05 / 05 / 2024

Filistin tahliye tepkisi

Filistin tahliye tepkisi

İşgalci İsrail askerleri, Filistinli tutuklu Arafat İrfaiyye'nin Batı Şeria'nın güneyindeki el-Halil kentinde bulunan evini yıktı.

AB'den İsrail'in Filistinlilere ait evleri tahliye kararına tepki!

Avrupa Birliği'nin işgal altında bulunan Doğu Kudüs ve Ramallah'taki temsilcilikleri, İsrail'in yerleşim birimi politikaları ile Doğu Kudüs'te Filistinlilere ait evlerin tahliye edilmesine tepki gösterdi.

Kiracının ölümü halinde tahliye!

Kiracının ölümü nedeniyle kira sözleşmesi feshedilebiliyor. Kiracının ölümü nedeniyle sözleşmenin feshi ile tahliye istemi nasıl yapılır? İşte taşınmaz kiralamalarında kiracının ölümü halinde tahliye istemi örneği..

İflas eden kiracı nasıl tahliye edilir?

Kiralamalarda taraflardan her biri, kira ilişkisinin devamını kendisi için çekilmez hâle getirmesi halinde sözleşmeyi her zaman feshedebiliyor. Peki, kiracı iflas ederse ne olur? İflas eden kiracı nasıl tahliye edilir?

Kuşadası'nda 114 konut tahliye edildi!

Aydın'ın Kuşadası İlçesi'nde fore kazık çalışması yapılan bir inşaattan kaynaklandığı sanılan zemin hareketliliği nedeniyle, riskli bulunan üç sitedeki 63'ü aktif kullanılan toplam 114 konut tahliye edildi.

Taksicilerden İstaksi tepkisi geldi!

Taksicilerden İstaksi tepkisi geldi. İstanbul'da ticari taksiler için yeni bir dönem başlıyor. İstanbul Büyükşehir Belediyesi, "İstaksi" projesiyle tüm taksi çağrı merkezlerini tek çatı altında toplayacak.

Kentsel dönüşümde tahliye süresi!

Kentsel dönüşüm kapsamında riskli alanlarda yer alan riskli binalar yıkılarak yerine yeni ve sağlam binalar inşa ediliyor. Peki, kentsel dönüşümde tahliye süresi kaç gündür? İşte kanun esasları..

Nuhoğlu İnşaat Fikirtepe projesi için tahliye tebligatları hazır!

Yenitepe Kadıköy'le Fikirtepe kentsel dönüşüm çalışmalarında yerini alan Nuhoğlu İnşaat, ikinci adasında da imzalarını tamamlayarak tahliye sürecini başlatıyor. Hak sahibine 20 Ekim'de ulaşacak tebligatları ve tahliye sürecini Emlakkulisi.com açıklıyor...

Sinabung Yanardağı çevresindeki köylerde tahliye!

Endonezya’da bulunan Sinabung Yanardağı çevresinde bulunan köyler, askeri ekipler tarafından tahliye edilmeye başlandı. Kuzey Sumatra Adası’nda bulunan yanardağ çevresinde bir haftadır tehlike alarmı devam ediyor.

Yeni yasa ile 10 yılını doldurmuş kiracıları tahliye kabusu sardı!

Yeni yasa ile 10 yılını doldurmuş kiracıyı gerekçe göstermeksizin çıkarma imkanına kavuşan gayrimenkul sahiplerinin bir bölümü, daha yüksek kazanç için mevcut kiracılarını tahliye etmeye ya da bu kozu kirayı artırmada kullanmaya başladı...

Kat malikleri tahliye edilebilir mi?

Apartmanda üzerine düşen yükümlerini yerine getirmeyen; diğer kat maliklerinin haklarını, onlar için çekilmez hale gelecek derecede ihlal eden kat malikleri tahliye edilebilir mi? İşte yanıtı..

10 yıl dolan kiracı nasıl tahliye edilir?

Borçlar Kanunu madde 347 gereğince, 10 yılı dolan kiracılar haklı nedenler olmadan da tahliye edilebiliyor. Peki, 10 yıl dolan kiracı nasıl tahliye edilir? İşte 10 yıllık kiracı tahliyeleri...

Zonguldak'ta göçük nedeniyle 3 apartman tahliye edildi!

Ereğli ilçesinde altyapı çalışması sırasında meydana gelen göçük nedeniyle 3 apartman tahliye edildi.Kızılcapınar Barajı’ndan ilçeye uzanan isale hattı çalışmalarının devam ettiği Süleymanbeyler Köyü Subaşı mevkisinde kazı sırasında yol çöktü.

Hatay'da sel nedeniyle 291 kişi tahliye edildi!

Hatay'ın Erzin ilçesinde 4 kişinin hayatını kaybettiği, bir kişinin de kaybolduğu sel felaketinin ardından afet bölgesinde hasar tespit çalışmaları başladı. Dün sabah saatlerinde 291 kişi, bölgeden tahliye edildi...

Erzin'deki sel nedeniyle 291 kişi tahliye edildi!

Valilikten yapılan yazılı açıklamada, ilçedeki selin Başlamış Mahallesi Ilıcalar bölgesindeki pansiyonların bulunduğu alanı etkileyerek 5 vatandaşın kaybına neden olduğu belirtildi. Bölgeden 291 kişinin tahliye edildiğini bildirdi.

Filistin tahliye tepkisi Haberi

Filistin tahliye tepkisi

İsrail askerleri, Filistinli tutuklu Arafat İrfaiyye'nin Batı Şeria'nın güneyinde bulunan el-Halil kentinde bulunan evini yıktı.

Takvim Gazetesi'nde yer alan habere göre; bölgedeki görgü tanıklarının verdiği ifadelerine göre, bölgeye gelen İsrail ordusundan bir grup asker, işgal altında buşunan Kudüs'te bir Yahudi yerleşimciyi öldürmekle suçlanan Arafat İrfaiyye'nin evini yıktı.

Yıkma işleminin gerçekleştiği evin üçüncü katta bir apartman dairesi olduğunu belirten tanıklar, İsrail ordusuna ait küçük buldozerlerin dairenin duvarlarını yıktığını ifade etti.

Evin yıkılmasına engel olmak isteyen Filistinli gençlerle İsrail askerleri arasında arbede yaşandı. İsrail askerleri gençlere karşı gerçek mermi kullandı.

Filistinli İrfaiyye, 27 Şubat'ta Kudüs'te İsrailli bir yerleşimciyi öldürmekle...