29 / 04 / 2024

fikirtepe şantiye denetimi

fikirtepe şantiye denetimi

İstanbul İl Müdürü Yaşar Güvenç ve Müdürlüğe bağlı bulunan Yapı Denetimi ile Yapı Malzemeleri Şube Müdürlük ekipleri Fikirtepe'de yapım ve malzemeye yönelik denetimler gerçekleştirdi.

Fikirtepe kentsel dönüşüm projesinde ışık göründü!

Kadıköy Fikirtepe'de 14 senedir süren kentsel dönüşümde 61 proje adasında ışık göründü. Bölgede bir an önce inşaatlara başlanması planlanırken, Ocak'ta bölgenin şantiye alanına dönmesi öngörülüyor.

Kurallara uymayan yapı denetim firmalarına 38 milyon TL ceza kesildi!

Çevre ve Şehircilik Bakanlığı Yapı İşleri Genel Müdürlüğü, 20 bin 822 büro, 60 bin 949 şantiye denetimi yaptı. Denetim sonucunda kurallara uymadıkları saptanan firmalara 38 milyon TL ceza verildi.

Veysel Tiryaki: Altındağ'a 11 cami yaptık!

Düzenli olarak şantiye denetimi gerçekleştiren Altındağ Belediye Başkanı Veysel Tiryaki, referandum öncesinde mahallelerdeki çalışmaları denetledi.

Yalova'da 202 şantiye denetlendi!

Kalite hedefleri kapsamında 2016 yılında 200 şantiye denetimi hedefiyle çalışmalara başlayan Çevre ve Şehircilik İl Müdürlüğü ekipleri, 172 şantiye, 30 büro olmak üzere 202 denetim gerçekleştirdiler.

Eminevim Fikirtepe'de yeni proje hazırlığında!

Emin Şirketler Grubu bünyesinde bulunan Eminevim, Türkiye genelinde markalı konut projesi üreten 20'nin üzerindeki firmanın şantiye kurduğu Fikirtepe'de kentsel dönüşüme başlıyor.

Eminevim'den Fikirtepe'de yeni proje!

Eminevim, Türkiye genelinde markalı konut projesi üreten 20’nin üzerindeki firmanın şantiye kurduğu kentsel dönüşümün üssü Fikirtepe’de 3. Ada hak sahiplerinden gelen yoğun talep üzerine proje üretmeye karar verdi.

Kayseri'de 254 şantiye denetlendi!

2014'te Kayseri'de 254 şantiye denetlendi. Çevre ve Şehircilik İl Müdürlüğü'ne bağlı Yapı Denetim Şube Müdürlüğü tarafından 2014 yılı içerisinde 254 şantiye, 75 büro denetimi yapıldığı bildirildi.

Kayseri'de 2014'te 254 şantiye denetlendi!

Çevre ve Şehircilik İl Müdürlüğü'ne bağlı Yapı Denetim Şube Müdürlüğü tarafından 2014 yılı içerisinde 254 şantiye, 75 büro denetimi yapıldığı bildirildi...

Çevre ve Şehircilik Bakanlığı'nın denetimleri hız kesmiyor!

2014 yılı içerisinde Çevre ve Şehircilik İl Müdürlükleri aracılığıyla Türkiye genelinde yapılan 4 bin 846 şantiye denetimi sonucunda yapı denetim kuruluşlarına 603 adet geçici faaliyet durdurma cezası verilirken 62 kuruluşun ise belgesi iptal edildi.

Fikirtepe'de inşaatlara sıkı denetim!

İstanbul İl Müdürü Yaşar Güvenç ve Müdürlüğe bağlı bulunan Yapı Denetimi ile Yapı Malzemeleri Şube Müdürlük ekipleri Fikirtepe'de yapım ve malzemeye yönelik denetimler gerçekleştirdi.

İnşaat şantiyelerine sıkı denetim yapıldı!

Çevre ve Şehircilik Bakanı Idris Güllüce, "18 bin 317 şantiye denetimi sonucunda 1566 adet kuruluşa geçici faaliyet durdurma cezası verilmiş, 155 adet kuruluşun ise belgesi iptal edildi" dedi...

Yüksek kaliteli yapı için şantiye denetimleri devam ediyor!

Çevre ve Şehircilik Bakanı İdris Güllüce, "18 bin 317 şantiye denetimi sonucunda 1566 adet kuruluşa geçici faaliyet durdurma cezası verilmiş, 155 adet kuruluşun ise belgesi iptal edildi" dedi.

155 yapı denetim kuruluşunun belgesi iptal edildi!

Çevre ve Şehircilik Bakanı İdris Güllüce, 2011 yılında bu yana gerçekleştirilen 18 bin 317 şantiye denetimi sonucunda " 155 " kuruluşun belgesinin iptal edildiğini açıkladı.

fikirtepe şantiye denetimi Haberi

fikirtepe şantiye denetimi


Çevre ve Şehircilik Bakanı İdris Güllüce’nin, piyasada üretilen inşaat demirleri ile ilgili yapmış olduğu açıklamalar üzerine; İstanbul İl Müdürü Yaşar Güvenç ve Müdürlüğe bağlı bulunan Yapı Denetimi ile Yapı Malzemeleri Şube Müdürlük ekipleri, hazır beton ve donatı çelikleri kapsamında denetimlerini İstanbul genelinde arttırdılar.


Bu kapsamda Özel Proje Alanı kapsamında ruhsatlandırılan Fikirtepe bölgesine, Yaşar Güvenç ve bahsi geçen ekipler fiilen giderek yapım ve malzemeye yönelik denetimler gerçekleştirdi.



Aynı bölgede bulunan Kent Plus, Evim Kadıköy ve İstanbul 216 büyük projelerden donatı çeliklerine ait numuneler, kurumun laboratuvarında deneye tabi tutulmak üzere yetkililerce alındı.


Denetim mahallinde açıklamalarda bulunan Güvenç, gerek 4708 sayılı Yapı Denetimi Kanunu kapsamında şantiye sahalarını gerekse Yapı Malzemeleri Mevzuatı kapsamında üretici ve dağıtıcıları ve de bu konularla ilgili olan tüm aktörleri sürekli...