14 / 05 / 2024

Filiz Ulusoy ankara

Filiz Ulusoy ankara

Ankara Kalecik Belediye Başkanı Filiz Ulusoy kimdir? Filiz Ulusoy, bugüne kadar hangi işlerde görev aldı? Filiz Ulusoy, ne zamandan beri belediye başkanı olarak hizmet veriyor?

İnşaatçı Çetin Ulusoy için tutuklama kararı çıktı!

Ankara'da  kendisini Türkiye Futbol Federasyonu eski Başkanı Haluk Ulusoy’un akrabası olarak tanıtan Çetin Ulusoy, 2 bine yakın konut satmıştı. Ulusoy'un hakkında tutuklama kararı çıktı...

Çetin Ulusoy kimdir?

Ankara’da 2 bine yakın konut satarak aralarında profesörler, daire başkanları ile çok sayıda hâkim-savcının akrabası olan yüzlerce kişiyi dolandıran ve 840 yıl hapsi istenen Çetin Ulusoy kimdir?

İnşaatçı Çetin Ulusoy'un 840 yıl hapsi isteniyor!

Kendisini, Türkiye Futbol Federasyonu eski Başkanı Haluk Ulusoy’un akrabası olarak tanıtarak Ankara’da 2 bine yakın konut satan Çetin Ulusoy’un yakalanarak bu sabah mahkemeye getirildiği öğrenildi.

Filiz Kemahlı kimdir?

Ankara’daki Gayrimenkul projelerine Pazarlama ve Satış Danışmanlığı sunan Cef Danışmanlık kurucu ortağı Filiz Kemahlı, analitik yaklaşımlar ile proje değerlendirme, stratejik planlama ve analiz konularında uzmandır.

Filiz Ulusoy kimdir?

Ankara Kalecik Belediye Başkanı Filiz Ulusoy kimdir? Filiz Ulusoy, bugüne kadar hangi işlerde görev aldı? Filiz Ulusoy, ne zamandan beri belediye başkanı olarak hizmet veriyor?

Ulusoy Elektrik trafo üretimine başlayacak!

Ulusoy Elektrik, elektrik dağıtım trafosu üretmeye başlayacak. Ankara Anadolu Organize Sanayi Bölgesi’nde toplamda 53 dönüm arazi üzerine kurulu 30 bin metrekare kapalı alana sahip fabrikada yılda 6 bin adet trafo üretilecek.

Ulusoy Elektrik trafo üretimine başlıyor!

Ulusoy Elektrik, elektrik dağıtım trafosu üretmeye başlayacak. Ankara Anadolu Organize Sanayi Bölgesi’nde toplamda 53 dönüm arazi üzerine kurulu 30 bin metrekare kapalı alana sahip fabrikada yılda 6 bin adet trafo üretilecek

Ulusoy Turizmin acı günü! Hatice Ulusoy vefat etti!

Türkiye’nin seçkin firmalarından Ulusoy Turizm’ in sahiplerinden Sefer Ulusoy’ un 68 yıllık eşi Hatice Ulusoy 12.09.2014 tarihinde Ankara, Çankaya’ daki evlerinde vefat etti.

Ankara İncek Loft satış ofisi!

Konutların teslimlerine 2016 yılının Nisan ayında başlanması planlanan Ankara İncek Loft satış ofisi adresi şu şekilde: Gölbaşı-İncek Yolu, Ahmet Ulusoy Lisesi yanı İncek/Ankara. Projede satışlar devam ediyor...

Ankara İncek Loft adres bilgileri!

Konutları teslimlerinin 2016 yılının Nisan ayında gerçekleşeceği Ankara İncek Loft adres bilgileri şu şekilde: Gölbaşı- İncek Yolu, Ahmet Ulusoy Lisesi yanı İncek / Ankara...

İncek Loft Ankara adres!

Fiyatların 230 bin TL'den başlangıç gösterdiği İncek Loft Ankara adres bilgileri şu şekilde: Gölbaşı-İncek Yolu, Ahmet Ulusoy Lisesi yanı İncek/Ankara. Proje, Akfen İnşaat projesi olarak hayata geçiriliyor...

Ankara İncek Loft adres!

1 oda 1 salon, 2 oda 1 salon, 3 oda 1 salon, 4 oda 1 salon, 5 oda 1 salon, 6 oda 1 salon ve 6.5 oda 1 salon konutların yer aldığı Ankara İncek Loft adres bilgileri şu şekilde: Gölbaşı-İncek Yolu, Ahmet Ulusoy Lisesi yanı İncek/Ankara..

Ulusoy İnşaat'ın Ankara projelerinde günde 50 TL'ye 4+1!

Ulusoy İnşaat'ın Ankara'da hayat verdiği Ulusoy Kardelen Evleri, Batıkent Ulusoy Prestige 1 ve Ulusoy Prestige Konutları projelerinde başlattığı kampanya devam ediyor

Filiz Ulusoy ankara Haberi

Filiz Ulusoy ankara

Filiz Ulusoy kimdir?

Filiz Ulusoy, 1979 yılında Ankara’da doğdu. Hacettepe Üniversitesi Edebiyat Fakültesi Sosyoloji ölümünde Sosyoloji ve Sosyal Psikoloji lisansını tamamlayarak Sosyolog ve Sosyal Psikolog unvanıyla mezun olmuştur. Hacettepe Üniversitesi Yabancı Diller Yüksek Okulu’nda ingilizce eğitimi almıştır. 


Hacettepe Üniversitesi Sosyal Bilimler Enstitüsü Sosyoloji Ana Bilim Dalında Sosyoloji Yüksek Lisansını tamamlamıştır. Birleşmiş Milletler Uluslararası Çalışma Örgütü (ILO)’nun İtalya’nın Torino kentinde bulunan eğitim merkezinde “Genç İstihdamı” üzerine eğitim almıştır.


Ankara Üniversitesi Hukuk Fakültesi’nde “Avrupa Birliği Hukuku ve Hukuki Çeviri Teknikleri” konulu eğitim programını tamamlayarak Avrupa Birliği Hukuku Uzmanı sertifikası almıştır. MEB Mecidiye İlköğretim Okulu’nda bir yıl süreyle sözleşmeli İngilizce öğretmenliği yapmıştır. 


Türkiye İşçi Sendikaları Konfederasyonu (TÜRK-İŞ)’te Genç İstihdamı ve Araştırma Uzmanı olarak görev yapmıştır. Dünya İşçi Sendikaları Konfederasyonu’nun Asya Pasifik bölgesel teşkilatı olan ICFTU-APRO’nun Gençlik...