18 / 05 / 2024

Fikri Işık hangi toplantıya gitti

Fikri Işık hangi toplantıya gitti

Azerbaycan'da Karadeniz Ekonomik İşbirliği Örgütü (KEİ) Bilim ve Teknoloji Bakanları Toplantısı'na katılan Bakan Fikri Işık'ın dönüşüne kadar Bilim, Sanayi ve Teknoloji Bakanlığına Çevre ve Şehircilik Bakanı İdris Güllüce vekalet edecek.

12 banka peş peşe açıkladı! 1 milyon TL için hangi banka ne kadar faiz veriyor? Hemen bakın!

Yastık altında parası olan vatandaşlar hangi bankanın ne kadar mevduat faizi verdiğini araştırıyor. Peki bankaların mevduat faizlerinde son durum ne? 1 milyon TL için hangi banka ne kadar faiz veriyor? Hemen bakın...

Edirne'de yerli hibrit ayçiçeği ekimi başladı! Yağlık ayçiçek hangi borsada bugün kaç TL oldu? Çiftçiler dikkat! 

Edirne'de "Yerli Hibrit Ayçiçeği Tohumu Ekilişlerini Artırma Projesi" çerçevesinde yüzde 90 hibeli dağıtılan tohumların ekimi yapılıyor. Peki Yağlık ayçiçek hangi borsada bugün kaç TL oldu? Çiftçiler dikkat! İşte 17 Mayıs 2023 fiyat listesi...

Ayçiçeği avans fiyatı açıklandı! Ayçiçek fiyatları ne kadar? Ayçiçek hangi borsada kaç TL? 8 Eylül 2022 fiyat listesi

Karadeniz Yağlı Tohumlar Tarım Satış Kooperatifleri Birliği (KARADENİZBİRLİK) Genel Müdürü Ünal Erarslan, 2022 senesi yağlık ayçiçeği ön alım fiyatını kilogram bazında 10,5 TL şeklinde belirlediklerini açıkladı. Peki ayçiçek fiyatları ne kadar oldu? Ayçiçek hangi borsada kaç lira?

İmar barışı için hangi bankalar kredi veriyor?

Tapusuz 13 milyon yapıyı ilgilendiren imar barışında imara aykırı binaların Yapı Kayıt Belgesi alması gerekli. Bankalar Yapı Belgesi’ne özel, düşük faizli kredi imkanı sağlıyor. Peki imar barışı için hangi bankalar kredi veriyor?

Fikri Işık'tan Anıtkabir'in yapılaşmaya açıldığı yanıtı!

Milli Savunma Bakanı Fikri Işık, TBMM'de bir grup gazetecinin sorularını yanıtladı. Anıtkabir'in yapılaşmaya açıldığı iddialarına Milli Savunma Bakanı Fikri Işık'tan yanıt geldi.

Salon için hangi mobilyalar tercih edilmeli?

Ev dekorasyonunda rahatlık kadar görsellikte önemli. Peki evimizde en çok vakit geçirdiğimiz salonlar için hangi mobilyaları tercih etmeliyiz? İşte cevabı...

Fikri Işık Anıtkabir'e yapılan halı saha konusunda hassas!

Cumhuriyet Halk Partisi Milletvekillerinden oluşan bir heyet Milli Savunma Bakanı Fikri Işık ile TBMM’deki makamında Anıtkabir’e yapılan halı sahayı görüştü.

Fikri Işık: Askeri tesisler 1 ay içinde taşınacak!

Milli Savunma Bakanı Fikri Işık, Ankara ve İstanbul'daki askeri tesislerin 1 ay içerisinde taşınmasını hedeflediklerini açıkladı.

İş yerinin satılması durumunda işçi kıdem tazminatı isteyebilir mi?

Kıdem tazminatı nedir? Kıdem tazminatı alma koşulları nelerdir? Hangi durumlarda kıdem tazminatı alınabilir? Milyonlarca çalışanın merak ettiği kıdem tazminatı ile ilgili tüm detaylar haberimizde...

Fikri Işık Anadolu'daki OSB projelerini anlattı!

Bilim, Sanayi ve Teknoloji Bakanı Fikri Işık, son dönemde Anadolu'da kurulan Organize Sanayi Bölgesi (OSB) projelerini anlattı. Bakan Işık, OSB sayısını arttırmayı amaçladıklarını belirtti.

Fikri Işık: İnşaat Türkiye'de en hızlı büyüyen sektörlerden birisi!

Bilim, Sanayi ve Teknoloji Bakanı Fikri Işık, Türk inşaat sektörünün iklimlendirme için yeni iş fırsatları getirdiğini belirterek "Türkiye’de, en hızlı büyüyen, en hızlı gelişen sektörlerden birisi inşaat sektörüdür." açıklamasında bulundu.

Fikri Işık: Yatırımlarda önemli reformlar gerçekleşecek!

İzmir Kemalpaşa Organize Sanayi Bölgesi'nde (KOSBİ) faaliyete başlayan 9 yeni fabrikanın toplu açılış törenine katılan Bilim, Sanayi ve Teknoloji Bakanı Fikri Işık yatırılarda yeni ve önemli reformlar gerçekleşeceğini belirtti.

Fikri Işık, Akpınar TOKİ sakinleriyle buluştu!

Bilim, Sanayi ve Teknoloji Bakanı Fikri Işık, Kocaeli’nin Derince ilçesi Kuruçeşme’deki Akpınar TOKİ konutları sakinleri ile bir araya geldi.

Fikri Işık hangi toplantıya gitti Haberi

Fikri Işık hangi toplantıya gitti

Çevre ve Şehircilik Bakanı İdris Güllüce, Azerbaycan'da düzenlenen Karadeniz Ekonomik İşbirliği Örgütü (KEİ) Bilim ve Teknoloji Bakanları Toplantısı'na katılan Bilim, Sanayi ve Teknoloji Bakanı Fikri Işık'a vekalet edecek.


Güllüce'nin Işık'ın dönüşüne kadar Bilim, Sanayi ve Teknoloji Bakanlığı'na vekalet etmesi kararı bugünkü Resmi Gazete'de yayımlandı. İşte o karar;


T.C. CUMHURBAŞKANLIĞI                                                                                              


BAŞBAKANLIĞA


İLGİ : 1/12/2014 tarihli ve 69471265-305-11158 sayılı yazınız.


Karadeniz Ekonomik İşbirliği Örgütü (KEİ) Bilim ve Teknoloji Bakanları Toplantısına katılmak üzere, 2 Aralık 2014 tarihinde Azerbaycan Cumhuriyeti’ne gidecek...