17 / 05 / 2024

fildişi sahilleri mng holding hes projesi

fildişi sahilleri mng holding hes projesi

MNG CEO'su Mehmet Nazif Günal ve Fildişi Sahili Enerji Bakanı Adama Toungara, MNG Holding'in bu ülkenin batısında hidroelektrik santralleri inşa etmesi için 1.9 milyar dolar tutarında anlaşmaya ilişkin görüşmelerin ileri aşamada olduğunu söylediler...

MNG Kargo'nun hisselerinin tamamı yabancı bir şirkete satıldı!

2003 yılında kurulan MNG Kargo'nun 27 aktarma merkezi ve 800'ü aşan şubesi bulunuyor; yaklaşık 10 bin kişiye istihdam sağlayan şirketin hisselerinin yüzde 100’ünün satışı için anlaşma imzalandı.

Kargolar 26 Haziran'da açık mı? Aras, PTT, MNG, Yurtiçi kargo Kurban Bayramı'nda çalışıyor mu?

Kurban Bayramı tatili 9 gün açıklandı. Bu kapsamda vatandaşlar kargoların açık olup olmayacağını sorguluyor. Peki, Aras, PTT, MNG, Yurtiçi kargo Kurban Bayramı'nda çalışıyor mu? İşte detaylar...

MNG Kargo’dan ‘Okula Dönüş Kampanyası’… Öğretmen ve öğrenciler dikkat! Yüzde 30 indirim fırsatını kaçırmayın

Eylül ayı geldi, okullar açılıyor. Birçok şirket de okula dönüş kampanyaları düzenliyor. Veliler için değil ama öğrenci ve öğretmenler için dikkat çeken bir kampanya haberi geldi bu kez. Kampanyayı duyuran firma MNG Kargo…

Yurtiçi, MNG, Aras Kargo şehir içi kargo gönderi ücretleri ne kadar? 29 Haziran 2022 fiyat listesi!

Yurtiçi, MNG, Aras Kargo şehir içi kargo ücretleri ne kadar? İşte 29 Haziran 2022 fiyat listesi...

Antalya'da yerleşik yabancıların sayısı pandemiyle katlandı!

Güneşi, sahilleri, doğal güzellikleri, tarihi ve kültürel dokusuyla 12 ay boyunca turistlerin merkezi olan Antalya, koronavirüs sürecinde de kente yerleşmeyi isteyen yabancıların gözdesi haline geldi. 

Alfred de Vigny’nin beyaz şatosu 'fildişi kulesi'!

Ünlü ve zengin Fransız şairi Alfred de Vigny’nin beyaz şatosunun adıydı 'fildişi kule', günlük hayattan uzaklaşıp o şatonun kulesinde sanatına yönelirdi. 

KAIVEN'den Fildişi Sahilleri'ne 3 bin konut!

İnşaat alanında yeni yatırım hazırlıklarını başlatan KAIVEN "Homee" platformu ile uluslarası çapta düşük ve orta gelirlilere konut sahibi olma fırsatı sunuyor. KAIVEN, Fildişi Sahilleri'ne 3 bin konut inşa edecek...

Fildişi Sahili'nde bina çöktü: 10 yaralı!

Fildişi Sahili'nin en büyük kenti Abidjan'da inşaat halindeki bir bina çöktü, yaşanan çökme sonucunda 10 kişi yaralandı.

Drogba'nın özel hastanesi koronavirüs merkezi yapılacak!

Fildişi Sahili basınındaki haberlere göre Drogba, ülkesi Fildişi Sahilleri'ndeki hastanesinin corona virüsle mücadele merkezi olarak kullanılmasını teklif etti...

TOKİ tecrübesini Afrika'ya taşıyor!

Çevre ve Şehircilik Bakanı Kurum, "Bugün imzaladığımız mutabakat zaptı çerçevesinde, TOKİ Başkanlığımızın konut üretimi konusundaki tecrübe ve bilgi birikimini Fildişi Sahili başta olmak üzere bütün Afrika kıtasına taşımış oluyoruz" dedi...

Selim Gökdemir: Doğal güzelliği olmayan sahillere hayat verelim!

Ekonomik değeri düşük atıl kıyıların değerlendirilmediğini belirten Gökdemir, "Doğal güzelliği olmayan sahilleri mühendislik metotlarıyla çok güzel bir hale getirebiliriz" dedi.

Vekon’dan Fildişi Sahili'ne 12 milyon dolarlık yeni bir proje!

Vefa Holding’in ön üretimli yapı çözümleri sunan markası Vekon, Fildişi Sahili’nin en büyük şehri olan Abidjan’da yeni bir projeyi hayata geçiriyor. 12 milyon dolarlık projenin Mayıs ayında bitirilmesi planlanıyor.

Ontan İnşaat yurtdışında büyüyor!

İzmir’de nitelikli projeler inşa eden Ontan İnşaat, yurtdışında büyüyor. Cezayir, Mozambik, Fildişi, Sri Lanka gibi ülkelerde farklı ölçeklerdeki projelerle büyüyen Ontan, inşaat şirketinden bir yatırım grubuna dönüşmeyi hedefliyor.

fildişi sahilleri mng holding hes projesi Haberi

fildişi sahilleri mng holding hes projesi


MNG'nin CEO'su Günal, Sassandra Nehri üzerine üç baraj yapımı için hükümetle görüşme halinde; 1.9 milyar dolarlık anlaşma yakın...


MNG Holding CEO'su Mehmet Nazif Günal ve Fildişi Sahili Enerji Bakanı Adama Toungara, MNG Holding'in bu ülkenin batısında hidroelektrik santralleri inşaetmesi için 1.9 milyar dolar tutarında anlaşmaya ilişkin görüşmelerin ileri aşamada olduğunu söylediler.


Fildişi Sahili 10 yıl süren siyasi sorunların ardından hızla büyüyen ekonomisini desteklemek için enerji altyapısına büyük yatırım yapıyor.


Hükümetle Sassandra Nehri üzerine üç baraj yapımı için görüşme halinde olan MNG'nin CEO'su Günal, Fildişi Sahili Başbakanı Daniel Kablan Duncan ile görüştü.


Günal daha sonra yaptığı açıklamada "Proje 540 megawatt kapasitesinde. Projenin üç baraj için maliyeti 1.9 milyar dolar civarında. Öncelikle hükümet ile anlaşma sağlamamız gerekiyor. Anlaşma imzalanırsa inşaat dört yıl sürecek" dedi.


Toungara ise...