08 / 05 / 2024

Fikirtepeliler Dumankaya ile arsa sözleşmeleri

Fikirtepeliler Dumankaya ile arsa sözleşmeleri

Fikirtepeli arsa sahipleri Dumankaya İnşaatla yaptıkları sözleşmeleri iptal etme yoluna gitmeye hazırlanıyor. Kendilerine verilen sözlerin hala tutulamamış olması, uzayan süreç nedeniyle yorulan hak sahipleri çıkış yolu arıyor.

Muhiddin Gülal: Dumankaya için Alman bir şirketle anlaştık!

TMSF'ye geçen 'sorunlu şirketler'in satılacağını açıklayan TMSF Başkanı Muhiddin Gülal, ''Dumankaya ile ilgili Alman bir şirketle anlaştık'' diye konuştu.

Dumankaya'nın şirketleri tasfiye edilecek!

TMSF, Dumankaya şirketlerinin tasfiye edileceğini açıkladı. TMSF Başkanı Muhiddin Gülal, 'Dumankaya ile ilgili Alman bir firma ile anlaşmak üzereyiz. Dumankaya'daki mağduruiyeti 10 gün içinde çözeriz' diye açıklama yaptı.

ESKIDJI Dumankaya'nın gayrimenkullerini açık artırma ile satıyor!

Tasarruf Mevduatı Sigorta Fonunun (TMSF) kayyum atandığı Dumankaya İnşaat A.Ş. aktifinde bulunan gayrimenkullerin satışı konusunda ESKIDJI A.Ş. ile geçtiğimiz günlerde sözleşme imzalamıştı.

Fi Yapı ve Dumankaya mağdurlarına müjde!

Başbakan Yardımcısı Nurettin Canikli TMSF'ye devredilen Fi Yapı ve Dumankaya ile ilgili açıklama yaptı. İşte Canikli'nin o açıklamaları...

Galatasaray, Dumankaya ile yollarını ayırdı!

Sezon başında Dumankaya İnşaat firması ile 3 yıllık forma göğüs sponsorluğu anlaşmasına imza atan Galatasaray Kulübü, bu birlikteliği dün akşam itibarı ile sonlandırdı.

Reysaş GYO, Dumankaya İnşaat ile ön protokolünü iptal etti!

Reysaş Gayrimenkul Yatırım Ortaklığı, 17 Şubat'ta Sancaktepe arsası için anlaştığı Dumankaya İnşaat ile ön protokolünü iptal ettiğini Kamu Aydınlatma Platformu'nda (KAP) duyurdu.

Dursun Özbek: Kulübun kasasındaki 2 daireyi sattık!

Galatasaray Başkanı Dursun Özbek, "Sponsorumuz Dumankaya ile 3 senelik sponsorluk anlaşması yaptık. 1 yıllık ücreti de para ve gayrimenkul olarak aldık. Dairelerin tapuları da bizde. Hepsi kulübün kasasında. Hatta 2 tanesini de sattık." dedi.

Uğur Dumankaya: Mozambik ve Fildişi Sahili'nde yatırım yapacağız!

Fanatik Gazetesi köşe yazarı Eylem Türk, spor dünyasında yaşanan son gelişmeleri değerlendirdi. Türk, Galatasaray'ın forma sponsoru Dumankaya İnşaat'ın Yönetim Kurulu Başkanı Uğur Dumankaya ile röportaj gerçekleştirdi. İşte o haber...

Dursun Özbek: Dumankaya'dan para ve gayrimenkul aldık!

Dursun Özbek, "Tenkitleri dinledim. Sponsorumuz Dumankaya ile yapılan anlaşma kapsamında, para ve gayrimenkul almıştık. Gayrimenkullerin de yarısının tapusu alındı, haftaya pazartesi günü kalan bölüm devralınacak" dedi.

2016'da inşaat sektöründe reformlar gerçekleşecek!

Cumhuriyet Gazetesi köşe yazarı olan Ceren Kumbasar, inşaat sektörü temsilcisi ve Dumankaya İnşaat yönetim kurulu başkanı Uğur Dumankaya ile röportaj gerçekleştirdi. İşte o yazı...

Dumankaya, Galatasaray'a para yerine ev verecek!

Galatasaray Kulübü'nün Dumankaya ile yaptığı forma sponsorluk anlaşmasının daire karşılığı olduğu ortaya çıktı. 30 milyon TL'lik anlaşmanın nakit değil Galatasaray'a verilecek dairelerin değerinin olduğu ifade edildi

Körfez GYO ile Dumankaya, Kartal Horizon Projesi'nde sözleşme tadili yaptı!

Körfez Gayrimenkul Yatırım Ortaklığı AŞ., sahip olduğu arsa üzerinde Dumankaya İnşaat Sanayi ve Ticaret AŞ. ile geliştirilen "Dumankaya Horizon" projesi sözleşmesinde tadil yapılacağını KAP'a bildirdi.

Galatasaray ve Dumankaya'dan işbirliği!

Galatasaray Spor Kulübü, 4 yıldızlı formasının göğüs reklamı için inşaat sektörünün yenilikçi markası Dumankaya ile sponsorluk anlaşması imzaladı.

Fikirtepeliler Dumankaya ile arsa sözleşmeleri Haberi

Fikirtepeliler Dumankaya ile arsa sözleşmeleri

Fikirtepeli arsa sahipleri Dumankaya İnşaatla yaptıkları sözleşmeleri iptal etme yoluna gitmeye hazırlanıyor. Kendilerine verilen sözlerin hala tutulamamış olması, uzayan süreç nedeniyle yorulan hak sahipleri çıkış yolu arıyor. 


Toplamda 3 yıllık zaman kaybı olmasına kızan ve hala bir ilerleme olmadığından sabrı tükenen Fikirtepeli arsa sahipleri, Dumankaya A.Ş. ile yaptıkları sözleşmeleri feshetme yönünde hazırlık yaptığı söylentileri ayyuka çıkmış durumda. 


www.fikirtepehaber.com internet portalının gündeme taşıdığı habere göre Dumankaya ve arsa sahipleri arısında ciddi sıkıntılar bulunuyor. Haberde; Fikirtepe Kentsel Dönüşüm bölgesine girmesiyle vatandaşlar tarafından büyük sevinçle karşılanan Dumankaya A.Ş. devam eden süreçte yaptıklarıyla bu sevinci kuşkuya, hayal kırıklığına, öfkeye dönüştürdüğü iddia ediliyor. Bu firmanın bugüne kadar sağladığı tüketici marka güven algısı Fikirtepe nedeniyle yavaş yavaş erozyona uğramaya başladı. 

Fl-KENDER Derneği'nin daha önce yaptığı Fikirtepe halkına destek...