28 / 04 / 2024

Filiz Akkaya kimdir

Filiz Akkaya kimdir

On milyarlarca liralık dev mega proje atağının en fazla etkilediği şehirlerin başında gelen İzmir’de müteahhitler yeni gayrimenkul projeleri geliştirmek için yarışıyor.

İzmir'deki dönüşüm daire fiyatlarını 3'e katladı!

EVA Gayrimenkul Değerleme İzmir Bölge Müdürü Filiz Akkaya, İzmir'de kentsel dönüşümün gayrimenkul sektörüne etkisini değerlendirdi. Akkaya, dönüşümün daire fiyatlarını 3'e katladığını kaydetti.

İzmir ofis piyasasında Bayraklı-Turan-Salhane dikkat çekiyor!

EVA Gayrimenkul'ün İzmir'de gerçekleştirdiği ofis piyasası araştırması, büyük projelerle yapısal dönüşüm içinde bulunan Bayraklı-Salhane-Turan bölgesinde karma projelerin yoğunluk kazandığını, bölgenin hızlı bir gelişim gösterdiğini ortaya koyuyor.

Filiz Akkaya kimdir?

EVA PLUS Değerleme İzmir Bölge Müdürü Filiz Akkaya kimdir? Filiz Akkaya, bugüne kadar hangi işlerde görev aldı? İşte EVA PLUS Değerleme İzmir Bölge Müdürü Filiz Akkaya..

Filiz Akkaya: İzmir Bayraklı, yeni imar planları ile yatırımın gözdesi!

EVA Gayrimenkul Değerleme’nin gerçekleştirdiği geniş kapsamlı araştırmaya göre İzmir’in Bayraklı İlçesi son yıllarda yeni imar planları ve kentsel dönüşüm projeleri ile hızlı bir gelişim ve değişim gösteriyor.

Filiz Akkaya: İzmir'de önemli yatırımlar artıyor!

Eva Gayrimenkul İzmir Bölge Müdürü Filiz Akkaya 'Sektörün önde gelen temsilcileri İzmir'de önemli yatırımlara imza atmaya başladı. Bu gelişmeye bağlı olarak lüks konut projelerinde gözle görülür bir artış yaşandı' dedi...

Filiz Demiröz kimdir? Filiz Demiröz ne iş yapmaktadır?

TAV Bağımsız Yönetim Kurulu Üyesi olan, Filiz Demiröz kimdir? Filiz Demiröz hakkında merak edilen detaylar, hangi sektörlerde görev aldığı, eğitim durumu ve tüm kariyeri...

Mustafa Filiz kimdir? Kaç yılında ve nerede doğdu? Hangi görevleri yürüttü?

Mustafa Filiz nereli? Hangi üniversiteden mezun oldu? Maliye Bakanlığı’nda ne iş yaptı? Hangi pozisyonlarda görev aldı? İşte Mustafa Filiz ile ilgili merak edilen tüm detaylar...

Türkiye'nin en zengin onuncu ismi Filiz Şahenk'in serveti ne kadar? Filiz Şahenk Nereli?, Kaç yaşında? 

Türkiye'nin en zengin isimleri arasında yer alan işkadını Filiz Şahenk, Forbes tarafından Türkiye'nin en zengin onuncu kişisi olarak belirlendi. Peki, Filiz Gıda'nın kurucusu  olan Filiz Şahenk kimdir, serveti ne kadar? 

Hangi ilçelerde yazlık ev fiyatları uçtu?

Uzun zamandır Türkiye’nin gözde tatil mekanı olan Bodrum, yazlık ev piyasasında rasyonel olmayan bir artış sergiledi. EVA Gayrimenkul Değerleme Direktörü Filiz Akkaya, konuya ilişkin açıklamalarda bulundu. Peki yzlık ev fiyatları en çok hangi ilçelerde arttı? İşte yazlıkta gözde bölgeler...

İzmir'de konut satışları hızlandı! 

EVA Gayrimenkul Değerleme İzmir Bölge Müdürü Filiz Akkaya, Ggyrimenkul sektöründeki durgunluğun İzmir şehri genelinde yerini hareketliliğe bırakarak bölgesel artışların başladığını, İzmir’de hem sahil şeridinde hem de yeni kent merkezinde gayrimenkul piyasasının hareketlendiğini belirtti...

İzmir'de altyapı yatırımları arsa fiyatlarını uçurdu!

EVA Gayrimenkul Değerleme İzmir Bölge Müdürü Filiz Akkaya, İzmir’de otoyol ve kentsel dönüşüm çalışmaları nedeniyle özellikle arsa-arazi ve yapılaşmalara olan talebin arttığını söylüyor.

Tatil bölgelerinde konut fiyatları tavan yaptı!

Artık ihitiyaç haline gelen yazlık evlerin fiyatları son zamanlarda tavan yapmış durumda. EVA Gayrimenkul Değerleme Direktörü Filiz Akkaya, konu ile ilgili açıklama yaptı.

İzmir'de konut fiyatları 3'e katlandı!

EVA Gayrimenkul Değerleme İzmir Bölge Müdürü Filiz Akkaya, İzmir'de geniş çaplı ve ölçekte kentsel dönüşüm çalışmaları sürdürüldüğünü kaydetti.

İzmir'deki dönüşüm daire fiyatlarını 3'e katladı!

EVA Gayrimenkul Değerleme İzmir Bölge Müdürü Filiz Akkaya, İzmir'de kentsel dönüşümün gayrimenkul sektörüne etkisini değerlendirdi. Akkaya, dönüşümün daire fiyatlarını 3'e katladığını kaydetti.

İzmir’de 2016’nın ilk yarısında 11 milyar TL konut kredisi kullanıldı!

EVA Gayrimenkul Değerleme İzmir Bölge Müdürü Filiz Akkaya, İzmir’in 2016 yılında gerek ülke içinde, gerekse global ölçekte yaşanan ekonomik ve siyasi sıkıntılara rağmen gayrimenkul piyasasında olumsuz sayılamayacak bir yıl geçirdiğini belirtti.

Hüseyin Filiz kimdir?

Konut inşaatı müteahhitliği ile inşaat sektöründe hizmet veren Hüseyin Filiz, AKP Çankırı Milletvekili Adayı oldu. Peki, Hüseyin Filiz kimdir? Hüseyin Filiz, bugüne kadar hangi işlerde görev aldı? İşte Hüseyin Filiz..

Filiz Kemahlı kimdir?

Ankara’daki Gayrimenkul projelerine Pazarlama ve Satış Danışmanlığı sunan Cef Danışmanlık kurucu ortağı Filiz Kemahlı, analitik yaklaşımlar ile proje değerlendirme, stratejik planlama ve analiz konularında uzmandır.

Salih Akkaya kimdir?

Konya Akşehir Belediye Başkanı Salih Akkaya kimdir? Salih Akkaya, bugüne kadar hangi işlerde görev aldı? Salih Akkaya, ne zamandan beri belediye başkanı olarak hizmet veriyor? İşte Salih Akkaya..

Filiz Akkaya kimdir Haberi

Filiz Akkaya kimdir

On milyarlarca liralık dev mega proje atağının en fazla etkilediği şehirlerin başında gelen İzmir’de müteahhitler yeni gayrimenkul projeleri geliştirmek için yarışıyor. Bu da beraberinde hem arazi hem de konut fiyatlarını olanca hızıyla etkiliyor. İzmir’in bütün yerleşimlerinde fiyatlar artarken, bu artışlar Kemalpaşa’da olduğu gibi yüzde 900’ü buluyor


Mega projelerle dev inşaat şirketlerinin adeta 'mesken tuttuğu' İzmir'de hayata geçirilen yeni gayrimenkul projeleri beraberinde arsa ve arazi fiyatlarını da hızla tırmandırıyor. Mega projelerin hayata geçmelerine az süre kalana kadar bu tırmanışın da yeni yerleşimlere de yayılarak devam edeceğine kesin gözle bakılıyor. İzmir'de 'gayrimenkul değer artışları' esas alınarak hayata geçirilen değer artışı araştırmasına göre arsa ve arazi yatırımı yapılan ilçelerin başında Çeşme, Urla, Güzelbahçe, Karaburun, Kemalpaşa, Torbalı, Menemen ve Seferihisar ilçeleri geliyor. Özellikle İstanbul-İzmir...