04 / 05 / 2024

Yıl sonunda doların kaç lira olacağı belli oldu! Doları adım adım bilen Selçuk Geçer yürekleri ağızlara getirdi

Yıl sonunda doların kaç lira olacağı belli oldu! Doları adım adım bilen Selçuk Geçer yürekleri ağızlara getirdi

Ünlü ekonomist Selçuk Geçer, dolar ve altın için yeni tahminlerde bulunurken, "Dolar yılı 25  - 30 lira seviyelerinde tamamlanır ise öpüp başınıza koyun" açıklamalarında bulundu. İşte detaylar…



Özellikle dolar tahminleri ile son zamanların en çok konuşulan ekonomistlerinden olan Selçuk Geçer, resmi Youtube kanalında yayınlamış olduğu videoda sene sonu dolar ve altın fiyatları için tahminlerini iletti.

Dolardaki artışın devam edeceğini dile getiren Geçer, "Dolar yılı 25 lira -30 lira seviyelerinde tamamlanır ise öpüp başınıza koyun” şeklinde konuştu.

"YÜKSELİŞ DEVAM EDECEK” 

Fed'in faiz kararlarına da değinen ekonomist Selçuk Geçer, üst üste 75 baz puan artıran Amerikan Merkez Bankası Fed'in geri fren yapacağını ve bunlara ek olarak faiz konusunda kısmaya gideceğini ifade etti. 

Yapmış olduğu açıklamada dolara olan eğilimin son zamanlarda azaldığını ve bunun altına eğilimin artırdığını söyleyen ekonomist Selçuk Geçer, doların yükselişine oran ile gram altının da yükseleceğini ifade ederek, yeni seviyeleri de açıkladı. Geçer, "Dolarda o beklenen yükseliş geldiği zaman gram altın 1200 Türk Lirası sene sonunda 1500 seviyeleri test etmiş olacak. Dolar 20 lira ons altın 1800 ise olduğunda. Altın yükselmeye devam edecek" şeklinde konuştu. 

Yapmış olduğu açıklamada dünyada var olan ekonomik krizin sonuçlarının Türkiye için ağır olacağını ifade eden Selçuk Geçer, gerçekleşecek olan krizin derinleşmesi halinde 1000 lira seviyelerinde olan gram altının 2000 liralara çıkacağını iddia etti. 

Yıl sonunda doların kaç lira olacağı belli oldu! Doları adım adım bilen Selçuk Geçer yürekleri ağızlara getirdi


Sorumluluk Reddi Beyanı: Emlakkulisi.com.tr’de yer alan haberler ve makaleler yatırım tavsiyesi niteliğinde değildir. Emlakkulisi.com.tr herhangi bir emtia veya dijital varlığın satın alınmasını veya satılmasını önermez. Emlakkulisi.com.tr bir yatırım danışmanı değildir. Bu nedenle Emlakkulisi.com.tr'de yer alan haber ve makalelerin editörleri yatırım kararlarınızdan sorumlu tutulamaz. Okuyucular, haberlerdeki emtia, şirket, varlık veya hizmetler ile ilgili herhangi bir işlem yapmadan önce kendi araştırmalarını yapmalıdır.
Geri Dön