04 / 05 / 2024

Filistin Enformasyon Merkezi

Filistin Enformasyon Merkezi

İsrail medyası, hükümetin Ulaştırma Bakanlığı'nın Gazze Şeridi açıklarında yapay bir ada inşa edilmesi planını gündeme getirme niyetinde olduğunu söyledi.

Promet İnşaat Proje Kontrol Ve Enformasyon Teknolojileri Ticaret Anonim Şirketi'nin merkez nakli yapıldı!

Promet İnşaat Proje Kontrol Ve Enformasyon Teknolojileri Ticaret Anonim Şirketi'nin merkez nakli gerçekleştirildi. Promet İnşaat Proje Kontrol Ve Enformasyon Teknolojileri Ticaret Anonim Şirketi'nin merkezi Ümraniye'de yapıldı.

Filistin’e 2 yeni kültür merkezi!

Kültür ve Turizm Bakanı Nabi Avcı, Filistin’e gerçekleştirdiği ziyareti sırasında ”Şimdi Kudüs’te kültür merkezini açıyoruz. Ramallah’ta da bir kültür merkezi açacağız” dedi.

İsrail, 2016'da Filistinlilere ait 168 konutu yıktı!

İşgal Altındaki Topraklardaki İsrail İnsan Hakları Enformasyon Merkezi: "İsrail Sivil İdaresi, 2016 yılının ilk altı ayında Filistinlilere ait 168 konutu yıktı" şeklinde açıklama yaptı.

Gaziantep'e yeni sanat merkezi!

Gaziantep Büyükşehir Belediyesi, kültür ve sanat merkezi olarak kullanmak için restorasyon yaptığı eski adliye binasını hizmete açtı. Merkezde, sanat galerileri, sergi salonları, kafeterya, enformasyon merkezi, çok amaçlı salon da yer alıyor.

İzmit'te Turizm Danışma Merkezleri kuruluyor!

İzmit Belediyesi tarafından yapılan girişimler sonucunda turizm danışma merkezleri kuruluyor. Birçok medeniyete ev sahipliği yapan İzmit’te yıllardır önemli bir eksiklik olan turizm enformasyon merkezi ihtiyacı kısa süre içinde giderilmiş olacak.

BM raporu: Filistinliler evsiz kalmaya devam ediyor!

BM Enformasyon Merkezi'nden gelen açıklamaya göre geçen yıla oranla evlerinden edilen Filistinli sayısında yüzde 80 artış var

İzmir Dünya Ticaret Merkezi inşaatı durduruldu

İzmir'in Konak ilçesi Basmane Meydanı'nda Dünya Ticaret Merkezi alanı, 11 yıldır temeli atılmış bir inşaat çukuru olarak duruyor

Pekin Türk Ticaret Merkezi açıldı!

Zafer Çağlayan, Pekin'de büyükelçilikten ayrı bir binada faaliyet gösterecek Pekin Türk Ticaret Merkezi'nin açılışını yaptı

İstanbul'un finans merkezi olması için tanıtımlar başlıyor

İstanbul'un uluslararası arenada tanınan bir finans merkezi olması için tanıtım atağı başlıyor

Vakıflar İzmir'de iş merkezi yaptıracak

İzmir Vakıflar Bölge Müdürlüğü, 629 metrekare arsayı iş merkezi yapılması için kiraya verecek

Gaziantep Vakıflar Bölge Müdürlüğü İş Merkezi inşaatı yaptıracak

Gaziantep Vakıflar Bölge Müdürlüğü vakıflar iş merkezi inşaatı yaptıracak

İzmir Bayraklı'ya deprem merkezi kuruluyor

Bayraklı Belediyesi, Postacılar, Deprem Etüt Merkezi kurmak için girişimleri başlattı

THY Teknik bölge uçak bakım merkezi oluyor

THY Teknik A.Ş., 600 milyon dolara Sabiha Gökçen Havalimanı'nda uçak bakım merkezi kuruyor

Filistin Enformasyon Merkezi Haberi

Filistin Enformasyon Merkezi

Filistin Enformasyon Merkezi'nin haberine göre Haaretz gazetesi, İsrail Ulaştırma Bakanı Yisrael Katz'ın Gazze Şeridi açıklarında İsrail'in ve uluslararası toplumun kontrolünde olacak ve üzerinde liman ve alt yapı tesisleri bulunduracak yapay bir adanın inşa edilmesi planını Netanyahu'ya sunacağını yazdı.


Gazete, Katz'ın "İsrail bekleme lüksüne sahip değil. Gazze'deki durum bir takım kararlar almayı gerektiriyor. Ya insani bir krize ya yeni bir savaşa veya her ikisine birden gidiyoruz" dediğini ifade etti.


Haberde, Katz'ın adına "Ayrılık Adası" adını verdiği planını bir buçuk yıldır hükümetin gündemine getirmeye çalıştığı belirtildi.


Katz'ın planı sekiz kilometrekare genişliğinde yapay bir ada inşa edilmesini ve bu adanın bir köprüyle Gazze Şeridi'ne bağlanmasını öngörüyor.


Adanın Gazze Şeridi halkına dünyaya açılma imkânı sunacağı ve işgal rejimini sorumluluktan kurtaracağı...