14 / 05 / 2024

fikirtepe projeler

fikirtepe projeler

İstanbul Kadıköy'de Ekşioğlu Yapı tarafından inşa edilen Alya Life Residence projesi, E-5 ve köprü bağlantı yoluna yakın konumuyla avantaj sağlıyor. İşte yapımına başlanan projenin ayrıntıları...

Fikirtepe'de 150 milyon liralık yatırım!

Selimoğlu Group Yönetim Kurulu Üyesi Selimoğlu, Fikirtepe'de 150 milyon liralık yatırımla hayata geçirilen ve 113 bin metrekarelik alana sahip projede, 731 konut ve 13 ticari ünite yer alacağını söyledi.

Keleşoğlu Holding'ten Fikirtepe'ye 240 konutluk yeni proje! 

Şehir yaşamına değer katan nitelikli projeler hayata geçirmeye devam eden Keleşoğlu Holding, Fikirtepe projesi için düğmeye bastı. Projede 240 adet konut yer alacak. 

Fikirtepe'deki projeler vaat ettiği primi yakalayamadı!

Vizyon Taşınmaz Değerleme İstanbul Fikirtepe Kentsel Dönüşüm Bölgesini mercek altına aldı.Vizyon Taşınmaz Değerleme Genel Müdürü Gülbaş, Fikirtepe bulunan projelerin, yatırımcısına vaat ettiği prim yakalayamadığını söyledi.

Kiptaş Fikirtepe'de satış ofisi açtı!

İller Bankası ve İBB iştiraki olan Kiptaş ile Fikirtepe'de proje yapan Vartaş ve Anka Yapı’nın projeleri için ortaklık kurulmuştu. Kiptaş projeler için Fikirtepe'de satış ofisi açtı.

Fikirtepe'ye Kiptaş ve İller Bankası'nın eli değdi!

Çarpık kentleşmesi ve gecekondulaşmasıyla dikkat çeken Fikirtepe'de kentsel dönüşüm için düğmeye basıldı. Bölgede projeler hızla ilerliyor.

Pana Yapı, Fikirtepe'de 4 bin konut inşa edecek!

2010 yılında ticaret hayatına başlayan, gerçekleştirdiği projeler ile son dönemde adını sıkça bahsedilen Pana Yapı-İnşaat firmasının Grup Başkanı Mahir Şaşmaz, Bebek Otel'de, Brooklyn projesini ve Fikirtepe'nin yenilenmesini anlattı.

Fikirtepe'de hayat yeniden başlıyor!

Bir zamanlar çarpık yapılaşma ve kalitesiz yapılarıyla gündeme gelen Fikirtepe'de, kentsel dönüşüm "tam gaz" devam ederken, projeler de birbiri ardına yükseliyor.

Fikirtepe'nin altyapı sorunu dikkat çekiyor!

Kentsel dönüşümün yılan hikayesine döndüğü Fikirtepe’de bazı projeler bitme aşamasına geldi, firmalar daire teslimlerine başlıyor ama İstanbul Büyükşehir Belediyesi alt yapı ve yolları tamamlamadığı için ev sahiplerini zorlu bir süreç bekliyor

İşte Fikirtepe'deki 4 yeni kentsel dönüşüm projesi!

Türkiye'nin kentsel dönüşümde önemli bir pilot bölgesi olan Fikirtepe'de dönüşümde ikinci dönem yaşanıyor. İşte milyon dolarlık yatırımlarla Fikirtepe'yi dönüştüren son projeler:

Fikirtepe dönüştükçe metrekare fiyatları ikiye katlanacak!

EVA Gayrimenkul Değerleme'nin araştırmasına göre Fikirtepe Kentsel Dönüşüm Projesi kapsamındaki projeler tamamlandığında metrekare fiyatları ikiye katlanacak.

Fikirtepe Brooklyn Park'ta teslimler Aralık'ta!

Fikirtepe’nin en gözde projeleri arasında gösterilen Brooklyn Park’ta dış cephe giydirmeleri başladı. İlk teslimlerin Aralık ayında yapılacağı Brooklyn Park, bölgedeki projeler içinde teslim gerçekleştiren ilk proje olacak.

Fikirtepe kentsel dönüşümde son durum!

Beş yıl önce kentsel dönüşüm kapsamına alınan Fikirtepe'de çalışmalar hızlandı. 35 bin konut ve 2 bin 500 ticari alanın inşa edileceği bölgede 18 milyar dolarlık değer oluşacak. İşte bölgedeki son durum ve satıştaki projeler.

Sinanlı Yapı ve Yiğit Group Fikirtepe’de güçlerini birleştirdi!

Sinanlı Yapı ve Yiğit Group Fikirtepe’de gerçekleştirecekleri kentsel dönüşüm projesi için güçlerini birleştirdi. Reşit Sinanlı, daha vizyoner projeler geliştirmek amacıyla Mart 2015’te Yiğit Group’la protokol imzaladıklarını anlattı.

Ortadoğu Grup Kâğıthane ve Fikirtepe'de kentsel dönüşüm yapacak!

Ortadoğu Grup Eyüp, Kâğıthane ve Fikirtepe'de kentsel dönüşüm projelerine başlıyor. Şirket bu projeler için toplamda 220 milyon liralık yatırım yapacak.

fikirtepe projeler Haberi

fikirtepe projeler

Fikirtepe  Alya Life Residence  projesi, İstanbul Anadolu Yakası Kadıköy'de Ekşioğlu Yapı tarafından inşa ediliyor. Proje Kadıköy Kent Meydanı-Tarihi Salı Pazarı'na yakın konumda bulunuyor. 


Alya Life Residence projesinde açık yüzme havuzu, basketbol sahası, fitness merkezi, kapalı yüzme havuzu, çocuk oyun alanları, güvenlik, çocuk yüzme havuzu, kameralı güvenlik, kapalı otopark, sauna ve Türk hamamı bulunuyor. 


3 bin metrekare alan üzerinde toplamda, zemin+19 katlı tek bloktan meydana gelen, 214 daireden oluşan Alya Life Residence projesinde daire tipleri 2+1, 3+1  ve 4+1 olarak dizayn edildi. Alya Life Residence projesinde daireler 35 ila 153 metrekare arasında değişiyor. Projede teslimlerin 2017 yılında yapılması planlanıyor. 


E-5 ve köprü bağlantı yolunun yanında inşa edilen Alya Life Residence projesi metrobüs ve metro duraklarına yürüyüş mesafesinde. Projeden araçla Bağdat Caddesi'ne 11 dakika,...