04 / 05 / 2024

fikirtepe prestij caddesi

fikirtepe prestij caddesi

Fikirtepe’de yıl sonuna doğru bazı adalarda teslime yaklaşılması nedeniyle altyapı önem kazandı. Dönüşüm bittiğinde Fikirtepe’de Prestij Caddesi, park ve meydanlar öne çıkacak

Fikirtepe Prestij Gayrimenkul Yatırım Danışmanlığı Limited Şirketi kuruldu!

Fikirtepe Prestij Gayrimenkul Yatırım Danışmanlığı Limited Şirketi Kadıköy'de Seyhan Ayar tarafından kuruldu.

Ekrem İmamoğlu Fikirtepe kentsel dönüşüm mağdurlarını ziyaret edecek!

18 Mart Pazartesi günü (bugün), saat 19:00’da CHP İstanbul Belediye Başkan Adayı Ekrem İmamoğlu, Fikirtepe Mandıra Caddesi üzerinde Fikirtepe mağdurlarını ziyaret edecek.

Manisa Salihli Prestij Cadde'deki dönüşüm tamamlanıyor!

Çalışmalarına hız kesmeden devam eden Salihli Belediyesi, şehrin işlek caddelerinden olan Atatürk (Çınarlı) Caddesinde gerçekleştirdiği prestij caddesi dönüşüm çalışmalarını tamamlıyor.

Alya Grandis'in lansmanı yapıldı! Metrekaresi 4 bin TL'ye!

Beylikdüzü’nde prestij caddesi Adnan Kahveci Bulvarı üzerinde inşa edilen Alya Grandis projesinde metrekare birim fiyatı 4 bin TL'den başlıyor.

Alemdağ Caddesi prestijine prestij kattı!

Ümraniye Belediye Başkanı Hasan Can ve ekibi, Ümraniyelilerin daha kaliteli ve rahat ortamda alışveriş yapmasını sağlamak amacıyla Alemdağ Caddesi yayalaştırma projesine imza attı...

Kağıthane 15 Temmuz Şehitleri Mahalle Konağı açıldı!

Yatırımlarına hız kesmeden devam eden Kağıthane Belediyesi Ortabayır Mahallesi 15 Temmuz Şehitleri Mahalle Konağı ve Sarıgöl Prestij Caddesi'ni hizmete açtı. 

Bahçeşehir Şelale Caddesi, prestij cadde oluyor!

6 yolun prestij cadde haline getirildiği Başakşehir'de Bahçeşehir 1. Kısım'da yer alan Şelale Caddesi, prestij cadde oluyor.

Manisa yeni prestij caddesine kavuşuyor!

Manisa Büyükşehir Belediyesi prestij cadde yatırımlarına hız kesmeden devam ediyor. Bu kapsamda Soma prestij caddesi olacak Atatürk Caddesi’ne kavuşuyor.

Zeytinburnu 10. Yıl Caddesi prestij cadde oluyor!

Abdi İpekçi Spor Salonu sebebiyle Protokol Yolu olarak da hizmet veren Zeytinburnu'ndaki 10. Yıl Caddesi prestij cadde oluyor.

Başarır İnşaat'tan Fikirtepe'ye 800 konutluk proje geliyor!

Fikirtepe’de 800 konutluk projeye başlamayı planlayan Başarır İnşaat Yönetim Kurulu Başkanı Alptekin Başarır, Fikirtepe bölgesinde Bağdat Caddesi’ndeki gibi bir fiyat düşüşü olmayacağını belirtti.

Manisa Atatürk Caddesi 10 milyon TL'ye yenileniyor!

Manisa Büyükşehir Belediye Başkanı Cengiz Ergün, Soma’nın prestij caddelerinden olan Atatürk Caddesi’nde gerçekleştirilen yenileme çalışmalarını yerinde inceledi.

Atatürk Caddesi, Mahmutlar’ın prestij caddesi olacak!

Mahmutlar Atatürk Caddesi’nde altyapı ve üstyapı çalışmaları devam ediyor. Belediye Başkanı Yücel, ”Atatürk Caddesi Mahmutlar’ın prestij caddesi olacak” dedi.

Alanya Toprak Razgatlıoğlu Bisiklet Yolu açıldı!

Alanya Belediyesi’nin Prestij Caddesi olarak baştan sona her yönüyle yeniden düzenlediği Alaiye Caddesi’ne yapılan “Toprak Razgatlıoğlu Bisiklet Yolu” düzenlenen törenle hizmete açıldı.

fikirtepe prestij caddesi Haberi

fikirtepe prestij caddesi

İstanbul’un kentsel dönüşüm bölgelerinden Fikirtepe’de 27 Ekim’de yayımlanan yeni kentsel dönüşüm yönetmeliği sayesinde çalışmalar hızlanırken, projelerin tamamlandığı bazı adalarda yıl sonuna doğru teslimler başlıyor. Tamamlandığında 160 bin kişinin yaşayacağı, 35 bin konut ve 2 bin 500 ticari alanın yer alacağı Fikirtepe’de teslimlerin yaklaşmasıyla altyapı büyük önem kazandı.


İstanbul Büyükşehir Belediyesi’nin (İBB) yürüttüğü altyapı çalışmaları için ihaleye çıkıldı, yüklenici firmaya yer teslimi yapıldı. Yol genişletme, elektrik, su, kanalizasyon gibi altyapı çalışmaları teslime yaklaşan adaların çevresinde başlarken, kademe kademe tüm Fikirtepe’ye yayılacak. Şu anda yüzde 100 anlaşma sağlanamadığı için yıkımların yapılmadığı bölgelerin de yeni yönetmeliğin getirdiği şartlar sayesinde dönüşüme katılmasıyla altyapı çalışmaları bu alanlara doğru kayacak. Fikirtepe’de altyapı tamamlanıp, terk alanlarına sosyal donatılar hazırlandığında parklar, meydanlar ve Prestij Caddesi ortaya çıkacak.

Yol genişletme...