28 / 04 / 2024

Fikret Yüzatlı İlköğretim Okulu ne zaman yıkılacak

Fikret Yüzatlı İlköğretim Okulu ne zaman yıkılacak

İstanbul Bahçelievler'de Fikret Yüzatlı İÖO ile Şirintepe Ortaokulu, Bayrampaşa'da Halide Canayakın Anaokulu ve Yıldırım Sağlık Ocağı, Eyüp'te Kılıçaslan İmam Hatip Ortaokulu, Şair Nabi İÖO, Sultangazi'de 50. Yıl İÖO ihaleyle yeniden yapılacak.

Sınıf geçme puanı, Türkçe için 70 diğer dersler için 50'ye yükseltildi

Milli Eğitim Bakanlığı (MEB) Okul Öncesi Eğitim ve İlköğretim Kurumları Yönetmeliğinde yapılan değişiklikle, daha önce kırk beş olan sınıf geçme puanı Türkçe dersi için yetmişe, diğer dersler için elliye çıkarıldı. İşte detaylar...

İzmir Yaşar Üniversitesi 3 fakülte ve bir Meslek Yüksekokulu’na Öğretim Üyesi alıyor!

İzmir Yaşar Üniversitesi 3 fakülte ve bir Meslek Yüksekokulu’na Öğretim Üyesi alıyor. İnsan ve Toplum Bilimleri Fakültesi, İşletme Fakültesi, Mimarlık Fakültesi ve Meslek Yüksekokulu’na alım yapılacak. İşte kadro ilanının detaylar…

Yüzatlı İnşaat Elektrik Tekstil Ve Oto Yedek Parça Sanayi Ticaret Limited Şirketi kuruldu!

Yüzatlı İnşaat Elektrik Tekstil Ve Oto Yedek Parça Sanayi Ticaret Limited Şirketi bugün Sarıyer'de Sercan Sava tarafından kuruldu.

Arnavutköy 1/5000 ve 1/10000 ölçekli imar planı değişikliği askıda!

İstanbul İli, Arnavutköy İlçesi Eski Haraççı Yeni Karlıbayır Mahallesi Teknik Altyapı Alanının İlköğretim Alanı Olarak Değiştirilmesine İlişkin 1/5000 Ölçekli Nazım İmar Planı Değişikliği ve 1/1000 ölçekli Uygulama İmar Planı Değişikliği askıya çıkarıldı.

Karanfil Group'un Libya'da kurduğu ülkenin en büyük beton üretim tesisi açıldı!

Karanfil Group tarafından Libya'da faaliyete geçirilen ve Kuzey Afrika'nın en büyük beton üretim kuruluşları arasında bulunan beton tesisi açıldı.

TOKİ Silivri ilköğretim okulu ihalesi yarın!

İstanbul İli Silivri İlçesi Ortaköy Mahallesi 16 Derslikli İlköğretim Okulu Altyapı ve Çevre Düzenlemesi İnşaatı İşi (E- İHALE) ihalesi yarın saat 14:00'de yapılacak.

TOKİ Silivri ilköğretim okulu ihalesi 1 Haziran'da!

İstanbul İli Silivri İlçesi Ortaköy Mahallesi 16 Derslikli İlköğretim Okulu Altyapı ve Çevre Düzenlemesi İnşaatı İşi (E- İHALE) ihalesi 1 Haziran 2020 tarihinde saat 14:00'de yapılacak.

TOKİ İstanbul Silivri İlköğretim Okulu ihalesi 29 Mayıs'ta!

İstanbul İli Silivri İlçesi Ortaköy Mahallesi 16 Derslikli İlköğretim Okulu Altyapı ve Çevre Düzenlemesi İnşaatı İşi (E- İHALE) ihalesi 29 Mayıs 2020 tarihinde saat 14:30'da yapılacak.

Karşıyaka Cumhuriyet İlköğretim Okulu'nun ve arsasının akıbeti TBMM'de!

İzmir'de yıkılan Karşıyaka Cumhuriyet İlköğretim Okulu'nun yeniden yapılıp yapılmayacağı ve arsasının otopark olarak kullanılması meclis gündemine taşındı. CHP'li Serter, konuyla ilgili soru önergesi hazırladı...

Trabzon Cudibey İlköğretim Okulu'nun kaba inşaatı tamamlandı!

Çalışmalarına hız kesmeden devam eden Trabzon Büyükşehir Belediyesi, Cudibey İlköğretim Okulu'nun kaba inşaatını tamamladı.

Manisa Yüzbaşı Tevfik Bey İlköğretim Okulu Temmuz'da teslim!

Manisa'da inşa edilen Yüzbaşı Tevfik Bey İlköğretim Okulu'nda sona geliniyor. Tam 19 ay önce temeli atılan okulun Temmuz'da teslim edilmesi planlanıyor.

Ege'nin en büyük taş üretim merkezinin temeli atıldı!

Manisa Yunusemre Belediyesi tarafından Ege Bölgesi'nin en büyük taş üretim merkezi inşa edilecek. Temeli atılan tesis 14 bin metrekare alan üzerine kurulacak.

Bursa Demirtaşpaşa İlköğretim Okulu’nun temeli atıldı!

Bursa Büyükşehir Belediyesi tarafından, yerinde yenilenecek olan Demirtaşpaşa İlköğretim Okulu’nun temeli düzenlenen törenle atıldı.

Fikret Yüzatlı İlköğretim Okulu ne zaman yıkılacak Haberi

Fikret Yüzatlı İlköğretim Okulu ne zaman yıkılacak


Türkiye Cumhuriyeti İstanbul Valiliği İstanbul Proje Koordinasyon Biriminden: (İPKB)

İstanbul Sismik Riskin Azaltılması ve Acil Durum Hazırlık Projesi (İSMEP)

“EĞİTİM YAPILARI YENİDEN YAPIM İNŞAATI SÖZLEŞME PAKETİ”

(AF-CEB-WB04-YAPIM-02)

1. Türkiye Cumhuriyeti, Dünya Bankası (IBRD), Avrupa Yatırım Bankası (EIB), Avrupa Konseyi Kalkınma Bankası (CEB) ve İslam Kalkınma Bankası’ndan (IDB) İstanbul’daki Hastane, Okul ve İdari Binaları İçeren Kamu Binalarının yeniden yapımında kullanılmak üzere kredi almıştır.

2. Türkiye Cumhuriyeti İstanbul Valiliği İstanbul Proje Koordinasyon Birimi (İPKB), firmaları aşağıdaki tabloda belirtilen inşaat sözleşme paketi kapsamındaki eğitimyapılarının anahtar teslimi götürü bedel yeniden yapım işleri için Dünya Bankasının satın alma esas ve usulleri doğrultusunda, Uluslararası Rekabetçi İhale – Küçük İşler (International CompetitiveBidding – ICB Smaller Works) yöntemiyle kapalı tekliflerini sunmaya davet etmektedir.

İnşaat Sözleşme Paketi –(AF-CEB-WB04-YAPIM-02)

İstanbul İlinde 6 adet okulun yeniden yapım...