09 / 06 / 2024

Filket ilan sitesi

Filket ilan sitesi

Hepimizin bildiği gibi bir şeyi satmak yada kiraya vermek istersek eskiden ağırlıklı gazete şimdi ise ilan sitelerine üye olup buralardan yayınlanıyor ve satın almak yada kiralamak isteyenler telefonla ulaşıyorlardı. 

Bakanlık mahkeme kararlarını tanımadı, rezerv alan ilan edilen Üsküdar 29 Mayıs Sitesi'nin elektrik sayaçları söküldü!

Türkiye Diyanet Vakfı’na ait olan ve Üsküdar Küçüksu'da yer alan 29 Mayıs Sitesi’nde kentsel dönüşüm gerekçesiyle riskli olmamasına rağmen tahliyeye zorlanan site sakinlerinin şimdi de elektrik sayaçları söküldü.

Rezerv alan ilan edilen Üsküdar 29 Mayıs Sitesi'nde tahliye işleminin yürütmesi durduruldu! 

Üsküdar Çengelköy’de Türkiye Diyanet Vakfı’nın mülkiyet sahipleri arasında olduğu 29 Mayıs Sitesi’nin tahliye işlemi ile ilgili bir son dakika gelişmesi yaşandı. Aktarılan detaylara göre rezerv alan ilan edilen sitede tahliye işleminin yürütmesi durduruldu. İşte detaylar...

Rezerv alan ilan edilmişti: Üsküdar 29 Mayıs Sitesi'nin arazisi için alınan tüm kararlar sorunlu iddiası!

Üsküdar Çengelköy'de yer alan 29 Mayıs Sitesi'nde rezerv alan tartışmaları devam ediyor. Site sakinleri karara itiraz ederken, sitenin arazisi için alınan tüm kararların sorunlu olduğu iddiası gündeme geldi. İşte detaylar...

Üsküdar 29 Mayıs Sitesi'nde kentsel dönüşüm nöbeti: Rezerv alan ilan edilmişti, tahliye için 29 gün süre verildi!

Üsküdar Çengelköy’de bulunan 29 Mayıs Sitesi'nde kentsel dönüşüm nöbeti başladı. Evlerini tahliye etmek için 29 gün süre tanınan site sakinleri, Bakanlığa çağrıda bulunarak rezerv alan kararının iptal edilmesini talep etti. İşte ayrıntılar...

Hatay Erzin Küçük Sanayi Sitesi Yapı Kooperatifi 71 adet iş yeri yaptıracak!

Hatay Erzin Küçük Sanayi Sitesi Yapı Kooperatifi Başkanlığı, 71 adet küçük sanayi sitesi inşa ettirecek. İşte bugünkü Resmi Gazete'de yayımlanan o ihale ilanı...

O belediye memur alımı yapıyor! KPSS'den 70 puan alan atanıyor! İşte ilan ayrıntıları...

Dikmen Belediyesi internet sitesi üzerinden güncel kamu personeli ilanını yayınladı. Memur alımı yapacağını duyuran belediye başvuru şartlarını açıkladı. Peki başvuru şartları neler? Başvurular ne zaman başlayacak? İşte ayrıntılar...

Akyol Grup yeni ilan ve alışveriş sitesi kurdu!

Akyol Grup, Türkiye’nin yeni ilan ve alışveriş sitesi ilanjeti kurdu. E-ticaret sitesi olan ve ülkemizde e-ticaretin gelişmesiyle beraber bu platformda bizde varız diyerek yola çıkan ilanjet, Türkiye’nin en büyük ilan ve elektronik ticaret ve platformu olacak.

Zeytinburnu Nakliyeciler Sitesi'ne konut projesi geliyor!

İstanbul Zeytinburnu'da bulunan Nakliyeciler Sitesi'nin arazisi riskli alan ilan edildi. Suudi Arabistanlı Al Qemam Grubu bünyesindeki Akzirve Gayrimenkul'ün 250 milyon dolara satın aldığı araziye yapılacak konutlar vergi ve harçlardan muaf olacak.

Balıkesir Küçük Sanayi Sitesi özel proje alanı ilan edildi!

Balıkesir Büyükşehir Belediye Meclisi'nin 1/5000 ölçekli revizyon-ilave nazım imar planında Küçük Sanayi Sitesi’nin Stratejik Merkez Özel Proje Alanı olarak belirlendiği açıklandı. Küçük Sanayi Sitesi esnafı düzenlemeyi eleştirdi.

Bağcılar THY ve Albayraklar Sitesi imar planı askıya çıktı!

Bağcılar'da riskli alan ilan edilen Evren Mahallesi'nde yer alan THY Sitesi ve Demirkapı Mahallesi'nde yer alan Albayraklar Sitesi'nin imar planı bakanlık tarafından onaylanarak, bugün askıya çıktı.

Albayrak Sitesi'nde riskli sözleşme!

İstanbul'da 6306 sayılı Aret Yasası kapsamında 'riskli alan' ilan edilen Demirkapı Mahallesindeki Albayrak Sitesi sakinlerine Bağcılar Belediyesi tarafından imzalatılmak istenen sözleşmeler site sakinlerini ayağa kaldırdı.

Albayrak Sitesi sakinleri Bağcılar Belediyesi önünde!

Bakanlar Kurulu kararı ile 'riskli alan' ilan edilen Bağcılar Demirciler Mahallesi'ndeki Albayrak Sitesi'nin sakinleri, taleplerini sunmak için kentsel dönüşüm çalışmalarını yürüten Bağcılar Belediyesi önünde basın açıklaması yaptı.

İstanbul'da konut fiyatlarının en çok arttığı ilçe Eyüp oldu!

SERİ ilan sitesi olarak hizmet veren' metrekare. com', İstanbul'daki emlak fiyatlarının değişimini ortaya koyan bir analiz çalışması gerçekleştirdi. Emlak metrekare fiyatlarının en çok arttığı ilçeler satılık konutta yüzde 17.9 oranıyla Eyüp oldu...

Filket ilan sitesi Haberi

Filket ilan sitesi

Filket internet sitesi bu süreci tersinden işleterek satıcıların değil alıcıların satın almak yada kiralamak istedikleri daire, dükkan, ofis, arsa, büro, yazlık v.s gibi ihtiyaçlarını tamamen ücretsiz ilan olarak yayımlıyor.  

Bu sistem alıcının daha çok alternatife zahmetsizce ulaşmasını sağlıyor. Aranan taraf olarak satıcıya karşı eli daha güçlü oluyor ve şartlarını alıcı belirliyor. Satıcılar açısından ise müşterilerin telefonla aramalarını beklemeden kendileri müşterilere ulaşıyor ve pazarlama güçlerini konuşturarak daha çok satış imkanı sunuluyor. 

Filket girişimcileri var olanı tekrar etmektense sektöre yeni bir soluk getirmeyi amaçlıyor.