12 / 05 / 2024

Filistin Vakfı okul yaptırdı

Filistin Vakfı okul yaptırdı

Van'da Filistin Vakfı tarafından yaptırılan 12 derslikli lise açıldı.Van Valisi Doğan: "Türkiye Cumhuriyeti Devleti Filistin davasına maddi manevi çok büyük destekleri oluyor, oldu, bundan sonra da olacak" dedi.

Türkiye Maarif Vakfı, Kuzey Makedonya'da 10 bin metrekarelik okul alanı satın aldı!

Türkiye Maarif Vakfı (TMV) ile Kuzey Makedonya'nın başkenti Üsküp'teki FON Üniversitesi arasında üniversite kampüsünün 10 bin metrekarelik kısmının Türkiye Maarif Vakfı tarafından satın alınması için anlaşma imzalandı.

Türkiye Diyanet Vakfı İdlib'de okul açtı!

Türkiye Diyanet Vakfı (TDV), Suriye'nin kuzeybatısındaki İdlib'te okul açılışı gerçekleştirdi.

İHH İdlib’de briket okul inşa ediyor!

İnsan Hak ve Hürriyetleri (İHH) İnsani Yardım Vakfı, Suriye'nin İdlib ilinde briket okul inşa ediyor...

Türkiye Maarif Vakfı'nın yurt dışındaki okul sayısı artıyor!

Türkiye Maarif Vakfı Başkanı Prof. Dr. Birol Akgün yaptığı açıklamada "2023'e kadar Birleşmiş Milletlere üye ülkelerin yarısında okul açmak için yoğun bir çalışma içerisindeyiz." diye konuştu.. 

Türkiye Maarif Vakfı, Tanzanya'da 260 öğrenci kapasiteli okul açtı! 

Türkiye Maarif Vakfı, Tanzanya'nın kuzeyinde bulunan Arusha eyaletinde yeni okul açtı. 260 öğrenci kapasitesi olan okulda, anaokulu, ilkokul ve ortaokul bulunuyor...

Esenyurt’ta Necmi Kadıoğlu Vakfı’na tahsis edilen arsaya tepki geldi!

Eski belediye başkanı AKP'li Necmi Kadıoğlu’nun vakfına tahsis edilen 25 dönümlük arsada basın açıklaması yapan Esenyurt Alternatif Kültür Sanat Derneği üyeleri, arsa hakkında, “Bu arsa Esenyurtlu çocukların okul alanıdır!” dedi… 

Türkiye Diyanet Vakfı'ndan İdlib'e yetim ve engelliler için yaşam merkezi!

Türkiye Diyanet Vakfı İdlib'de yetim ve engelli aileleri için yaşam merkezi inşa ediyor. İnşa edilecek rojede, 100 ailenin barınacağı 100 konutun yanı sıra cami, okul, sağlık ve kültür merkezi de olacak...

Suriye'de onarılan okul hizmete açıldı!

İnsan Hak ve Hürriyetleri (İHH) İnsani Yardım Vakfı tarafından, Suriye'nin İdlib kırsalındaki Atme kampında bakım ve oranımı yapılan okul açıldı.

Vehbi Koç Vakfı'ndan 26 milyon dolarlık 13 okul yatırımı!

Vehbi Koç Vakfı (VKV) Genel Müdürü Erdal Yıldırım, 26 milyon dolarlık 13 okul yaptırıp Milli Eğitim’e hibe ettiklerini açıkladı. Yıldırım, 8-9 yıl önce yeni okullar yaptırmanın gündemlerine geldiğini söyledi.

Türkiye Maarif Vakfı, New Jersey'de okul açıyor!

Türk ve Müslümanların yaşadığı Clifton şehrindeki okul, pilot uygulama olarak yeni eğitim-öğretim döneminde hizmet vermeye başlayacak.

Türkiye Maarif Vakfı 1 yılda 20 ülkede okul açtı!

Milli Eğitim Bakanı İsmet Yılmaz, Türkiye Maarif Vakfı'nın 1'nci istişare toplantısına katıldı. Toplantıda konuşan Yılmaz, Türkiye Maarif Okulları'nın 1 yılda 20 ülkede 20 okul açtığını söyledi.

Limak Vakfı, Gülseren Özdemir adına okul yaptıracak!

Limak Holding'in hayır ve sosyal sorumluluk faaliyetlerini sürdüren Limak Vakfı, Küçükçekmece'de zihinsel ve bedensel engelliler için modern bir okul yaptıracak.

İSTEK Vakfı Okulları, İzmir'de okul açıyor!

İstanbul’da Bedrettin Dalan tarafından kurulan ve 32 yıldır Atatürk ilke ve devrimleri doğrultusunda, yeni nesiller yetiştiren İSTEK Vakfı Okulları, yeni eğitim-öğretim yılında İzmir’de öğrencilere kapılarını açıyor.

Filistin Vakfı okul yaptırdı Haberi

Filistin Vakfı okul yaptırdı

Van'da Filistin Vakfı tarafından yaptırılan 12 derslikli lise açıldı.


Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan'ın eşi Emine Erdoğan ile Filistin Devlet Başkanı Mahmut Abbas'ın eşi Emine Abbas'ın düzenlediği yardım kampanyası kapsamında Edremit ilçesi Süphan Mahallesi'nde Filistin Vakfı tarafından yaptırılan ve 1 milyon 294 bin lira harcanan 12 derslikli Filistin Vakfı Kız Anadolu İmam Hatip Lisesi'nin açılış töreni saygı duruşunda bulunulması ve her iki ülkenin milli marşlarının okunmasıyla başladı.


Kur'an-ı Kerim tilavetinin ardından okul korosu Türkçe, Kürtçe ve Arapça ilahiler söyledi.


Van Valisi Aydın Nezih Doğan, törende yaptığı konuşmada, 130 kız öğrencinin eğitim gördüğü okulda yetişecek gençlerin Filistin davasına sahip çıkacağından şüphe duymadığını belirterek, bütün İslam dünyasının huzuru için dua edeceklerinden de kimsenin şüphe duymamasını istedi.


Gençlerin temiz kalbiyle dünyanın düzelmesi ve inşa edilmesine hizmet edeceğine...