel dönüşümü, altyapı çalışmaları, sosyo kültürel gelişimi ve hak sahipleri ile müteahhitler arasında diyalog geliştirici olan Fikirtepe Platformu’nun yeni Yönetim Kurulu Başkanı Nazmi Durbakayım oldu.

Kocaeli İshahçılar’a Güreş Arena yapılacak!

Kocaeli Yerel Kültür Platformu üyeleri, İshakçılar’a kazandırdığı spor kompleksi nedeniyle Başkan Bulut’a teşekkür ziyareti gerçekleştirdi

Fikirtepe'de metrekare fiyatları 15 bin TL'yi bulacak!

Fikirtepe Platformu Başkanı Ali Nuhoğlu, Fikirtepe’de metrekaresi 4 bin TL olan konutlarda fiyatın 7-8 bin TL’ye çıktığını, 15 bin TL’yi göreceğini söyledi. Nuhoğlu, “Firmalar ve kamu çalışıyor. 2017 Fikirtepe yılı olacak” dedi

Çevre ve Şehircilik Bakanlığı Fikirtepe'deki dönüşüme el attı!

Fikirtepe Platformu üyeleriyle görüşen Bakan Mehmet Özhaseki, dönüşümün mümkün olan en kısa süre içinde tamamlanabilmesi için bölge ile özel olarak ilgileneceklerini ifade etti.

İzmir İnciraltı'nın en büyük sorunu imar!

İzmir İnciraltı 2. Nesil Toprak Sahipleri Platformu üyeleri, İnciraltı’nın imar sorununun çözümü için Başbakan Binali Yıldırım’dan yardım istedi. Platform İzmir Kent Ormanı dışında kalan kısmının istihdama ve ekonomiye katkı sağlayacak bir değere dönüştürülmesini istediklerini belirtti.

Akiş GYO Yönetim Kurulu Üyeleri sorumluluk davası güncelleme!

Akiş Gayrimenkul Yatırım Ortaklığı Kamuyu Aydınlatma Platformu'nda Şirket Yönetim Kurulu Üyeleri aleyhine sorumluluk davası açılması hakkında güncellemelerini yayınladı.

Fikirtepe Platformu üyeleri Haberi

Fikirtepe Platformu üyeleri

Fikirtepe’de inşaatın başladığını duyurmak ve imaj tazelemek için Nuhoğlu İnşaat bölgedeki 12 firma ile bir araya gelerek Fikirtepe Platformu’nu kurdu. Dünyanın en büyük emlak fuarı MIPIM’de tek başına Fikirtepe’yi tanıtan Nuhoğlu İnşaat Yönetim Kurulu Başkanı Ali Nuhoğlu, “Platform yola çıkıldığını vurgulayacak. PR ve reklam kampanyası başlatılacak.” dedi.



Kentsel dönüşümün pilot bölgesi İstanbul Fikirtepe’de, üç yılda 50 bin konut yenilenecek. 40 milyar liralık ekonomik büyüklük anlamına gelen bölgedeki kentsel dönüşüm çalışmaları 4 yıldır yılan hikâyesine dönmüştü. Artık bölgede inşa çalışmalarının başladığını duyurmak ve bölgenin imajını tazelemek için Nuhoğlu İnşaat, Teknik Yapı, Emay, Anka Yapı, Baysaş, Vartaş, Haldız İnşaat, Selimoğlu İnşaat ve Pana Grup, Maritaş, Sevgili Yapı, Ekşioğlu, Güral ve Taş Yapı ile bir araya gelerek Fikirtepe Platformu’nu kurdu. Platformun önceki pazartesi...