29 / 04 / 2024

Fikirtepe yeni konut projeleri

Fikirtepe yeni konut projeleri

Fikirtepe'deki kentsel dönüşümde önemli rol oynayan Pana Yapı, yeni projesi Brooklyn City için Mart ayında ön talep toplamaya başlıyor.

İşte Fikirtepe'deki 4 yeni kentsel dönüşüm projesi!

Türkiye'nin kentsel dönüşümde önemli bir pilot bölgesi olan Fikirtepe'de dönüşümde ikinci dönem yaşanıyor. İşte milyon dolarlık yatırımlarla Fikirtepe'yi dönüştüren son projeler:

1071 Kadıköy Evleri fiyatlar!

1071 Kadıköy Evleri projesi Fikirtepe Hızırbey Caddesi'nde yükseliyor. Usta İnşaat'ın projesi 1071 Kadıköy Evleri'nde daireler Haziran 2018 yılında sahiplerine teslim ediliyor...

Konut üreticileri Fikirtepe'de çalışmalarını hızlandırdı!

Çevre ve Şehircilik Bakanlığı'nın 15 gün içinde anlaşma sağlanmazsa kamulaştırma yapılacağı açıklamasının ardından markalı konut üreticileri Fikirtepe'de çalışmalarını hızlandırdı. Uğur Dumankaya, 900 milyon liralık yeni projeye hazırlandıklarını söyledi.

Elite Concept Fikirtepe yeni fiyat listesi!

Elite Concept Fikirtepe yeni fiyat listesi 565 bin TL'den başlıyor. Elite Concept projesinde 1+1'den 4+1'e kadar konut tipleri sunuluyor...

REIDIN-GYODER Yeni Konut Fiyat Endeksi Aralık'ta yüzde 0,42 arttı!

GYODER ve Reidin tarafından Türkiye İş Bankası desteğiyle hazırlanan Yeni Konut Fiyat Endeksi Aralık 2015 Raporu açıklandı. REIDIN-GYODER Yeni Konut Fiyat Endeksi Aralık'ta yüzde 0,42 arttı.

Emekliler Derneği'nin yeni konut projesi TOKİ'den onay bekliyor!

1472 Konutu hayata geçiren Emekliler Derneği'nin yeni konut projesine Vali Azmi Çelik onay verdi. Başkan Hüseyin Ekmen, yeni projenin TOKİ tarafından onaylanmasını beklediklerini söyledi...

REIDIN-GYODER Yeni Konut Fiyat Endeksi Kasım'da yüzde 0,79 arttı!

GYODER ve Reidin Yeni Konut Fiyat Endeksi Kasım 2015 Raporu açıklandı. Yeni Konut Fiyat Endeksi sonuçlarına göre, Kasım ayında bir önceki aya göre yüzde 0.79 oranında arttı.

Gaziantep'in yeni konut alanlarına ihtiyacı var!

EVA Gayrimenkul Değerleme uzmanlarından Ercan Keskiner, Gaziantep'in yeni konut alanlarına ihtiyaç olduğunu ifade etti. Keskiner, ikamet için en çok 3+1 ve 4+1 dairelerin tercih edildiğini ifade etti.

İstanbul, Ankara ve İzmir'e 19 bin yeni konut!

Ekonomist'in haberine göre İstanbul, Ankara ve İzmir'de 41 yeni proje ile 19 bin yeni konut yapılacak. İşte il il projeler ve metrekare satış fiyatları...

REIDIN-GYODER Yeni Konut Fiyat Endeksi Ekim'de yüzde 0,73 arttı!

REIDIN-GYODER Yeni Konut Fiyat Endeksi sonuçlarına göre, Ekim ayında bir önceki aya göre %0.73 oranında, geçen yılın aynı dönemine göre %7.72 oranında artış gerçekleşti.

İzmir’de yeni konut projeleri için düğmeye basıldı!

Altyapı ve ulaşım yatırımlarının devam ettiği İzmir’de, yeni konut projeleri için düğmeye basıldı. 3 milyar liraya yakın yatırım değeriyle yükselecek projeler sırayla devreye girecek.

Yeni konut fiyatları eylülde artış gösterdi!

"Reidin-Gayrimenkul ve Gayrimenkul Yatırım Ortaklığı Derneği (GYODER) Yeni Konut Fiyat Endeksi" kapsamındaki yeni konut fiyatları, eylülde önceki aya kıyasla yüzde 1.30 arttı.

TOKİ 2016'da 60 bin yeni konut üretecek!

2023'e kadar 1 milyon 200 bin konut hedefi bulunan TOKİ, 2016’da kendi rekorunu kırarak 60 bin yeni konut üretecek. Kurum seçim sonrası Anadolu Yakası’nda dar gelirliler için büyük çaplı bir projeyi hayata geçirecek.

TOKİ 60 bin yeni konut üretecek!

2023'e kadar 1 milyon 200 bin konut hedefi bulunan TOKİ, 2016’da kendi rekorunu kırarak 60 bin yeni konut üretecek. Kurum seçim sonrası Anadolu Yakası’nda dar gelirliler için büyük çaplı bir projeyi hayata geçirecek.

Kahramanmaraş'a 10 bin yeni konut yapılacak!

Kahramanmaraş Büyükşehir Belediye Başkanı Fatih Mehmet Erkoç, kente 10 bin yeni konut yapılacağını söyledi. Son 1,5 yılda yaptıklarını anlatmak için gazetecilerle bir araya gelen Erkoç, yeni yapacakları çalışmalarla ilgili de bilgi verdi.

Çin'de yeni konut fiyatları yüzde 0,2 arttı!

Çin'de bugün açıklanan verilere göre, ülkenin 70 büyük kentinde yeni konut fiyatları aylık yüzde 0,2 arttı. Böylece ülkede yeni konut fiyatları, arka arkaya beşinci ayda da yükselişini sürdürdü.

Fikirtepe yeni konut projeleri Haberi

Fikirtepe yeni konut projeleri


Fikirtepe'deki kentsel dönüşümde önemli rol oynayan Pana Yapı, yeni projesi Brooklyn City için Mart ayında ön talep toplamaya başlıyor. Emlakkulisi.com olarak Pana Yapı Genel Müdür Yardımcısı Yasin Ufuk ile bir röportaj gerçekleştirdik. İşte o röportaj...



1- En yeni projeniz Brooklyn Dream, projeyle ilgili bilgi alabilir miyim?


-Brooklyn Park'ın satışlarını bitirdik, Brooklyn Life'ın ruhsatını aldık, son 35 dairemizin satışları sürüyor. Dream projesinde ön talepler devam ediyor, yıkımları tamamladık, hafriyat yapıyoruz, şu an projelerimiz bakanlığa geçti ruhsatta son aşamadayız, Şubat sonuna kadar ön talep almaya devam edeceğiz Mart ayı itibariyle de lansman dönemine geçeceğiz.



2-Brooklyn Dream'in fiyatları ne kadar?


Ön talep fiyatlarımız  6500-7500 TL arasında değişiyor. Biz çok fiyat telaffuz etmeyi sevmiyoruz, projenin fiyatıyla satılmasını çok tercih etmiyoruz .



3-Brooklyn Life ve Brookyn Dream ne zaman...