20 / 05 / 2024

Fikret Orman yatırımları

Fikret Orman yatırımları

Fikret Orman, haziranda yapılacak Genel Seçimlerin, hem yerli hem de yabancı yatırımcıları daha yavaş ve temkinli hareket etmeye sevk ettiğini belirterek, "Bu durumda da emlak sektöründe beklenen büyüme zaman alabiliyor" dedi.

Deprem bölgesindeki tarımsal sulama yatırımlarına tam 4 milyar TL'lik ek bütçe ayrıldı!

Tarım ve Orman Bakanlığı Devlet Su İşleri (DSİ) Genel Müdürlüğüne, Kahramanmaraş merkezli deprem bölgesindeki tarımsal sulama yatırımları için 4 milyar Türk lirası ödenek tahsis edildi...

Katar'ın Türkiye'deki yatırımları 20 milyar doları buldu!

Türkiye'nin Doha Büyükelçisi Fikret Özer yaptığı açıklamada yabancı yatırım hacmi bakımından Katar'ın Türkiye'de tarım, turizm, bankacılık ve emlak alanlarındaki yatırımlarının 20 milyar doları bulduğunu söyledi.

Fikret Öztürk: Turizm yatırımlarına ara verdik!

Akaryakıt sektöründe faaliyet gösteren Opet'in yüzde 50'sini Koç Holding'e sattıktan sonra turizm yatırımlarına odaklanan Fikret Öztürk, bu alandaki yeni yatırımlara 3-5 yıl ara verdiklerini açıkladı.

Mehmet Özhaseki: Kayseri'ye önemli yatırımları konuşmaya geldik!

Çevre ve Şehircilik Bakanı Mehmet Özhaseki ile Orman ve Su İşleri Bakanı Veysel Eroğlu, Kayseri'deki Kapuzbaşı Şelalesi'nde incelemelerde bulundu. Özhaseki, ''Kayseri'ye önemli yatırımları konuşmaya geldik''dedi.

Bolu'da 51 bin hektarlık yeşil alan yatırımlar için imara açıldı!

Bolu'da aralarında orman arazilerinin de bulunduğu 51 bin hektarlık yeşil alan, turizm yatırımları için imara açıldı. Bolu Valisi Aydın Baruş, tahsis edilen alanın Bolu'nun toplam ormanlarının binde beşini geçmediğini söyledi.

Veysel Eroğlu: 12 yılda HES yatırımları yüzde 100 arttı!

Orman ve Su İşleri Bakanı Veysel Eroğlu, "Son 12 yılda HES yatırımlarında yüzde 100'ün üzerinde bir artış var. 2003'te 12 bin MW olan kurulu gücü, 2015'te 25 bin MW'ye yükselttik" dedi.

Fikret Orman: Yatırımcılar temkinli!

Fikret Orman, haziranda yapılacak Genel Seçimlerin, hem yerli hem de yabancı yatırımcıları daha yavaş ve temkinli hareket etmeye sevk ettiğini belirterek, "Bu durumda da emlak sektöründe beklenen büyüme zaman alabiliyor" dedi.

Olbia Gayrimenkul Ticari ve Sınai Yatırımlar Anonim Şirketi kuruldu!

Olbia Gayrimenkul Ticari ve Sınai Yatırımlar Anonim Şirketi, Fikret Tayfun Demirören tarafından 50 bin TL'lik sermaye ile 18 Şubat'ta Karaköy, Emekyemez Mahallesi, Şişhane Yokuşu'nda kuruldu.

Mustafa Serdar Ataseven: Yeni düzenlemelerle rüzgar enerjisi yatırımlarının önü açılacak!

Türkiye Rüzgar Enerjisi Birliği Başkanı Mustafa Serdar Ataseven, yeni düzenlemelerle rüzgâr enerjisi yatırımlarının önünün açıldığını söyledi. Orman izinleriyle inşaat izin süreçlerinin uzunluğu yüzünden hâlâ istenilen hıza ulaşılamadığından yakındı...

Maden ve enerji yatırımlarına ekosistem ayarı yapılacak!

Ekosistem Değerlendirme Tebliğ Taslağına göre, orman sayılan, korunan ve belirlenen bazı alanlarda enerji ve madencilik faaliyeti talepleri değerlendirmeye alınmayacak. Maden ve enerji yatırımlarına ekosistem ayarı yapılacak..

Filiş Enerji ve Turizm Yatırımları Anonim Şirketi kuruldu!

Filiş Enerji ve Turizm Yatırımları Anonim Şirketi; Cengiz İsrafil tarafından 2 milyon 50 bin TL'lik sermaye ile kuruldu

Azeri Turk Gayrimenkul ve İnşaat Yatırımları Şirketi kuruldu!

Azeri Turk Gayrimenkul ve İnşaat Yatırımları Anonim Şirketi, Bashır Asgarov ve Mustafa Semihi Özcan tarafından 1 milyon TL'lik sermaye ile kuruldu

Nice Turizm Yatırımları Anonim Şirketi kuruldu!

Nice Turizm Yatırımları Anonim Şirketi, 26 Şubat 2013 tarihinde, 3 milyon 500 bin TL sermaye ile, Sezayi Küçükyılmaz tarafından kuruldu...

Fikret Orman yatırımları Haberi

Fikret Orman yatırımları


Esin Yapı Yönetim Kurulu Üyesi Fikret Orman, haziranda yapılacak Genel Seçimlerin, hem yerli hem de yabancı yatırımcıları daha yavaş ve temkinli hareket etmeye sevk ettiğini belirterek, "Bu durumda da emlak sektöründe beklenen büyüme zaman alabiliyor" dedi. 

Seçimlerden sonra inşaat sektörünün hız kazanacağını aktaran Orman, yeni lokasyon ve proje arayışlarına devam edeceklerini, gelen teklifleri de değerlendirmeye devam edeceklerini ifade etti. Zincirlikuyu'da yer alan ve teslim sürecine girilen Istanbloom projesinde lüks konutlara olan yoğun ilgiyi bir kere daha gözlemlediklerini belirten Orman, özellikle İstanbul'da kentsel dönüşüme giren bazı bölgelerinin lüks konut talebi için uygun alanlar olabileceğini...