06 / 05 / 2024

Filiz Yılmazer

Filiz Yılmazer

Kalederesi İnşaat Sanayi ve Ticaret Limited Şirketi, İbrahim Yılmazer ve Filiz Yılmazer ortaklığıyla 300 bin TL sermaye ile 8 Temmuz'da Esenler, Kemer Mahallesi' nde kuruldu.

Filiz Demiröz kimdir? Filiz Demiröz ne iş yapmaktadır?

TAV Bağımsız Yönetim Kurulu Üyesi olan, Filiz Demiröz kimdir? Filiz Demiröz hakkında merak edilen detaylar, hangi sektörlerde görev aldığı, eğitim durumu ve tüm kariyeri...

Amanos Petrokimya İnşaat Ve Nakliye Ticaret Limited Şirketi kuruldu!

Amanos Petrokimya İnşaat Ve Nakliye Ticaret Limited Şirketi bugün Bakırköy'de 20 milyon TL sermaye bedeli ile Hüseyin Yılmazer tarafından kuruldu.

Mustafa Filiz kimdir? Kaç yılında ve nerede doğdu? Hangi görevleri yürüttü?

Mustafa Filiz nereli? Hangi üniversiteden mezun oldu? Maliye Bakanlığı’nda ne iş yaptı? Hangi pozisyonlarda görev aldı? İşte Mustafa Filiz ile ilgili merak edilen tüm detaylar...

Faiz artışı enflasyonu ne yönde etkiler? Uzman ekonomist faiz kararını değerlendirdi

PPK, faiz oranlarında önemli bir değişikliğe gitti. Politika faiz oranı 250 baz puanlık bir artışla yüzde 17,5'e yükseltildi. Ekonomist Filiz Eryılmaz, Merkez Bankası'nın faiz kararını değerlendirdi. İşte detaylar...

Buıld And Manage Gayrimenkul Yönetimi Pazarlama Ve Danışmanlık Anonim Şirketi kuruldu!

Buıld And Manage Gayrimenkul Yönetimi Pazarlama Ve Danışmanlık Anonim Şirketi Şişli'de 50 bin TL sermaye bedeli ile Filiz Dülger tarafından kuruldu.

Dolar neden yükseliyor? İşte o iki önemli sebebi bakın kim açıkladı!

Haber7'ye konuşan Uludağ Üniversitesi Öğretim Üyesi Doç. Dr. Filiz Eryılmaz, dolar, euro ve altın gibi değerli metallerde yaşanan ani yükselişin sebeplerini değerlendirdi. Doç. Dr. Filiz Eryılmaz, döviz kurlarındaki ve altın fiyatlarındaki ani yükselişi analiz ederek önemli açıklamalarda bulundu.

Migros'ta çay ürünlerine yüzde 20 indirim! İkişer beşer alıyorlar! Çaykur, Lipton, Filiz... 23 Aralık 2022 fiyat listesi

Migros Market yılın son indirimlerini duyurdu. Kampanya kapsamında çay ürünleri yüzde 20'ye varan indirimlerle satışa sunuldu. Peki Migros'ta çay ürünleri ne kadar, kaç TL? İşte 23 Aralık 2022 fiyat listesi...

Ciamento Uluslararası İlişkiler Ajansı Anonim Şirketi Kuruldu!

Ciamento Uluslararası İlişkiler Ajansı Anonim Şirketi Bakırköy'd e Meryem Yılmazer Hıyto tarafından kuruldu.

Safir Plus Yapı Market Elektrik Plastik Sanayi Ticaret Limited Şirketi kuruldu!

Safir Plus Yapı Market Elektrik Plastik Sanayi Ticaret Limited Şirketi Ümraniye'de Duhan Yılmazer tarafından kuruldu.

Space İstanbul 5. ofisini Zekeriyaköy’de açtı!

Filiz Çakmur ve Şeli Elvaşvili'nin 2006'da kurduğu Space İstanbul Gayrimenkul, 5.ofisini Zekeriyaköy’de açtı. Şeli Elvaşvili ve Filiz Çakmur,  Zekeriyaköy şubesinin kapılarını açmasıyla başlayan ilgiden çok memnun olduklarını belirtti.

Teknik İş İnşaat Turizm Sanayi Ve Ticaret Limited Şirketi kuruldu!

Teknik İş İnşaat Turizm Sanayi Ve Ticaret Limited Şirketi Ümraniye'de 1 milyon TL sermaye bedeli ile Yasin Yılmazer tarafından kuruldu.

Türkiye lüks evlerde büyük potansiyele sahip!

YouTube’ta lüks ev videoları yayınlayan eski milli sörfçü Enes Yılmazer, Türkiye'nin lüks ev konusunda büyük potansiyele sahip olduğunu dile getirdi. 

Cenk Yılmazer İnşaat Emlak Ve Danışmanlık Sanayi  Ticaret Limited Şirketi kuruldu!

Cenk Yılmazer İnşaat Emlak Ve Danışmanlık Sanayi  Ticaret Limited  Şirketi Büyükçekmece’de  100 bin  TL sermaye bedeli ile Cenk Yılmazer tarafından kuruldu.

Filiz Yılmazer Haberi

Filiz Yılmazer

Kalederesi İnşaat Sanayi ve Ticaret Limited Şirketi, İbrahim Yılmazer ve Filiz Yılmazer ortaklığıyla 300 bin TL sermaye ile 8 Temmuz'da Esenler, Kemer Mahallesi'nde kuruldu.


Kalederesi İnşaat Sanayi ve Ticaret Limited Şirketi iş konusu; İNŞAAT a. Her türlü inşaat taahhüt işleri; konut, işyeri, ticarethane inşaatlarını yapmak, satmak, kendi hesabına arazi ve arsalar almak bunlar üzerinde veya başkalarına ait arsa ve araziler üzerinde kat karşılığı binalar yapmak b. Yurt içinde ve yurt dışında her türlü resmi ve özel sektöre ait inşaat taahhüt ve montaj işleri yapmak ve müstakil konut, iş hanları, fabrikalar, yollar, baraj ve göletler, park ve bahçe düzenlemeleri ve turistik tesisler, tatil köyleri inşa etmek ve kiraya vermek. c. Türkiye sınırları içinde veya yabancı ülkelerde, resmi ve özel kurum ve...