27 / 04 / 2024

Fikri Bayrıl Spor Tesisleri son durum

Fikri Bayrıl Spor Tesisleri son durum

Manisa Büyükşehir Belediye Başkanı Cengiz Ergün, Fikri Bayrıl Spor Tesisleri’nde inşaatına devam edilen ve Büyükşehir Belediyespor alt yapısında görev yapan 54 öğrencinin konaklamasının sağlanacağı ek binada incelemeler yaptı.

Fikri Bayrıl Spor Tesisleri ek binasının inşaatı tam gaz!

Fikri Bayrıl Spor Tesisleri’nde,  Fitness ve Aletli Jimnastik Salonu, 2 adet Toplantı Salonu, Yemekhane ve Kafeteryanın yer aldığı ek binada çalışmalar son sürat devam ediyor.

Diyarbakır Bağlar Belediyesi çok amaçlı spor tesisi yaptırıyor!

Diyarbakır Bağlar Belediyesi, ilçeye modern ve çok amaçlı spor tesisi kazandırmak için düğmeye bastı.  Yeni spor tesisin inşaatının 20 ayda tamamlanması bekleniyor.

Çatalca'da spor adası için çalışmalar başladı! 

Çatalca Belediyesi ilçeye yeni bir spor kompleksi kazandırmak için çalışmalara başladı. Kompleks içerisinde yüzme havuzu ve çok amaçlı spor salonu yer alacak.

Edi Mühendislik Müşavirlik Yapı Kimyasalları Sanayi ve Ticaret Limited Şirketi kuruldu!

Edi Mühendislik Müşavirlik Yapı Kimyasalları Sanayi ve Ticaret Limited Şirketi bugün Avcılar'da 500 bin TL sermaye bedeli ile Fikri Şengül, Murat Yıldırım ve Mükremin Bulut tarafından kuruldu.

Yeni Eskişehir Stadyumu'nda müsabaka yapılamayacak!

Yeni Eskişehir Stadyumu için karar verildi. Eskişehir İl Spor Güvenlik Kurulu'ndan çıkan kararda, stadın hala risk teşkil ettiği ve müsabaka yapılamayacağı söylendi...

Manisa Fikri Bayrıl ve Tevfik Lav Spor Tesisleri yarın açılıyor!

Manisa Büyükşehir Belediyesi’nin inşaatını tamamlayarak Manisalıların hizmetine sunduğu Fikri Bayrıl ve Tevfik Lav Spor Tesisleri yarın hizmete açılıyor.

TOKİ Mersin Mezitli 2019 kura sonucu sorgulama 2+1 ve 3+1!

TOKİ Mersibn Mezitli 2019 kura çekimi Servet Tazegül Spor Salonu'nda noter huzurunda yapıldı. TOKİ Mersin Mezitli 2019 kura sonucu sorgulama 2+1 ve 3+1...

Antalya'daki 100. Yıl Spor Kompleksi, Millet Bahçesi oluyor!

Antalya Büyükşehir Belediye Başkanı Menderes Türel yaptığı açıklamada Antalya'daki 100. Yıl Spor Kompleksi'nin Millet Bahçesi olarak kullanılacağını müjdeledi.

Manisa Fikri Bayrıl Spor Tesisleri’nin ek binası tamamlanıyor!

Spor yatırımlarına hız kesmeden devam eden Manisa Büyükşehir Belediyesi, Fikri Bayrıl Spor Tesisleri’nin yanına inşa edilen ek binayı tamamlıyor.

TOKİ Antalya 100'üncü Yıl spor tesislerinin imar değişikliği iptal edildi!

Antalya 2'nci İdare Mahkemesi, Toplu Konut İdaresi'nin (TOKİ), 'kentsel ve bölgesel spor alanı' olarak planlanan 100'üncü Yıl spor tesislerinin imar değişti.

Kadırga Mesleki ve Teknik Anadolu Lisesi'ne spor salonu!

Kadırga Mesleki ve Teknik Anadolu Lisesi’ne Fatih Belediyesi tarafından çok amaçlı spor salonu inşa ediliyor.

Ali Gülleri Spor Kompleksi 2019 Ocak'ta açılacak!

Seyhan Belediyesi tarafından Demetevler Mahallesi’nde inşa edilen ve Adana Amatör Spor Kulüpleri Federasyonu Eski Başkanı Ali Gülleri’nin ismin verildiği çok amaçlı spor kompleksinin inşaatı 2019 Ocak'ta tamamlanacak...

Eximbank'ın Senegal'deki Dakar Arena projesi açıldı!

Senegal’de Summa Turizm tarafından hayata geçirilen ve Eximbank'ın finanse ettiği Dakar Arena projesi açıldı. Dakar Arena'nın içerisinde Cicad İş Oteli, Cicad Sergi Sarayı ve Diamniadio Çok Amaçlı Spor Salonu projeleri bulunuyor.

Sultanbeyli 75. Yıl Spor Kompleksi inşaat ihalesi 6 Eylül'de!

İBB Yapı İşleri Müdürlüğü, Sultanbeyli 75. Yıl Spor Kompleksi için inşaat ihalesine hazırlanıyor. İhale 6 Eylül'de yapılacak...

Fikri Bayrıl Spor Tesisleri son durum Haberi

Fikri Bayrıl Spor Tesisleri son durum

Manisa’ya spor alanında önemli yatırımlar yapan Manisa Büyükşehir Belediyesi, Büyükşehir Belediye Başkanı Cengiz Ergün önderliğinde sporun ve sporcunun yanında olmayı sürdürüyor. Manisa Büyükşehir Belediyesi'nde yer alan habere göre, bu kapsamda geçtiğimiz dönem Başkan Ergün’le yeniden doğan Fikri Bayrıl Spor Tesislerinde Büyükşehir Belediyespor alt yapısında görev yapan 54 öğrencinin konaklamasının sağlanacağı ek binada inşaat çalışmaları aralıksız sürüyor.

Manisa Büyükşehir Belediye Başkanı Cengiz Ergün, Genel Sekreter Yardımcısı Yılmaz Gençoğlu, Daire Başkanları, Büyükşehir Belediyespor Yönetim Kurulu Üyeleri ve alt yapı hocalarıyla birlikte çalışmaları yerinde ve proje üzerinde denetledi. Tesisin tamamlanmasının ardından alt yapıda görev yapan gençlerin konaklamasını sağlayacağı odalarını, yemekhaneyi, kafeteryayı tek tek inceleyen Başkan Cengiz Ergün, çalışmaların son durumu hakkında yüklenici firma yetkililerinden de bilgi aldı.

“Bu Yaz Bitirilecek”

Sporun içerisinden gelen bir Başkan...