06 / 05 / 2024

Fikret Bila kim

Fikret Bila kim

Fikret Bila, vakit buldukça Anthill Residence Kat 54'e uğrayan bir Ant Yapı dostu. Milliyet Genel Yayın Yönetmeni Fikret Bila Anthill Residence Kat 54'ü neden tercih ediyor?

Hilmi Türkmen: Üsküdar'da modern bir meydan inşa edilecek!

Üsküdar Belediye Başkanı Hilmi Türkmen, Milliyet Gazetesi Genel Yayın Yönetmeni Fikret Bila’yı ziyaret etti. Üsküdar’ın dünü, bugünü ve geleceği hakkında bilgiler veren Başkan Türkmen, Üsküdar meydan projesini anlattı.

Fikret Bila Anthill Residence Kat 54'ü neden tercih ediyor?

Fikret Bila, vakit buldukça Anthill Residence Kat 54'e uğrayan bir Ant Yapı dostu. Milliyet Genel Yayın Yönetmeni Fikret Bila Anthill Residence Kat 54'ü neden tercih ediyor?

Fikret Orman: Vodafone Arena için 23 bin ton demir kullanacağız!

Beşiktaş kulübü başkanı Fikret Orman yeni stadın inşaatı için şu ana kadar 20.000 ton demir kullandıklarını ve bunu çatı ile beraber 23 bin tona ulaşacağını belirtti.

Kira stopajını kim öder?

Kira stopajı, gelir vergisinde, özellikle maaş ve ücretlilerin vergi borçlarının ödenmesinde, gelir henüz sahibinin eline geçmeden verginin kesilmesi olarak ifade ediliyor. Peki, kira stopajını kim öder?

Fikret Çıtırgı kimdir?

MHP Niğde Belediye Başkan Adayı Fikret Çıtırgı kimdir? Fikret Çıtırgı, bugüne kadar hangi işlerde görev aldı? İşte MHP Niğde Belediye Başkan Adayı Fikret Çıtırgı'nın biyografisi bu haberde...

Fikret Şinasi Kazancıoğlu kimdir?

MHP Malatya Büyükşehir Belediye Başkan Adayı Fikret Şinasi Kazancıoğlu kimdir? Fikret Şinasi Kazancıoğlu, bugüne kadar hangi işlerde görev aldı? İşte MHP Malatya Büyükşehir Belediye Başkan Adayı Fikret Şinasi Kazancıoğlu...

İmarsız arsa kamulaştırmasını kim nasıl yapar?

İmarsız arsa kamulaştırmasını kim yapabilir? Okul, park ve teknik altyapı alanlarının kamulaştırmasını kim, nasıl gerçekleştirebilir? Okul arsasını kim kamulaştırır? Park arsasını kim kamulaştırabilir? İşte kamulaştırma ile ilgili bu soruların cevapları..

Kira beyannamesini kim verecek?

Gayrimenkul kiralamalarından gelir elde eden mal sahipleri vergiye tabi tutuluyor. Ancak gelir elde eden tüm vatandaşlardan bazıları vergiden muaf tutuluyor. Peki, kira beyannamesini kim verecek?

Kapıcı dairesi giderlerini kim karşılar?

Apartmanda yer alan ve ortak alan olarak nitelendirilen kapıcı daireleri, kapıcılara verdikleri hizmet karşılığında veriliyor. Peki, kapıcı dairesi giderlerini kim karşılar? Kapıcı dairesi giderlerini kat malikleri mi karşılar?

Fikret Orman: Vodafone Arena'nın yapımında Başbakanımızın çok büyük desteğini gördük!

Beşiktaş Kulübü Başkanı Fikret Orman, yeni statları Vodafone Arena'nın yapımında Başbakan Recep Tayyip Erdoğan'ın ciddi katkıları olduğunu vurgulayarak, "Bu stadın yapılması aşamasında, Başbakanımızın çok büyük desteğini gördük." dedi...

Fikret Orman: Vodafone Arena'nın inşaatı bitseydi şampiyon olurduk!

Beşiktaş Başkanı Fikret Orman, şampiyonluk inancını yineledi. Vodafone Arena' nın insası asamasında birçok sıkıntı yaşadıklarını vurgulayan Fikret Orman, " Bitirseydik şampiyonluğa rahat ulaşırdık ." dedi.

İskan raporunu kim verir?

İskan belgesi, bir yapının inşa edilmeden önce onaylanan ruhsatlı projesine uygun olarak inşa edildiğini ve buna bağlı olarak kullanılmasına izin verilen yapılara veriliyor. Peki, iskan raporunu kim verir?

2014 emlak vergisini kim nasıl ödeyecek?

Emlak vergisi mükellefleri için ödeme zamanı geldi. İki eşit taksit halinde ödenebilen emlak vergisini kim nasıl ödeyecek? Emlak vergisi oranları ne kadar arttı? İşte yanıtı...

Fikret Bila kim Haberi

Fikret Bila kim

Fikret Bila, vakit buldukça Anthill Residence Kat 54'e uğrayan bir Ant Yapı dostu. Yoğun programı arasında bize vakit ayırıp sorularımızı yanıtlayan Milliyet Genel Yayın Yönetmeni, okurlarımıza kendini tüm içtenliğiyle anlatıyor.


Sizi ve çok başarılı kariyer öykünüzü hepimiz biliyoruz, ama bir de sizi sizin sözlerinizle dinlemek isteriz. Fikret Bila kimdir? Hangi yollardan geçmiş, hangi okullarda okumuş, iş hayatına nasıl ve ne zaman başlamıştır?


Çok teşekkür ederim, iltifat ediyorsunuz. Ben 1958 yılında Zonguldak'ta doğdum. Bir işçi ailesinin altı çocuğundan biriyim. Zonguldak Üzülmez İlkokulu ve Ortaokulu'ndan sonra Mehmet Çelikel Lisesi'ni bitirdim. Ankara'ya üniversite için geldim. Gazi Üniversitesi iktisat Fakültesi'ni bitirdim. 1986 yılında aynı üniversiteden mali-ekonomi alanında doktora derecesi aldım. Çelikel Lisesi'nde okul gazetesini çıkaran ekipteydim. Ulusal gazetelere okur mektubu olarak yazılar gönderirdim. Bazıları yayımlanırdı....