07 / 05 / 2024

Fikri Işık enerji üretimi açıklaması

Fikri Işık enerji üretimi açıklaması

Bilim, Sanayi ve Teknoloji Bakanı Fikri Işık, Konya/Karapınar Enerji İhtisas Endüstri Bölgesinin zemin etüt çalışmalarını bitirmek üzere olduklarını belirterek, "Önümüzdeki günlerde ön yer tahsisine başlayacağız" dedi.

Mert Başaran: Altın tüm zamanların zirvesini kırmak için enerji topluyor! 

Altın fiyatları güne yükselişle başlarken gözler altın fiyatlarına çevrildi. Mert Başaran, altının tüm zamanların zirvesini kırmak için enerji topladığını açıkladı.

Onur Yücekal iş hayatına nerede başladı? Hangi bankalarda görev aldı? Çalık Enerji’de hangi alanda çalışıyor?

Onur Yücekal imdir? Hangi üniversiteden, kaç yılında mezun oldu? Çalışma yaşamına ne zaman ve nerede başladı? Hangi pozisyonlarda görev aldı? Çalık Enerji’de hangi alanda görev yürütüyor? İşte Onur Yücekal ile ilgili merak edilenler...

En Service Danışmanlık Enerji Taahhüt Sanayi ve Ticaret Limited Şirketi kuruldu!

En Service Danışmanlık Enerji Taahhüt Sanayi ve Ticaret Limited Şirketi Şişli'de 50 bin TL sermaye bedeli ile Savaş Dursun tarafından kuruldu.

Bşk Enerji İnşaat Taahhüt Sanayi Ticaret Anonim Şirketi'nin merkez nakli yapıldı!

Bşk Enerji İnşaat Taahhüt Sanayi Ticaret Anonim Şirketi'nin merkez nakil işlemi bugün gerçekleştirildi. Bşk Enerji İnşaat Taahhüt Sanayi Ticaret Anonim Şirketi'nin merkez nakli Kağıthane'ye yapıldı. 

Ziraat GYO ile Çalık Enerji ortak şirket kurdu!

Ziraat GYO ile Çalık Enerji ortak şirket kurduğunu söyleyen Sözcü gazetesi yazarı Çiğdem Toker, yeni kurulan şirketin Taşkent Merkez Park Gayrimenkul Yatırım A.Ş. olduğunu belirtti.

Proges Danışmanlık Enerji İnşaat Arge Hizmetleri Ve Ticaret Limited Şirketi kuruldu!

Proges Danışmanlık Enerji İnşaat Arge Hizmetleri Ve Ticaret Limited Şirketi bugün Şişli'de 630 bin TL sermaye bedeli ile Kemal Kurt tarafından kuruldu. 

Fikri Işık'tan Anıtkabir'in yapılaşmaya açıldığı yanıtı!

Milli Savunma Bakanı Fikri Işık, TBMM'de bir grup gazetecinin sorularını yanıtladı. Anıtkabir'in yapılaşmaya açıldığı iddialarına Milli Savunma Bakanı Fikri Işık'tan yanıt geldi.

Fikri Işık Anıtkabir'e yapılan halı saha konusunda hassas!

Cumhuriyet Halk Partisi Milletvekillerinden oluşan bir heyet Milli Savunma Bakanı Fikri Işık ile TBMM’deki makamında Anıtkabir’e yapılan halı sahayı görüştü.

Fikri Işık: Askeri tesisler 1 ay içinde taşınacak!

Milli Savunma Bakanı Fikri Işık, Ankara ve İstanbul'daki askeri tesislerin 1 ay içerisinde taşınmasını hedeflediklerini açıkladı.

Fikri Işık Anadolu'daki OSB projelerini anlattı!

Bilim, Sanayi ve Teknoloji Bakanı Fikri Işık, son dönemde Anadolu'da kurulan Organize Sanayi Bölgesi (OSB) projelerini anlattı. Bakan Işık, OSB sayısını arttırmayı amaçladıklarını belirtti.

MSG Plus İnşaat Mimarlık Enerji İç ve Dış Ticaret Limited Şirketi kuruldu!

MSG Plus İnşaat Mimarlık Enerji İç ve Dış Ticaret Limited Şirketi, Veysel Serkan Garan tarafından 10 bin TL sermaye ile 13 Mayıs'ta Beşiktaş, Nisbetiye Mahallesi'nde kuruldu.

GHS Housıng LLC İnşaat Mühendislik Danışmanlık Enerji Sanayi Ticaret Limited Şirketi kuruldu!

GHS Housıng LLC İnşaat Mühendislik Danışmanlık Enerji Sanayi Ticaret Limited Şirketi, Fikret Argın tarafından 50 bin TL sermaye ile 5 Mayıs'ta Şişli, Merkez Mahallesi, Akar Caddesi'nde açıldı.

Fikri Işık: İnşaat Türkiye'de en hızlı büyüyen sektörlerden birisi!

Bilim, Sanayi ve Teknoloji Bakanı Fikri Işık, Türk inşaat sektörünün iklimlendirme için yeni iş fırsatları getirdiğini belirterek "Türkiye’de, en hızlı büyüyen, en hızlı gelişen sektörlerden birisi inşaat sektörüdür." açıklamasında bulundu.

Fikri Işık enerji üretimi açıklaması Haberi

Fikri Işık enerji üretimi açıklaması


Bilim, Sanayi ve Teknoloji Bakanı Fikri Işık, Konya/Karapınar Enerji İhtisas Endüstri Bölgesinin zemin etüt çalışmalarını bitirmek üzere olduklarını belirterek, "Önümüzdeki günlerde ön yer tahsisine başlayacağız" dedi. 


Işık, Hilton Otel'de düzenlenen Temiz Teknoloji İş Fikirleri Ödül Töreni'nde yaptığı konuşmada, programın düzenlenmesinde emeği geçen Birleşmiş Milletler Sınai ve Kalkınma Teşkilatı (UNIDO) Bölgesel İşbirliği Merkezi Direktörü Süleyman Yılmaz ve Küresel Çevre Fonu (GEF) Direktörü Sayın Kevin Braithwaite ile programı koordine eden TÜBİTAK Başkanı Yücel Altunbaşak'ı tebrik etti. 

"Bakanlık olarak bu projeleri destekliyoruz" Yarışmaya katılan 217 girişimci fikir arasından yarı finalist olan 27 takımın, eğitim ve mentorluk desteği ile kendilerini geliştirme imkanı da bulduğunu dile getiren Işık, birinci seçilen projenin 8 ülkenin birincilerinin katılacağı, Kaliforniya Silikon Vadisi'nde yapılacak Global FoBilim, Sanayi ve Teknoloji Bakanı Fikri...