17 / 05 / 2024

Filiz Küntaş

Filiz Küntaş

www.enuygun.com’un Bankacılık Ürünleri Direktörü Filiz Küntaş, konut kredisi ile ilgili en çok sorulan yedi soruyu yanıtladı

Emlak piyasasındaki hareketlilik tarım arazilerini vurdu! Çiftçiler artık arazi alamıyor!

Menemen Ziraat Odası Başkanı Yücel Altıntaş, emlak piyasasında yaşanan hareketliliğin tarım arazilerini de etkilediğini belirterek çiftçilerin arazi almakta güçlük çektiğini açıkladı.

Arrivo Gayrimenkul Danışmanlık Ve Ticaret Limited Şirketi kuruldu!

Arrivo Gayrimenkul Danışmanlık Ve Ticaret Limited Şirketi Ataşehir'de 100 bin TL sermaye bedeli ile Filiz Doğru Avgen tarafından kuruldu.

Bizim Toptan’da Aytaç ayçiçek yağı 72,90 TL’ye, Çaykur filiz çayı 73,90 TL’ye, pilavlık bulgur 22,90 TL’ye düştü!

Bizim Toptan Market’te 27 Eylül’e kadar indirime girecek ürünler belli oldu. Bu kapsamda, Bizim Market’te, Aytaç ayçiçek yağı 72,90 TL’ye, Çaykur filiz çayı 73,90 TL’ye, pilavlık bulgur 22,90 TL’ye düştü. İşte 18 Eylül 2023 fiyat listesi...

Antalya Büyükşehir, 8 adet arsayı satıyor! Fiyatlar dudak uçuklattı! 

Antalya Büyükşehir Belediyesi, Antalya ili, Aksu ilçesi, Altıntaş ve Güzelyurt mahallelerinde yer alan 8 adet arsayı satıyor. Peki Antalya Aksu'da yer alan arsaların fiyatları kaç TL? İşte ayrıntılar...

Ergin Danışmanlık Turizm Ve İnşaat Limited Şirketi kuruldu!

Ergin Danışmanlık Turizm Ve İnşaat Limited Şirketi Ümraniye'de 500 bin TL sermaye bedeli ile Filiz Yalçın ve Mehmet Levent Oktay ortaklığında kuruldu.

Buıld And Manage Gayrimenkul Yönetimi Pazarlama Ve Danışmanlık Anonim Şirketi kuruldu!

Buıld And Manage Gayrimenkul Yönetimi Pazarlama Ve Danışmanlık Anonim Şirketi Şişli'de 50 bin TL sermaye bedeli ile Filiz Dülger tarafından kuruldu.

Migros'ta çay ürünlerine yüzde 20 indirim! İkişer beşer alıyorlar! Çaykur, Lipton, Filiz... 23 Aralık 2022 fiyat listesi

Migros Market yılın son indirimlerini duyurdu. Kampanya kapsamında çay ürünleri yüzde 20'ye varan indirimlerle satışa sunuldu. Peki Migros'ta çay ürünleri ne kadar, kaç TL? İşte 23 Aralık 2022 fiyat listesi...

Altıntaş Group İnşaat Ticaret Limited Şirketi kuruldu!

Altıntaş Group İnşaat Ticaret Limited Şirketi Küçükçekmece'de 1 milyon TL sermaye bedeli ile Ferit Altıntaş tarafından kuruldu.

TOKİ Kütahya Altıntaş projesi 10 soruda tüm detaylarıyla!

Toplu Konut İdaresi Başkanlığının Kütahya Altıntaş projelerinin detayları netleşmeye başladı. Peki TOKİ Kütahya Altıntaş projesinde kaç adet konut inşa edilecek? Altıntaş TOKİ'ye nasıl başvurulur? İşte 10 soruda TOKİ Kütahya Altıntaş 2022 ucuz konut projesi...

Güntaş Teknoloji Ve Mimarlık Limited Şirketi kuruldu!

Güntaş Teknoloji Ve Mimarlık Limited Şirketi Sancaktepe'de Erdal Taşçı ve Fuat Günlemiş ortaklığında kuruldu.

Doyou Gayrimenkul İnşaat Ve Danışmanlık Anonim Şirketi kuruldu!

Doyou Gayrimenkul İnşaat Ve Danışmanlık Anonim Şirketi Bahçelievler'de ÖZkan Beyoğlu, Fatih Ergün ve ibrahim Altıntaş ortaklığında kuruldu.

Tulip Realty Gayrimenkul Pazarlama Danışmanlık Limited Şirketi kuruldu!

Tulip Realty Gayrimenkul Pazarlama Danışmanlık Limited Şirketi Fatih'te 350 bin TL sermaye bedeli ile Deniz Altıntaş tarafından kuruldu.

Güntaş İç Mimarlık Otomotiv Ticaret Limited Şirketi kuruldu!

Güntaş İç Mimarlık Otomotiv Ticaret Sanayi Limited Şirketi Bahçelievler’de  400  bin TL sermaye bedeli ile Cihan Beyazdağ tarafından kuruldu.

Filiz Küntaş Haberi

Filiz Küntaş



Ülkemizde her ay yaklaşık 30 bin kişi konut kredisi kullanırken, yüz binlerce kişi de kredi başvurusu yapacağı bankayı seçmek için interneti kullanıyor. Ayda 200 bin kişinin ev sahibi olma amacı ile bankaların konut kredisi seçeneklerini karşılaştırdığı Enuygun.com’un Bankacılık Ürünleri Direktörü Filiz Küntaş, konut kredisi ile ilgili en çok sorulan yedi soruyu yanıtladı.


Türkiye Bankalar Birliği verilerine göre, her ay 25-30 bin kişi bankalardan konut kredisi alarak ev sahibi oluyor. Ayda 200 bin kişi ise ev sahibi olma amacı ile Enuygun.com üzerinden bankaların konut kredisi seçeneklerini karşılaştırıyor. Konut kredisi hakkında merak edilen konuların sadece kredi maliyeti ile ilgili olmadığını belirten Enuygun.com Bankacılık Ürünleri Direktörü Filiz Küntaş, tüketicilerin yanıtlarını en çok merak ettiği soruları cevapladı:


1. Önce ev mi, kredi mi?

Bankaların konut...