24 / 07 / 2024

Filiz Ulusoy kimdir

Filiz Ulusoy kimdir

Ankara Kalecik Belediye Başkanı Filiz Ulusoy kimdir? Filiz Ulusoy, bugüne kadar hangi işlerde görev aldı? Filiz Ulusoy, ne zamandan beri belediye başkanı olarak hizmet veriyor?

Filiz Demiröz kimdir? Filiz Demiröz ne iş yapmaktadır?

TAV Bağımsız Yönetim Kurulu Üyesi olan, Filiz Demiröz kimdir? Filiz Demiröz hakkında merak edilen detaylar, hangi sektörlerde görev aldığı, eğitim durumu ve tüm kariyeri...

Mustafa Filiz kimdir? Kaç yılında ve nerede doğdu? Hangi görevleri yürüttü?

Mustafa Filiz nereli? Hangi üniversiteden mezun oldu? Maliye Bakanlığı’nda ne iş yaptı? Hangi pozisyonlarda görev aldı? İşte Mustafa Filiz ile ilgili merak edilen tüm detaylar...

Eren Günhan Ulusoy kimdir? Eren Günhan Ulusoy ne iş yapıyor?

Eren Günhan Ulusoy kimdir? Eren Günhan Ulusoy hangi mesleği yapıyor? Eren Günhan Ulusoy nereden mezundur? İşte detaylar!

Türkiye'nin en zengin onuncu ismi Filiz Şahenk'in serveti ne kadar? Filiz Şahenk Nereli?, Kaç yaşında? 

Türkiye'nin en zengin isimleri arasında yer alan işkadını Filiz Şahenk, Forbes tarafından Türkiye'nin en zengin onuncu kişisi olarak belirlendi. Peki, Filiz Gıda'nın kurucusu  olan Filiz Şahenk kimdir, serveti ne kadar? 

İbrahim Ulusoy kimdir?

İbrahim Ulusoy'un 2019 yerel seçimlerinde AKP'den Avcılar İlçe Belediye Başkan Adayı olarak açıklanması bekleniyor. Peki, İbrahim Ulusoy kimdir? İbrahim Ulusoy hangi alanda çalışıyor?

Çetin Ulusoy kimdir?

Ankara’da 2 bine yakın konut satarak aralarında profesörler, daire başkanları ile çok sayıda hâkim-savcının akrabası olan yüzlerce kişiyi dolandıran ve 840 yıl hapsi istenen Çetin Ulusoy kimdir?

Hüseyin Filiz kimdir?

Konut inşaatı müteahhitliği ile inşaat sektöründe hizmet veren Hüseyin Filiz, AKP Çankırı Milletvekili Adayı oldu. Peki, Hüseyin Filiz kimdir? Hüseyin Filiz, bugüne kadar hangi işlerde görev aldı? İşte Hüseyin Filiz..

Filiz Kemahlı kimdir?

Ankara’daki Gayrimenkul projelerine Pazarlama ve Satış Danışmanlığı sunan Cef Danışmanlık kurucu ortağı Filiz Kemahlı, analitik yaklaşımlar ile proje değerlendirme, stratejik planlama ve analiz konularında uzmandır.

Filiz Ulusoy kimdir?

Ankara Kalecik Belediye Başkanı Filiz Ulusoy kimdir? Filiz Ulusoy, bugüne kadar hangi işlerde görev aldı? Filiz Ulusoy, ne zamandan beri belediye başkanı olarak hizmet veriyor?

Filiz Akkaya kimdir?

EVA PLUS Değerleme İzmir Bölge Müdürü Filiz Akkaya kimdir? Filiz Akkaya, bugüne kadar hangi işlerde görev aldı? İşte EVA PLUS Değerleme İzmir Bölge Müdürü Filiz Akkaya..

Filiz Erkal kimdir?

Mimar Filiz Erkal kimdir? Mimar Filiz Erkal, bugüne kadar hangi işlerde görev aldı? Filiz Erkal, bugün hangi mimarlık firmasında çalışmalarına devam ediyor? İşte Filiz Erkal...

Yılmaz Ulusoy kimdir?

Yılmaz Ulusoy Holding Yönetim Kurulu Başkanı Yılmaz Ulusoy kimdir? Yılmaz Ulusoy bugüne kadar hangi işlere imza attı? İşte Yılmaz Ulusoy'un biyografisi ve Yılmaz Ulusoy İnşaat...

Filiz Bıldır kimdir?

Dore Mimarlık’ın kurucusu Filiz Bıldır kimdir? Filiz Bıldır Dore Mimarlık’ı ne zaman kurdu? Mimar Filiz Bıldır, hangi işlere imza attı? İşte Mimar Filiz Bıldır'ın biyografisi...

Filiz Ulusoy kimdir Haberi

Filiz Ulusoy kimdir

Filiz Ulusoy kimdir?

Filiz Ulusoy, 1979 yılında Ankara’da doğdu. Hacettepe Üniversitesi Edebiyat Fakültesi Sosyoloji ölümünde Sosyoloji ve Sosyal Psikoloji lisansını tamamlayarak Sosyolog ve Sosyal Psikolog unvanıyla mezun olmuştur. Hacettepe Üniversitesi Yabancı Diller Yüksek Okulu’nda ingilizce eğitimi almıştır. 


Hacettepe Üniversitesi Sosyal Bilimler Enstitüsü Sosyoloji Ana Bilim Dalında Sosyoloji Yüksek Lisansını tamamlamıştır. Birleşmiş Milletler Uluslararası Çalışma Örgütü (ILO)’nun İtalya’nın Torino kentinde bulunan eğitim merkezinde “Genç İstihdamı” üzerine eğitim almıştır.


Ankara Üniversitesi Hukuk Fakültesi’nde “Avrupa Birliği Hukuku ve Hukuki Çeviri Teknikleri” konulu eğitim programını tamamlayarak Avrupa Birliği Hukuku Uzmanı sertifikası almıştır. MEB Mecidiye İlköğretim Okulu’nda bir yıl süreyle sözleşmeli İngilizce öğretmenliği yapmıştır. 


Türkiye İşçi Sendikaları Konfederasyonu (TÜRK-İŞ)’te Genç İstihdamı ve Araştırma Uzmanı olarak görev yapmıştır. Dünya İşçi Sendikaları Konfederasyonu’nun Asya Pasifik bölgesel teşkilatı olan ICFTU-APRO’nun Gençlik...