18 / 05 / 2024

Yıl sonunda doların kaç lira olacağı belli oldu! Doları adım adım bilen Selçuk Geçer yürekleri ağızlara getirdi

Yıl sonunda doların kaç lira olacağı belli oldu! Doları adım adım bilen Selçuk Geçer yürekleri ağızlara getirdi

Ünlü ekonomist Selçuk Geçer, dolar ve altın için yeni tahminlerde bulunurken, "Dolar yılı 25  - 30 lira seviyelerinde tamamlanır ise öpüp başınıza koyun" açıklamalarında bulundu. İşte detaylar…



Geçer, gerilimin sonucunda dirençlerin şu andan itibaren zorlanmaya başladığını ifade ederek, söz konusu bu durumun Türkiye ekonomisine ciddi zararlar vereceğini ifade etti.

Türkiye'nin makro ekonomi biriminde de çok kötü olduğunu ifade eden Selçuk Geçer, ekonomik güvenin son 17 senede en diplerde olduğunu ve artık bu zamanlarda en değerli şeyin ise nakit olduğunu ifade ederek, "Nakitte kalanlar şanslı olacak" şeklinde konuştu. 

Geçer bunlarla beraber, "Enflasyonun olduğu zamanlarda ilk olarak konut fiyatları yükselir gibi olur fakat sonra bir tepe takla yaşanıyor. Dikkatli olmanız gerekiyor" ifadelerini kullandı.

ENFLASYON ÜÇ HANELİ OLACAK 

Resmi olarak açıklanan enflasyon rakamlarının gerçeği göstermediğini ifade eden  Selçuk Geçer, gerçek enflasyonda karşılık gelen doların 37 lira olduğunu söyledi. 

Geçer, yeni açıklanan enflasyon rakamının ise 40 TL’ye denk geldiğini ifade etti. Dolar hakkında yüksek tahminleri ile tanınan Selçuk Geçer bu defa ise doların göreceği korkunç rakamı açıkladı. Enflasyonun kendine gelmesi halinde doların üç hanelere gideceğini her seferinde ifade eden Selçuk Geçer, 100 liraya dikkat çekti. Yayınladığı Youtube videosunda ise 1994 krizine vurgu yapan Geçer, o zamanlarda 8 bin TL’lik dolar kurunun 48 bin TL’ye çıktığını ve ardından 1 milyon 600 lira olduğunu ifade etti.

Yıl sonunda doların kaç lira olacağı belli oldu! Doları adım adım bilen Selçuk Geçer yürekleri ağızlara getirdi

64 MP Xiaomi Redmi Note 10S BİM'de satışta! Bu fırsat kaçmaz! İşte 26 Ağustos 2022 fiyat listesi...

Evde bakım maaşları hesaplara yatıyor! İşte zamlı evde bakım maaşları yatan iller! 26 Ağustos evde bakım maaşları...

Milyonlarca vatandaş bu zam haberini bekliyordu! 65 yaş aylığı, evde bakım desteği ve engelli aylıklarına zam


Sorumluluk Reddi Beyanı: Emlakkulisi.com.tr’de yer alan haberler ve makaleler yatırım tavsiyesi niteliğinde değildir. Emlakkulisi.com.tr herhangi bir emtia veya dijital varlığın satın alınmasını veya satılmasını önermez. Emlakkulisi.com.tr bir yatırım danışmanı değildir. Bu nedenle Emlakkulisi.com.tr'de yer alan haber ve makalelerin editörleri yatırım kararlarınızdan sorumlu tutulamaz. Okuyucular, haberlerdeki emtia, şirket, varlık veya hizmetler ile ilgili herhangi bir işlem yapmadan önce kendi araştırmalarını yapmalıdır.
Geri Dön