04 / 05 / 2024

Fikirtepede kim dönüşüm yapacak

Fikirtepede kim dönüşüm yapacak

Fikirtepe'de 3 inşaat firması aynı adayı dönüştürmek için yarışa girişti. Hak sahiplerine hisse başına 5 bin lira bonus, proje bitince bir yıl aidat yok, 2 yıllık peşin kira ödemesi' vaatiyle Eminevim dönüşüme hak kazandı.

Murat Kurum ve Ekrem İmamoğlu'nun kentsel dönüşüm mesajları: İstanbul'da kim, ne yapacak?

Bu Mart'ta yapılacak yerel seçimlerde İstanbul Büyükşehir Belediyesi için aday olan Murat Kurum ve Ekrem İmamoğlu'nun da gündeminde kentsel dönüşüm yer alıyor. Çünkü megakentte büyük bir deprem riski var. Peki Murat Kurum ve Ekrem İmamoğlu neler söylüyor? İşte kentsel dönüşüm mesajları..

Kentsel dönüşümde mülk ve arsa sahipleri de önemli! Hızlı dönüşüm için kim, ne yapabilir?

İTO Gayrimenkul Komiye Başkanı Hakan Akdoğan ve Anadolu Yakası İnşaat Müteahhitleri Derneği Başkanı Ahmet Erkurtoğl, İstanbul'un kentsel dönüşümü ile ilgili açıklanan projeyi değerlendirdi. İşte sektör temsilcilerinin o açıklamaları...

Kentsel dönüşüm kira yardımı ev sahibi alabilir mi? Ev kiradaysa yardımı kim alır?

Kentsel dönüşümde riskli yapıda ikamet eden kimseler kira yardımı alabiliyor. Peki, kiradaki ev için kentsel dönüşüm kira yardımı ev sahibi alabilir mi?

Greenplast Global Kim.Mad.Ve Geri Dönüşüm Tesisleri Yatırım Araştırma Geliştirme İç Ve Dış Ticaret A.Ş. kuruldu!

Greenplast Global Kim.Mad.Ve Geri Dönüşüm Tesisleri Yatırım Araştırma Geliştirme İç Ve Dış Ticaret A.Ş. bugün Esenyurt'ta 50 bin TL sermaye bedeli ile Irına Çakır tarafından kuruldu.

İşte 8 metrekarelik evin muhteşem dönüşümü!

Kim demiş ki harabeden bir ev olmaz diye? Kulağa şaka gibi gelse de böyle bir ev gerçekten de var... İşte 8 metrekarelik evin muhteşem dönüşümü!

Bağcılar kentsel dönüşüm projesinde son durum!

Bağcılar Kentsel Dönüşüm Projesi’nin emin adımlarla devam ettiği ilçe güvenli ve her türlü sosyal imkânlara sahip yeşilin hâkim olduğu yeni yaşam alanlarına kavuşuyor.

Fikirtepe ve İstanbul'da kentsel dönüşüm masaya yatırılıyor!

İstanbul'da Kentsel Dönüşümün Geleceği ve Fikirtepe Çözüm Çalıştayı, 22 Ekim Çarşamba günü Kadıköy Kozyatağı'ndaki Marriot Hotel'de başlayacak. Fikirtepe Çözüm Çalıştayı'na konut sektörünün önemli isimleri katılıyor... Peki kim onlar? Ne anlatacaklar?

Kentsel dönüşüm risk raporu ücretini kim öder?

Kentsel dönüşümden yararlanmak isteyen maliklerin; yıkılacak yapılar için öncelikle risk tespiti raporunu alması gerekiyor. Tespit, Bakanlıkça lisanslandırılan kuruluşlar tarafından yapılıyor. Peki, kentsel dönüşüm risk raporu ücretini kim öder?

Kentsel yenileme gecekondu dönüşüm projeleri!

Kentsel yenileme gecekondu dönüşüm projeleri nelerdir? Yenileme Dönüşüm projelerinde aranan özellikler nedir? Hak sahipliğini kim belirliyor? İşte soruların yanıtının bulunduğu Kentsel yenileme gecekondu dönüşüm projelerine ilişkin rehber...

Kentsel dönüşüm yasası kredi!

Kentsel dönüşüm yasası kredisini kim, nasıl kullanabilir? İşte 6306 sayılı Afet Riski Altındaki Alanların Dönüştürülmesi Hakkında Kanununda kentsel dönüşüm yasası kredi esası ile ilgili hükümler...

Okmeydanı dönüşümünde 1 milyon metrekare konut alanı!

Okmeydanı dönüşümüyle İstanbul'un ortasında, 1 milyon metrekarelik ilave bir konut alanı doğacak. Projeden kim, nasıl etkilenecek? Endişeli bir bekleyiş var...

Ukra İnşaat, Fikirtepe kentsel dönüşüm süreci için büro açtı!

Ukra İnşaat İstanbuldaki kentsel dönüşümün pilot bölgesi seçilen Fikirtepede irtibat bürosu açtı. Ukra İnşaat, irtibat bürosu ile bölge halkını kentsel dönüşüm konusunda bilgilendirecek, süreci bilinçli bir şekilde değerlendirmelerine yardımcı olacak

Murat Binark: Kentsel dönüşüm çok önemli!

Garanti Koza Yönetim Kurulu Başkan Vekili Murat Binark: "Kentsel dönüşüm çok önemli. Şehrin merkezinde herkesin oturmak isteyeceği bölgeleri tamamen yeniden oluşturacak modern bir çevreye kavuşmak gerekiyor" dedi  

Fikirtepede kim dönüşüm yapacak Haberi

Fikirtepede kim dönüşüm yapacak

Kentsel dönüşüm bölgesi Fikirtepe'de Çevre ve Şehircilik Bakanlığı'nm çıkardığı 'acele kamulaştırma' kararı sonrasında hak sahipleriyle inşaat firmaları uzlaşmak için son viraja girdi. Yıkıma direnenlere tebligat gönderilmesinin ardından uzlaşmak için süre daralırken inşaat şirketleri ilginç uygulamalara imza attı. Yaklaşık 62 yapı adasının 9'unda sayıları 4'ü bulan müteahhit şirketin bulunması, hak sahiplerini 'hangi şirketi seçecekleri' konusunda seçime götürdü. 


Fikirtepe'deki üçüncü adada proje geliştirmek için 3 firma birbiriyle yarışa girdi. Üçüncü adada proje geliştirmek isteyen Başarır İnşaat, Emin Evim ve Doğa Yatırım firmaları arasında seçim gerçekleşti. 


Yarışmada her firma, hak sahiplerine otomobile kadar uzanan için farklı vaatler sıralarken, bazı firmalar temsilciliklerini vaatlerle donattı. 


AİDAT YOK DEDİ, 5 BİN LİRA BONUS VERDİ


 Bölgede faaliyet göstermek için kolları sıvayan ve vaatleriyle adadaki müteahhit seçimini kazandığı öğrenilen Emin Evim...