04 / 05 / 2024

fikirtepede ruhsat başvurusu

fikirtepede ruhsat başvurusu

Fikirtepe'deki kentsel dönüşüm projesine devam ettiklerini söyleyen Şaadet Temel, İstanbul Büyükşehir Belediyesi (İBB) ile görüştüğünü belirterek, Büyükşehirle birlikte süreç çok hızlandı. Yedi firma proje için başvurdu...

Referans Ümraniye'nin ruhsat başvurusu yapıldı! Kiler GYO'dan Ümraniye'ye 313 konut ve 46 ticari ünite geliyor!

Kiler GYO tarafından Referans Ümraniye projesine ilişkin yapı ruhsatı başvurusunun yapıldığı belirtildi. İşte ayrıntılar...

Kiler GYO Referans Göktürk için ruhsat başvurusu yaptı! 182 konutluk yeni projede ön talep fırsatı!

Kiler Gayrimenkul Yatırım Ortaklığı tarafından hayata geçirilen Referans Göktürk projesi için ruhsat başvurusu yapıldı. Ön talep avantajlarının başladığı projede 182 adet konut ve 1 adet ticari ünite bulunuyor.

Yeşil GYO Innovia 4 projesinin ruhsat başvurusu onaylandı!

Yeşil GYO Innovia 4 projesinin ruhsat başvurusu Esenyurt Belediyesi tarafından resmen onaylandı. İşte ayrıntılar...

DAP Yapı POLHO için ruhsat başvurusu yaptı! Polisan Holding Pendik arazisine bin yeni konut geliyor!

DAP Yapı - DOP Yapı Ortak Girişimi Pendik projesi için Belediyeye yapı ruhsatı başvurusunda bulundu. İşte DAP Yapı Pendik projesi ile ilgili o son dakika gelişmesi...

Akiş GYO Caddebostan gayrimenkulü için ruhsat başvurusu yaptı!

Akiş GYO İstanbul ili, Kadıköy ilçesi, Erenköy Mahallesi'nde kain ve T.C. Kadıköy Tapu Sicil Müdürlüğü nezdinde Pafta No. 106, Ada No. 1435 ve Parsel No. 39'da kayıtlı taşınmaz ile ilgili olarak yapı ruhsatı düzenlenmesi talebiyle Kadıköy Belediye Başkanlığı'na müracaat etti.

Sinpaş GYO Küçükçekmece'deki projesi için ruhsat başvurusu yaptı!

Sinpaş GYO'nun İstanbul ili, Küçükçekmece ilçesi, Safra Mahallesi 13222 ve 13223 parsellerin imar uygulama işlemleri tamamlandı. Hazırlanan mimari proje için Küçükçekmece Belediyesine ruhsat başvurusunda bulunuldu.

41 Burda AVM için ruhsat başvurusu yapıldı!

41 Burda Alışveriş Merkezi bu yılın başında hizmete açıldı. AVM’nin Mavi Kocaeli Gazetesi İmtiyaz Sahibi Olcay Sanal tarafından ruhsatsız olduğu dile getirilmesinden sonra inşaatı yapan Haldız İnşaat ruhsat için alelacele İzmit Belediyesi’ne başvuruda bulundu.

Tema İstanbul 2. etap için ruhsat başvurusu yapıldı!

Tema İstanbul 2. etap geliyor. Ruhsat başvurusunun yapıldığı projede 800 tane daire yer alacak. Teslimlerin başladığı ve inşaatının tamamlandığı Tema İsanbul'da ise satışlar devam ediyor.

2015 yılında villa projeleri için ruhsat başvurusu azaldı!

İnşaat firmaları bu yıl villa projeleri için ruhsat başvurusunu azalttı. Geçen yıl 15 bin 115 villa için ruhsat alınırken sayı bu yıl 10 bin 525’e geriledi. Bahçe hayali ise projelerde kat bahçesiyle giderildi.

TOKİ Bilecik Osmaneli 1 adet konut başvurusu 28 Eylül'de başlayacak!

TOKİ Bilecik Osmaneli 1 adet konut başvurusu 28 Eylül'de başlayacak. Aylık 631,72 taksitle ödeme yapılabilen projede daire teslimleri hemen gerçekleşiyor.

İskan ruhsatı başvuru dilekçesi!

Yapının ruhsat ve eklerine uygun olarak tamamlandığını gösteren iskan ruhsatı Belediyelerin imar Müdürlüğü Yapı Kullanma İzni birimleri tarafından düzenleniyor. İşte, iskan ruhsatı başvuru dilekçesi!

İnşaat ruhsatı başvurusu nasıl yapılır?

İmar Kanunu gereğince bir yapının inşaat çalışmalarına yasal olarak başlanılabilmesi için alınması zorunlu olan izin inşaat ruhsatı olarak ifade ediliyor. Peki, inşaat ruhsatı başvurusu nasıl yapılır? İnşaat ruhsatı için neler gerekir?

Tapuda cins değişikliği başvurusu!

Tapuda gayrimenkul cins tashihi işleminin gerçekleşebilmesi için, gayrimenkul sahibinin gerekli belgeleri temin etmesi ve dilekçe ile başvuruda bulunması gerekiyor. İşte, tapuda cins değişikliği başvurusu!

fikirtepede ruhsat başvurusu Haberi

fikirtepede ruhsat başvurusu

Fikirtepe'deki kentsel dönüşüm projesine devam ettiklerini söyleyen Şaadet Temel, İstanbul Büyükşehir Belediyesi (İBB) ile görüştüğünü belirterek, "Büyükşehirle birlikte süreç çok hızlandı. Yedi firma proje için başvurdu. 3 firma ilk planda encümenden geçti. Bunlar Anka, Teknik Yapı ve Emay İnşaat oldu" dedi. Şimdi kadastroya havale edildiğini aktaran Temel, "Biz zaten tek tapuya çevirmiştik. İBB projeyi onayladığında ruhsatı alacağız. Bu işlemler önümüzdeki hafta netleşmiş olacak ve biz de satışa başlayacağız" dedi. Fikirtepe projesini geçen yıl mayıs ayında metrekaresi 4 bin 800 TL'dert satışa çıkarttıklara hatırlatan Şaadet Temel, "Demir ve inşaat malzemesine zam geldi. 


Bu fiyatlardan satış yapmak mümkün değil. Şimdi 6 bin ile 8 bin lira arasında satışa başlayacağız. Daha sonra ise fiyatlar zamlanıp 6 bin 600 liradan başlayacak. Böylece Mayıs'ta 4...