04 / 05 / 2024

Filiz Ilgaz

Filiz Ilgaz

Asmet İnşaat Hafriyat Taş Maden Nakliyat İş Makinaları Alım Satım Pe.ve Kim.Ma.Ye.Pa.Ti.San.Ltd.Şti. Filiz Ilgaz tarafından 100 bin TL sermaye ile 3 Mart'ta Beşiktaş, Konaklar Mahallesi'nde kuruldu.

Filiz Demiröz kimdir? Filiz Demiröz ne iş yapmaktadır?

TAV Bağımsız Yönetim Kurulu Üyesi olan, Filiz Demiröz kimdir? Filiz Demiröz hakkında merak edilen detaylar, hangi sektörlerde görev aldığı, eğitim durumu ve tüm kariyeri...

Bizim Toptan’da Aytaç ayçiçek yağı 72,90 TL’ye, Çaykur filiz çayı 73,90 TL’ye, pilavlık bulgur 22,90 TL’ye düştü!

Bizim Toptan Market’te 27 Eylül’e kadar indirime girecek ürünler belli oldu. Bu kapsamda, Bizim Market’te, Aytaç ayçiçek yağı 72,90 TL’ye, Çaykur filiz çayı 73,90 TL’ye, pilavlık bulgur 22,90 TL’ye düştü. İşte 18 Eylül 2023 fiyat listesi...

Mustafa Filiz kimdir? Kaç yılında ve nerede doğdu? Hangi görevleri yürüttü?

Mustafa Filiz nereli? Hangi üniversiteden mezun oldu? Maliye Bakanlığı’nda ne iş yaptı? Hangi pozisyonlarda görev aldı? İşte Mustafa Filiz ile ilgili merak edilen tüm detaylar...

Türkiye'nin en zengin onuncu ismi Filiz Şahenk'in serveti ne kadar? Filiz Şahenk Nereli?, Kaç yaşında? 

Türkiye'nin en zengin isimleri arasında yer alan işkadını Filiz Şahenk, Forbes tarafından Türkiye'nin en zengin onuncu kişisi olarak belirlendi. Peki, Filiz Gıda'nın kurucusu  olan Filiz Şahenk kimdir, serveti ne kadar? 

Migros'ta Tirebolu Filiz Çay 21 TL'ye düştü! Migros'ta çay fiyatları ne kadar? İşte 9 Haziran 2022 fiyat listesi

Migros aktüel ürünler kataloğunda Money Kart ile yapılan 100 TL'lik alışverişlerde Tirebolu 42 Filiz Çay 21 TL'ye satışa sunuldu. Peki Migros'ta çay fiyatları ne kadar? İşte 9 Haziran 2022 fiyat listesi

Hazal Filiz Küçükköse evini değiştirdi!

Önceki gün Bebek sahilinde görüntülenen oyuncu Hazal Filiz Küçükköse, kısa bir süre önce taşındığını dile getirdi. 

Filiz Karataş Gayrimenkul Danışmanlığı İnşaat Otomotiv Reklam Ve Organizasyon Ticaret Ltd.Şti. kuruldu!

Filiz Karataş Gayrimenkul Danışmanlığı İnşaat Otomotiv Reklam Ve Organizasyon Ticaret Ltd.Şti. bugün Kadıköy'de 10 bin TL sermaye bedeli ile Filiz Karataş tarafından kuruldu.

İstanbul Filiz Turizm Gayrimenkul Ticaret Limited Şirketi kuruldu!

İstanbul Filiz Turizm Gayrimenkul Ticaret Limited Şirketi bugün Şişli'de 50 bin TL sermaye bedeli ile Filiz Soyyiğit ve Mesaad Alı Alhamad ortaklığında kuruldu.

Filiz Aker evlerini Vatan Şaşmaz için sattı iddiası!

Sunucu Vatan Şaşmaz’ı öldürdükten sonra İntihar eden Filiz Aker’in yakın arkadaşı Murat Koç, olay ile ilgili konuştu. Koç ''Filiz’in Tuzla’daki villasını ve rezidanslarını ve iki arabası ile çok sayıda apartman dairesini satıp Vatan’a verdiğini biliyoruz'' şeklinde konuştu.

Asmet İnşaat Hafriyat Taş Maden Nakliyat İş Makinaları Alım Satım Pe.ve Kim.Ma.Ye.Pa.Ti.San.Ltd.Şti. kuruldu!

Asmet İnşaat Hafriyat Taş Maden Nakliyat İş Makinaları Alım Satım Pe.ve Kim.Ma.Ye.Pa.Ti.San.Ltd.Şti. Filiz Ilgaz tarafından 100 bin TL sermaye ile 3 Mart'ta Beşiktaş, Konaklar Mahallesi'nde kuruldu.

Niyazi Filiz Yapı İnşaat Otomotiv ve Gıda Sanayi Ticaret Limited Şirketi kuruldu!

Niyazi Filiz Yapı İnşaat Otomotiv ve Gıda Sanayi Ticaret Limited Şirketi, Niyazi Filiz tarafından 80 bin TL'lik sermaye ile 29 Nisan'da Maltepe, Fındıklı Mahallesi'nde kuruldu.

Hüseyin Filiz kimdir?

Konut inşaatı müteahhitliği ile inşaat sektöründe hizmet veren Hüseyin Filiz, AKP Çankırı Milletvekili Adayı oldu. Peki, Hüseyin Filiz kimdir? Hüseyin Filiz, bugüne kadar hangi işlerde görev aldı? İşte Hüseyin Filiz..

Filiz Konaklama ve Otel Gayrimenkul Danışmanlık Hizmetleri Limited Şirketi kuruldu!

Filiz Konaklama ve Otel Gayrimenkul Danışmanlık Hizmetleri Limited Şirketi, Ayşegül Hüdür, Hashim Hamoud M Alsharif tarafından 10 bin TL'lik sermaye ile 27 Mart'ta kuruldu.

Filiz Ilgaz Haberi

Filiz Ilgaz

Asmet İnşaat Hafriyat Taş Maden Nakliyat İş Makinaları Alım Satım Pe.ve Kim.Ma.Ye.Pa.Ti.San.Ltd.Şti. Filiz Ilgaz tarafından 100 bin TL sermaye ile 3 Mart'ta Beşiktaş, Konaklar Mahallesi'nde kuruldu. 


Asmet İnşaat Hafriyat Taş Maden Nakliyat İş Makinaları Alım Satım Pe.ve Kim.Ma.Ye.Pa.Ti.San.Ltd.Şti. iş konusu; Madde 3-Şirketin amaç ve konusu başlıca şunlardır. A-Şirket aşağıdaki fıkralarda inşaat müteahhitliği ve taahhüt işleri yapabilir; 1-Şirket inşaat müteahhitliği ve taahhüt işleri yapabilir.Yurt içinde ve dışında inşaat müteahhitliği,mühendislik,müşavirlik,teknik sorumluluk,etüt proje ve mümessillik hizmetleri yapmak ve yaptırmak,taşeron faaliyetleri yapmak.  2- Toplu ve münferit konut, han, çarşı, işyeri, fabrika, sınai tesisleri, köprü vb. gibi inşaat taahhüt işlerinin gerek şirket olarak gerekse gerçek veya tüzel kişilerle birlikte ortaklıklar kurmak suretiyle yapmak. 3- Yurt içinde ve yurt dışında konusuyla ilgili taahhüt işleri, proje, mühendislik,...