14 / 05 / 2024

fikirtepe projeler 2014

fikirtepe projeler 2014

Selimoğlu Group Yönetim Kurulu Üyesi Selimoğlu, Fikirtepe'de 150 milyon liralık yatırımla hayata geçirilen ve 113 bin metrekarelik alana sahip projede, 731 konut ve 13 ticari ünite yer alacağını söyledi.

Keleşoğlu Holding'ten Fikirtepe'ye 240 konutluk yeni proje! 

Şehir yaşamına değer katan nitelikli projeler hayata geçirmeye devam eden Keleşoğlu Holding, Fikirtepe projesi için düğmeye bastı. Projede 240 adet konut yer alacak. 

Fikirtepe'deki projeler vaat ettiği primi yakalayamadı!

Vizyon Taşınmaz Değerleme İstanbul Fikirtepe Kentsel Dönüşüm Bölgesini mercek altına aldı.Vizyon Taşınmaz Değerleme Genel Müdürü Gülbaş, Fikirtepe bulunan projelerin, yatırımcısına vaat ettiği prim yakalayamadığını söyledi.

Kiptaş Fikirtepe'de satış ofisi açtı!

İller Bankası ve İBB iştiraki olan Kiptaş ile Fikirtepe'de proje yapan Vartaş ve Anka Yapı’nın projeleri için ortaklık kurulmuştu. Kiptaş projeler için Fikirtepe'de satış ofisi açtı.

Fikirtepe'ye Kiptaş ve İller Bankası'nın eli değdi!

Çarpık kentleşmesi ve gecekondulaşmasıyla dikkat çeken Fikirtepe'de kentsel dönüşüm için düğmeye basıldı. Bölgede projeler hızla ilerliyor.

Pana Yapı, Fikirtepe'de 4 bin konut inşa edecek!

2010 yılında ticaret hayatına başlayan, gerçekleştirdiği projeler ile son dönemde adını sıkça bahsedilen Pana Yapı-İnşaat firmasının Grup Başkanı Mahir Şaşmaz, Bebek Otel'de, Brooklyn projesini ve Fikirtepe'nin yenilenmesini anlattı.

Fikirtepe'de hayat yeniden başlıyor!

Bir zamanlar çarpık yapılaşma ve kalitesiz yapılarıyla gündeme gelen Fikirtepe'de, kentsel dönüşüm "tam gaz" devam ederken, projeler de birbiri ardına yükseliyor.

Fikirtepe'nin altyapı sorunu dikkat çekiyor!

Kentsel dönüşümün yılan hikayesine döndüğü Fikirtepe’de bazı projeler bitme aşamasına geldi, firmalar daire teslimlerine başlıyor ama İstanbul Büyükşehir Belediyesi alt yapı ve yolları tamamlamadığı için ev sahiplerini zorlu bir süreç bekliyor

Fikirtepe inatçısı sözleşmeyi imzaladığına pişman mı oldu?

Kadıköy Fikirtepe'deki kentsel dönüşüme karşı son ana kadar direnerek evini yıktırmayan Alaattin Demirel, 2014'te evi için kamulaştırma kararı çıkınca müteahhit firma ile sözleşme imzalamak zorunda bırakıldı. Demirel sözleşmeyi imzaladığına pişman oldu...

İşte Fikirtepe'deki 4 yeni kentsel dönüşüm projesi!

Türkiye'nin kentsel dönüşümde önemli bir pilot bölgesi olan Fikirtepe'de dönüşümde ikinci dönem yaşanıyor. İşte milyon dolarlık yatırımlarla Fikirtepe'yi dönüştüren son projeler:

Fikirtepe'deki kentsel dönüşüme MESYEB imzası!

Bursa Ticaret ve Sanayi Odası tarafından 2014'te hayata geçirilen Mesleki Yeterlilik Sınav ve Belgelendirme Merkezi (MESYEB), İstanbul Fikirtepe'deki inşaat sektöründe çalışanlarının mesleki yeterliliklerini ölçecek.

Fikirtepe dönüştükçe metrekare fiyatları ikiye katlanacak!

EVA Gayrimenkul Değerleme'nin araştırmasına göre Fikirtepe Kentsel Dönüşüm Projesi kapsamındaki projeler tamamlandığında metrekare fiyatları ikiye katlanacak.

Fikirtepe Brooklyn Park'ta teslimler Aralık'ta!

Fikirtepe’nin en gözde projeleri arasında gösterilen Brooklyn Park’ta dış cephe giydirmeleri başladı. İlk teslimlerin Aralık ayında yapılacağı Brooklyn Park, bölgedeki projeler içinde teslim gerçekleştiren ilk proje olacak.

Fikirtepe kentsel dönüşümde son durum!

Beş yıl önce kentsel dönüşüm kapsamına alınan Fikirtepe'de çalışmalar hızlandı. 35 bin konut ve 2 bin 500 ticari alanın inşa edileceği bölgede 18 milyar dolarlık değer oluşacak. İşte bölgedeki son durum ve satıştaki projeler.

fikirtepe projeler 2014 Haberi

fikirtepe projeler 2014


Selimoğlu Group ve Pana Yapı ortaklığıyla Fikirtepe'de 150 milyon liralık yatırımla hayata geçirilen "Brooklyn Park" projesi tanıtıldı. Toplam 113 bin metrekarelik inşaat alanına sahip projede, 731 konut ve 13 ticari ünite yer alacak. Selimoğlu Group Yönetim Kurulu Üyesi Hızır Selimoğlu, projenin tanıtım toplantısında, Fikirtepe'nin dönüşümünde öncü bir rol üstlendiklerini söyledi. Proje hakkında bilgi veren Selimoğlu, bölgeye önem verdiklerini belirtti. Selimoğlu, Fikirtepe'nin ulaşım açısından önemli bir konuma sahip olduğuna işaret ederek, 'Yeni Fikirtepe'nin çevresinde önemli yaşam merkezleri bulunuyor. Brooklyn Park projemizde Yeni Fikirtepe'nin oluşumunda öncü olmayı amaçladık.

Projelendirmesiyle ve tüm süreciyle öne çıkan sembol bir proje oluşturduk. Pana Yapı ortaklığıyla çalışmalarına hızla devam ettiğimiz Brooklyn Park projemizle birlikte bölgede 2 projeye daha da imzamızı atacağız" diye konuştu. Hem Fikirtepe'de hem de...