28 / 04 / 2024

fikri ışık Konya Sanayi Odası

fikri ışık Konya Sanayi Odası

Bilim Sanayi ve Teknoloji Bakanı Fikri Işık, inşaat sektörünün büyümesinden gelişmesinden yana olduklarını belirterek, "İnşaat sektörüne olumsuz bakışımız olamaz. Ama haksız kazanç elde etmeye, kısa yoldan köşe dönme anlayışına karşıyız" dedi.

Kıbrıs Başbakan Yardımcısı Ataoğlu'ndan yatırım çağrısı: Türk yatırımcıları Kıbrıs'a yatırım yapmaya davet ediyoruz!

Kuzey Kıbrıs Türk Cumhuriyeti (KKTC) Başbakan Yardımcısı, Turizm, Kültür, Gençlik ve Çevre Bakanı Fikri Ataoğlu, Türkiye'deki yatırımcılara çağrıda bulunarak, ''Türkiye'deki yatırımcıları da KKTC'de yatırım yapmaya davet ediyoruz" dedi.

Sino Real Estate Gayrimenkul Danışmanlık İç Ve Dış Ticaret Limited Şirketi kuruldu!

Sino Real Estate Gayrimenkul Danışmanlık İç Ve Dış Ticaret Limited Şirketi Küçükçekmece'de 100 bin TL sermaye bedeli ile Fikri Sinan ve T.Stephane Charles Rıvaux ortaklığında kuruldu.

Sonunda bu da oldu! İstanbul’da tek oda için 8.500 TL kira istiyor! Duyanın ağzı açık kaldı!

Kira fiyatlarının her geçen gün arttığı İstanbul’da oda kiralama fikri her geçen gün daha da yaygın hale geliyor. Büyükşehirlerde oda fiyatları kiralık konut fiyatlarıyla yarışır duruma geldi. Öyle ki tek bir odanın aylık kirası 8 bin 500 liraya kadar çıkıyor.

Denkar Mimarlık İnşaat Sanayi Ticaret Anonim Şirketi kuruldu!

Denkar Mimarlık İnşaat Sanayi Ticaret Anonim Şirketi bugün Tuzla'da Fikri Taha Mete ve Yunus Çağatay Akça ortaklığında kuruldu.

Yfk Mimarlık İnşaat Sanayi Ve Ticaret Limited Şirketi kuruldu!

Yfk Mimarlık İnşaat Sanayi Ve Ticaret Limited Şirketi Ataşehir'de 500 bin TL sermaye bedeli ile Yüksel Fikri Kaşıkcı tarafından kuruldu.

Yfk Mimarlık İnşaat Sanayi Ve Ticaret Limited Şirketi kuruldu!

Yfk Mimarlık İnşaat Sanayi Ve Ticaret Limited Şirketi bugün Ataşehir'de 500 bin TL sermaye bedeli ile yüksel Fikri Kaşıkcı tarafından kuruldu.

Hf Home Yapı Sanayi Ve Ticaret Limited Şirketi kuruldu!

Hf Home Yapı Sanayi Ve Ticaret Limited Şirketi Pendik’te  1 milyon TL sermaye bedeli ile Fikri Çıkılmazkaya tarafından kuruldu.

Küresel kurumlar vergisi sistemi mi geliyor?

OECD’nin ortaya attığı Küresel Vergi Sistemi fikri yakın zamanda hayata geçecek gibi görünüyor. OECD’nin teklifi iki ana esas üzerinde kurulu. İşte küresel kurumlar vergisi sistemi detayları...

Manisa Fikri Bayrıl ve Tevfik Lav Spor Tesisleri yarın açılıyor!

Manisa Büyükşehir Belediyesi’nin inşaatını tamamlayarak Manisalıların hizmetine sunduğu Fikri Bayrıl ve Tevfik Lav Spor Tesisleri yarın hizmete açılıyor.

Manisa Fikri Bayrıl Spor Tesisleri’nin ek binası tamamlanıyor!

Spor yatırımlarına hız kesmeden devam eden Manisa Büyükşehir Belediyesi, Fikri Bayrıl Spor Tesisleri’nin yanına inşa edilen ek binayı tamamlıyor.

Fikri Bayrıl Spor Tesisleri’nin ek binasında sona gelindi!

Manisa Büyükşehir Belediye Başkanı Cengiz Ergün, Fikri Bayrıl Spor Tesisleri’nde inşaatına devam edilen ve Büyükşehir Belediyespor alt yapısında görev yapan 54 öğrencinin konaklamasının sağlanacağı ek binada incelemeler yaptı.

Dünya çapındaki 10 büyük projeden 6'sı Türkiye'de!

Son 10 yılda dünya çapındaki 10 büyük projenin 6 tanesi Türkiye'de yapıldı diyen Başbakan Yardımcısı Fikri Işık, ''Çok şükür ülkenin bunu yapacak imkan ve gücü var. İstikrar olduğu zaman ülke ayağa kalkıyor ve hizmet oluyor." dedi.

Fikri Işık'tan Anıtkabir'in yapılaşmaya açıldığı yanıtı!

Milli Savunma Bakanı Fikri Işık, TBMM'de bir grup gazetecinin sorularını yanıtladı. Anıtkabir'in yapılaşmaya açıldığı iddialarına Milli Savunma Bakanı Fikri Işık'tan yanıt geldi.

fikri ışık Konya Sanayi Odası Haberi

fikri ışık Konya Sanayi Odası

Bilim Sanayi ve Teknoloji Bakanı fikri ışık, Konya Sanayi Odası'nın 40'ıncı kuruluş yıldönümü nedeniyle düzenlenecek 'Sanayi Gecesi'ne katılmak için Konya'ya geldi. Bakan Işık, kentteki organize sanayi sitelerinde incelemede bulundu. Yoğun kar yağışı nedeniyle çatısı çöken işyerlerini de inceledi. Burada gazetecilerin sorularını cevaplayan Bakan Işık, ihracat rakamlarındaki artışa dikkat çekti. Bakan Işık, şunları söyledi:


"İhracat rakamlarında yüzde 7.5 civarında artış ortaya konuldu. Bu son derece sevindirici bir durum. İthalatta da yüzde 1.5 civarında düşüş var. Özellikle dünyanın bu konvektöründe ihracatın artıyor olması son derece önemli. Bakın etrafımızda çok ciddi olaylar oldu. 5'den fazla ülkemizde devlet otoritesi fiilen kaybolmuş durumda. Bu ülkeler bizim ihracat yaptığımız önemli ülkeler. Buna rağmen Türkiye'nin ihracatının yüzde 7.5 artması Türkiye'nin gücünü gösteriyor. İhracatımızın da yüzde 94'ü imalat...