06 / 05 / 2024

Fikri YÜKSEL açıklamaları

Fikri YÜKSEL açıklamaları

Son yıllardaki en düşük konut kredisi faizleri dolayısıyla bugüne kadarki en hareketli günlerini yaşayan konut piyasasında satışlar rekor üstüne rekor kırıyor.

Büyük Marmara depremi kuzey yerine güneyde olabilir! Deprem uzmanından yürekleri ağıza getiren açıklama!

CNN TÜRK Deprem Danışmanı Prof. Dr. Şükrü Ersoy, beklenen büyük Marmara depremi ile ilgili yürekleri ağıza getiren bir açıklamada bulundu. İşte Ersoy'un o açıklamaları...

KKM’de parası olanlar dikkat! Bakan Şimşek’ten kur korumalı mevduata ilişkin büyük yankı uyandıracak açıklama!

Dünya Bankası ve IMF’nin yıllık toplantılarına katılan Hazine ve Maliye Bakanı Mehmet Şimşek, ekonomi gündemine yönelik açıklamalar yaptı. Bakan Şimşek, kur korumalı mevduattan çıkmak istediklerini ifade etti.

Altın alacaklara acil uyarı geldi. Tren kaçıyor. Kaçıranlar büyük baş ağrısı yaşayacak

Altın fiyatlarında yaşanan durgunlaşmasının ardından ekonomistlerden altın alan vatandaşlara yönelik açıklamalar gelmeye başladı. Altın almak isteyen vatandaşlara flaş bir öneri verildi.

İstanbul'da 7.3'ten büyük bir depremin olasılığı açıklandı! 3 deprem bilimciden çarpıcı açıklamalar!

Deprem uzmanları Türkiye'deki deprem riskli bölgeler için uyarılarını sık sık yeniliyor. Bu doğrultuda, beklenen büyük İstanbul depremi de sık sık gündem oluyor. 3 deprem bilimciden çarpıcı açıklamalar geldi. 

Uzman isimden kritik açıklamalar! Araba fiyatları düşecek mi artacak mi? Arabaların fiyatları ne zaman düşecek?

Araba fiyatlarının düşüp düşmeyeceğine dair yılın başından beri sorulmaktadır. İşte uzman isimden açıklamalar!

SASA'nın patronundan bomba açıklamalar! 'SASA hissesi çok yüksek alınmaz diyorum'

Borsa İstanbul'un en tartışmalı iki hissesinden biri olan SASA'nın patronu da hisse fiyatının geldiği seviye konusunda şaşkın. İşte SASA'nın patronu İbrahim Erdemoğlu'nun ilginç açıklamaları...

Asgari ücret hesaplamalarında resmen 9 şiddetinde deprem! 2023 asgari ücret açıklamaları peş peşe geldi! Hemen göz atın

Yeni yıla girmeye çok az bir zaman kala Asgari ücret hesaplamalarında resmen 9 şiddetinde deprem yaşanıyor. Milyonlarca kişiyi ilgilendiren 2023 asgari ücret açıklamaları peş peşe geldi! Hemen göz atın...

Asgari ücret hesaplamalarında büyük deprem! 1 Ocak 2023 asgari ücret açıklamaları peş peşe geldi! Hemen bir bakın!

Asgari ücret hesaplamalarında büyük deprem yaşanıyor. Konu ile ilgili olarak verilen detaylara göre, Ocak 2023 asgari ücret açıklamaları peş peşe geldi! Hemen bakın...

Yıl sonunda doların kaç lira olacağı belli oldu! Doları adım adım bilen Selçuk Geçer yürekleri ağızlara getirdi

Ünlü ekonomist Selçuk Geçer, dolar ve altın için yeni tahminlerde bulunurken, "Dolar yılı 25  - 30 lira seviyelerinde tamamlanır ise öpüp başınıza koyun" açıklamalarında bulundu. İşte detaylar…

Altın Kahini İslam Memiş'ten son dakika gram altın uyarısı geldi! Bu uyarıyı duyan şaştı kaldı! Altın Kahini ne dedi?

Altın Kahini olarak bilnen Altın ve Para Piyasaları Uzmanı İslam Memiş, gram altın ve dolarda yükselişe dikkat çekerek bazı uyarılar yaptı. İşte İslam Memiş'in o açıklamaları...

Dünya Powell'ın açıklamalarına kilitlendi! Gram altın ne kadar, artacak mı?

Dolarla doğru orantılı bir şekilde yükselişe geçen altının, Fed Başkanı Jerome Powell ve Avrupa Merkez Bankası Başkanı Christine Lagarde'ın açıklamalarının ardından zirve yapması bekleniyor.

Altının sır perdesi aralanıyor! Herkesi heyecanlandıracak açıklamalar şimdi geldi!

Dolar kuru yükselmeye devam ederken altın fiyatları da yukarı yönlü hareket ediyor. Altının ons fiyatı bugün 1800 dolar seviyelerinde işlem görürken, altının ne olacağını herkes merak ediyor. analistlerden heyecanlandıran açıklamalar geldi. Altının sır perdesi aralanıyor!

Gümüş fiyatı 26 dolara koşuyor! Uzmanlardan gelen açıklamalar şok etti...

Gümüş fiyatları son beş gün içerisinde en yüksek seviyelere ulaştı. Gümüşün gramı bugün 12,28 liradan işlem görürken ons fiyatı 26 dolara koşuyor. Gümüş fiyatlarını yakından takip eden yatırımcılar için uzmanlardan şok açıklamalar geldi...

Fikri YÜKSEL açıklamaları Haberi

Fikri YÜKSEL açıklamaları



Son yıllardaki en düşük konut kredisi faizleri dolayısıyla bugüne kadarki en hareketli günlerini yaşayan konut piyasasında satışlar rekor üstüne rekor kırıyor.


Anka Batı'nın Yönetim Kurulu Başkanı Fikri YÜKSEL, "Eylül-Ekim-Kasım gibi konut satışlarının en yüksek gerçekleştiği bir dönem var. Geçen yıl Cumhuriyet tarihinin en yüksek satışı yakalanmıştı. Bu yıl, o rekoru yeniden kırmayı bekliyoruz. 


Son zamanlarda hükümet, piyasayı hareketlendirmek için ciddi atılımlar yapıyor. Ekonomiyi destekleyen yeni modeller açıklanıyor. Yılın son çeyreğinde ciddi satış grafiği yakalayacağımızı düşünüyorum." diye konuştu. 


Tüketici marka projeleri tercih ediyor 


Başkent'in değeri en hızlı yükselen bölgelerinden Yaşamkent'in markalaşma yolunda hızla ilerlediğini kaydeden YÜKSEL, bölgede birbirinden nitelikli konut projelerinin yükseldiğine dikkat çekti. 

Tüketicilerin sosyal donatılar kadar lokasyona da önem verdiğini ilade eden YÜKSEL, Yaşamkent'in birçok iş adamı ve bürokratın tercihi olduğunu söyledi. 


"Merkezi lokasyonlar...