03 / 05 / 2024

Fikret Özbek

Fikret Özbek

BSM Tekstil Turizm İnşaat Sanayi ve Ticaret Limited Şirketi Edibe Sultan Hotel Şubesi, Fikret Özbek Şube Müdürlüğü'nde 800 bin TL'lik sermaye ile 26 Kasım'da kuruldu.

Fikret Orman: Vodafone Arena zamanında yetişecek!

Fikret Orman devlere meydan okudu. Vodafone Arena'yı açmaya hazırlanan Beşiktaş Başkanı Fikret Orman “Zamanında yetişecek, kimse merak etmesin. Her şeyle ince şekilde ilgileniyoruz. 365 günü yaşayacak bir eser yaptık.” dedi.

Hıncal Uluç'tan Dursun Özbek'e 7 soru!

Sabah Gazetesi köşe yazarı Hıncal Uluç bugün köşesinde "Dursun Özbek'in "açıklanmayan" açıklaması" başlıklı yazıyı kaleme aldı. Uluç yazısında Dursun Özbek'e 7 soru yöneltti.

Fikret Orman: Vodafone Arena'da hasret bitiyor!

Beşiktaş Kulübü Başkanı Fikret Orman, Vodafone Arena'ya hasretlerinin sona ermek üzere olduğunu belirterek, yeni statlarında lig şampiyonluğunu hep birlikte kutlayacaklarını savundu.

Aziz Yıldırım ve Dursun Özbek Vodafone Arena'nın açılışına katılacak mı?

Fikret Orman'ın Kulüpler Birliği aracılığıyla Vodafone Arena'nın 10 Nisan tarihinde yapılacak olan protokol açılışı için kulüp başkanlarına davetiye gönderdiği öğrenildi. Aziz Yıldırım ve Dursun Özbek'in gelip gelmeyeceği ise merak konusu oldu.

Fikret Orman: Vodafone Arena'yı eleştirenleri açılışa çağıracağım!

Toplantıda bir konuşma yapan Başkan Fikret Orman, kendi başkanlık döneminde birçok zorlukla karşılaştıklarını ve bu zorlukları aşmak için çok çaba sarf ettiklerini açıkladı.

Fikret Orman, Vodafone Arena'yı anlattı!

Fikret Orman, Vodafone Arena'nın kapılarını Star'a açtı. Orman: “Stadımızı yaptık, ezeli rakipler F.Bahçe ve G.Saray ile şartları eşitledik. Taraftarlarımız artık sokakta başı dik dolaşabiliyor.” dedi.

Fikret Orman: Bizim sayemizde herkes stat nasıl yapılır görecek!

VODAFONE Arena Stadı’nın açılışı için geri sayıma geçen Beşiktaş’ta, yeni mabede dönecek olmanın büyük heyecanı yaşanırken, Başkan Fikret Orman iddialı açıklamalarda bulundu.

Fikret Orman: Vodafone Arena'nın yapımına çok zor dönemde başladık!

Beşiktaş Kulübü Başkanı Fikret Orman, Vodafone Arena'nın açılışı için büyük heyecan yaşıyor. Orman, " Stadın yapımına çok zor dönemde başladık. Kulübün hacizleri ve mali durumu ortada, bir takım yok. Sıkıntılı süreçte yaptık." dedi.

Dursun Özbek, Galatasaray Riva projesini tanıttı!

Riva'daki araziyle ilgili projeyi tanıtan Dursun Özbek, projenin sonlanması durumunda en kötü ihtimalle 1,5 milyar lira para kazanacaklarını söyledi. Özbek, projeyi gerçekleştirirken, arazinin tamamen Galatasaray'ın elinden çıkmayacağını açıkladı.

Fikret Orman: Vodafone Arena çok pahalı bir stat!

Fikret Orman önlerinde 11 karşılaşma olduğunu söyledi. Beşiktaş Başkanı, "Şampiyonluğu Arena'da kutlayacağız. Bu nedenle hepimizde çok büyük bir heyecan var" ifadesini kullandı

Dursun Özbek: Dumankaya'dan para ve gayrimenkul aldık!

Dursun Özbek, "Tenkitleri dinledim. Sponsorumuz Dumankaya ile yapılan anlaşma kapsamında, para ve gayrimenkul almıştık. Gayrimenkullerin de yarısının tapusu alındı, haftaya pazartesi günü kalan bölüm devralınacak" dedi.

Dursun Özbek: Ada davası lehimize sonuçlanacak!

Galatasaray Başkanı Dursun Özbek, Divan Kurulu Toplantısı'nda açıklamalarda bulundu. Özbek "Ada için açılan dava sona doğru gidiyor. Lehimize çıkacağını umuyorum. Bu işin peşinde olan profesyonellerimiz var. " dedi.

İşte Dursun Özbek'in Galatasaray'ı kurtaracak projesi!

Dursun Özbek'in Galatasaray'ı ekonomik sıkıntıdan kurtaran başkan olarak tarihe geçmek istediği belirtilirken, Özbek'in planlarının da hazır olduğu belirtildi. Özbek'in ilk planı Florya'da altyapı tesislerini Riva'ya taşımak.

Fikret Özbek Haberi

Fikret Özbek

BSM Tekstil Turizm İnşaat Sanayi ve Ticaret Limited Şirketi Edibe Sultan Hotel Şubesi, Fikret Özbek Şube Müdürlüğü'nde 800 bin TL'lik sermaye ile 26 Kasım'da kuruldu. 


BSM Tekstil Turizm İnşaat Sanayi ve Ticaret Limited Şirketi Edibe Sultan Hotel Şubesi iş konusu; Şirket Şube Adresinde ; Turizm alanında Otel, motel, bar, pansiyon, kamping, tatil köyleri, apart oteller, yeme içme tesisleri, eğlence yerleri kurmak, işletmek, işletmeye vermek, hava , deniz ve kara turları organize etmek, turizme yönelik yurt içi ve yurt dışı tur şirketleri ile anlaşmalar yaparak konaklama organizasyonlarında bulunmak, gerçek ve tüzel kişilere toplantılar organize etmek, balo, düğün benzeri toplantılara kiralama yapmak, bu toplantılara kafe, restoran açmak işletmek, ikram ve hizmetlerde bulunmak, organizasyonlarını yapmak, konusu ile ilgili yiyecek, içecek, tefrişat ve benzeri...