29 / 04 / 2024

Filiz Akkaya eva gayrimenkul

Filiz Akkaya eva gayrimenkul

EVA PLUS Değerleme İzmir Bölge Müdürü Filiz Akkaya kimdir? Filiz Akkaya, bugüne kadar hangi işlerde görev aldı? İşte EVA PLUS Değerleme İzmir Bölge Müdürü Filiz Akkaya..

Hangi ilçelerde yazlık ev fiyatları uçtu?

Uzun zamandır Türkiye’nin gözde tatil mekanı olan Bodrum, yazlık ev piyasasında rasyonel olmayan bir artış sergiledi. EVA Gayrimenkul Değerleme Direktörü Filiz Akkaya, konuya ilişkin açıklamalarda bulundu. Peki yzlık ev fiyatları en çok hangi ilçelerde arttı? İşte yazlıkta gözde bölgeler...

İzmir'de konut satışları hızlandı! 

EVA Gayrimenkul Değerleme İzmir Bölge Müdürü Filiz Akkaya, Ggyrimenkul sektöründeki durgunluğun İzmir şehri genelinde yerini hareketliliğe bırakarak bölgesel artışların başladığını, İzmir’de hem sahil şeridinde hem de yeni kent merkezinde gayrimenkul piyasasının hareketlendiğini belirtti...

İzmir'de altyapı yatırımları arsa fiyatlarını uçurdu!

EVA Gayrimenkul Değerleme İzmir Bölge Müdürü Filiz Akkaya, İzmir’de otoyol ve kentsel dönüşüm çalışmaları nedeniyle özellikle arsa-arazi ve yapılaşmalara olan talebin arttığını söylüyor.

Tatil bölgelerinde konut fiyatları tavan yaptı!

Artık ihitiyaç haline gelen yazlık evlerin fiyatları son zamanlarda tavan yapmış durumda. EVA Gayrimenkul Değerleme Direktörü Filiz Akkaya, konu ile ilgili açıklama yaptı.

İzmir'de konut fiyatları 3'e katlandı!

EVA Gayrimenkul Değerleme İzmir Bölge Müdürü Filiz Akkaya, İzmir'de geniş çaplı ve ölçekte kentsel dönüşüm çalışmaları sürdürüldüğünü kaydetti.

İzmir'deki dönüşüm daire fiyatlarını 3'e katladı!

EVA Gayrimenkul Değerleme İzmir Bölge Müdürü Filiz Akkaya, İzmir'de kentsel dönüşümün gayrimenkul sektörüne etkisini değerlendirdi. Akkaya, dönüşümün daire fiyatlarını 3'e katladığını kaydetti.

Eva Longoria, Los Angeles'taki evini 1.3 milyon dolara sattı!

Ünlü oyuncu Eva Longoria, Los Angeles'ın ünlü Hollywood Tepesi'nde bulunan evini 1.3 milyon dolar karşılığında elinden çıkardı.

EVA Gayrimenkul Değerleme ile emlakta gelişmeler cepte!

EVA Gayrimenkul Değerleme’nin gerçekleştirdiği güncel araştırmalar, raporlar ve sektöre dair yorumlar, kuruluşun geliştirdiği mobil uygulama ile güncel olarak cep telefonudan takip edilebilecek.

EVA'nın ekonomide Aralık 2016 trendleri analizi yayınlandı!

EVA Gayrimenkul Değerleme Danışmanlık her ay yayınladığı 'Periskop Analiz' yayınının 37. sayısı yayınladı. Analizde merak edilebilecek piyasa verilerinin analizleri, istatistiki veriler ve yorumlar yer alıyor..

EVA'nın ekonomide Kasım 2016 trendleri analizi yayınlandı!

EVA Gayrimenkul Değerleme Danışmanlık her ay yayınladığı 'Periskop Analiz' yayınının 36. sayısı yayınladı. Analizde merak edilebilecek piyasa verilerinin analizleri, istatistiki veriler ve yorumlar yer alıyor..

İzmir’de 2016’nın ilk yarısında 11 milyar TL konut kredisi kullanıldı!

EVA Gayrimenkul Değerleme İzmir Bölge Müdürü Filiz Akkaya, İzmir’in 2016 yılında gerek ülke içinde, gerekse global ölçekte yaşanan ekonomik ve siyasi sıkıntılara rağmen gayrimenkul piyasasında olumsuz sayılamayacak bir yıl geçirdiğini belirtti.

EVA'nın ekonomide Ekim 2016 trendleri analizi yayınlandı!

EVA Gayrimenkul Değerleme Danışmanlık her ay yayınladığı 'Periskop Analiz' yayınının 35. sayısı yayınladı. Analizde merak edilebilecek piyasa verilerinin analizleri, istatistiki veriler ve yorumlar yer alıyor..

Niğde Akkaya'ya atık su arıtma tesisi yapılacak!

AK Parti Niğde Milletvekili ve AK Parti Genel Sekreter Yardımcısı Alpaslan Kavaklıoğlu, İlimizin en büyük çevre problemlerinden biri olan Akkaya Barajının temizlenmesi için yeni model bir çalışma başlatıldığını söyledi.

Filiz Akkaya eva gayrimenkul Haberi

Filiz Akkaya eva gayrimenkul

Filiz Akkaya kimdir?

Filiz Akkaya, EVA PLUS Değerleme “ İzmir Bölge Müdürü” olup, Türk gayrimenkul piyasasında gayrimenkul ve gayrimenkul projesinin geliştirme, yer seçimi, değerleme ve fizibilite konularında yaklaşık 8 yıllık  bir iş tecrübesine sahiptir. 


2006-2008 döneminde TSKB Gayrimenkul Değerleme A.Ş.’ de Gayrimenkul Değerleme Uzmanı olarak görev almıştır. Geçtiğimiz 2,5 yıl boyunca Reel Gayrimenkul Değerleme A.Ş.’de İzmir Şube Müdürü olarak görev yapmıştır.  


Filiz Akkaya Sermaye Piyasası Kurulu lisanslı değerleme uzmanıdır.


Eva Gayrimenkul..

Eva Gayrimenkul, Eylül 2008 tarihinde  İstanbul  ’da EVA Gayrimenkul Değerleme ve Danışmanlık A.Ş. adı altında 220.000 TL sermaye ile kurulmuştur.  


Mart 2009 tarihinde ISO 9001:2000 Kalite Yönetim Sistemi Sertifikası almıştır. 


Mart 2009 tarihinde ISO 14001:2004 Çevre Yönetim Sistemi Sertifikası almıştır.


23 Mart 2009 tarihi itibarı ile Sermaye Piyasası Kurulu'nun Lisanslı Değerleme Şirketleri listesine alınmıştır. 


Bankacılık...