16 / 05 / 2024

Filli Boya çalışanları

Filli Boya çalışanları

Filli Boya çalışanları karma fotoğraf sergisi açtı. Çalışanlarının iş hayatına olduğu kadar entelektüel birikimlerinin de gelişimine katkı sağlayan Filli Boya, “Renkli Kulüp” faaliyetlerine devam ediyor.

Filli Boya ve Fawori'den En Yakın Bayi uygulaması!

Filli Boya ve Fawori’nin geliştirdiği “En Yakın Bayi” özel uygulaması ile en yakın bayiye ulaşmak artık çok daha pratik. Birkaç tıkla en yakın bayinin harita üzerinde görülebildiği, adres ve telefon bilgilerine kolaylıkla ulaşılabildiği uygulamalarda seçilen bayiye yol tarifi de alınabiliyor.

Filli Boya çalışanları karma fotoğraf sergisi açtı!

Filli Boya çalışanları karma fotoğraf sergisi açtı. Çalışanlarının iş hayatına olduğu kadar entelektüel birikimlerinin de gelişimine katkı sağlayan Filli Boya, “Renkli Kulüp” faaliyetlerine devam ediyor.

Erzurum'da turizm çalışanlarına uyum eğitimi verildi!

Turizm sektöründe eğitimin kalitesini ve çevre duyarlılığını güçlendirmek için hayata geçirilen "Turizm Sektöründe İşverenlerin ve Çalışanların Uyum Yeteneklerinin Arttırılması Projesi" (TUYUP) kapsamında Erzurum'da bilgilendirme toplantısı yapıldı.

Filli Boya Yalıtım'ın geliştirdiği solar şarj istasyonları her yerde!

Yalıtım sektörünün lideri Filli Boya Yalıtım, yenilenebilir enerji kaynaklarına ne kadar kolay ulaşılabileceğine dikkat çekmek amacıyla geliştirdiği, güneş enerjisiyle çalışan cep telefonu şarj istasyonları ile hayatı sürdürülebilir kılıyor...

Demir İnşaat çalışanları go kart pistinde hem yarışıp hem eğlendiler!

İnşaat sektörünün başarılı markası Demir İnşaat, çalışanlarının motivasyonlarını artırmak üzere yaptığı etkinliklere yenisini ekledi. Demir İnşaat çalışanları, Ataköy’de düzenlenen go kart turnuvasında, pistte yarışıp birlikte eğlenceli saatler geçirdiler

Filli Boya ile boya sektöründe mobil devrimi yenilendi!

Filli Boya’nın “Mimar Benim” uygulaması, yepyeni tasarımı, son teknoloji fonksiyonları, renk trend ve kartelaları ile yenilendi. “Mimar Benim”, Apple tarafından ‘En İyi 10 Türk Uygulama’ arasında gösterildi...

Demir İnşaat çalışanları Go Kart pistinde hem yarışıp hem eğlendiler!

Demir İnşaat, çalışanlarının motivasyonlarını artırmak üzere yaptığı etkinliklere yenisini ekledi. Demir İnşaat çalışanları, İstanbul Ataköy’de düzenlenen go kart turnuvasında, pistte yarışıp birlikte eğlenceli saatler geçirdiler.

Wone Lighting iç mekan aydınlatmaları çalışanların üretkenliğini etkiliyor!

Aydınlatma seviyeleri insan performansı üzerinde görme, anlama ve ruh hali gibi birçok noktada etkisi vardır. Şüphesiz ki aydınlatma bir iş yerinde çalışanların üretkenliğini ve öğrenme durumunu doğrudan etkilemektedir...

Filli Boya dergisine ödül!

Her yıl tasarımın başkenti Milano’da düzenlenen A’ Design Award yarışmasında Filli Boya, Design Soul Dergisi ile Dijital Yayıncılık ve Medya Kategorisi'nde Silver Award ödülünü kazandı...

Filli Boya A’Design Award Yarışması'nda ödüle layık görüldü!

Filli Boya Design Soul digital dergisi, İtalya’da düzenlenen dünyadaki en prestijli tasarım ödüllerinden biri olan A’Design Award Yarışması'nda ödüle layık görüldü.Filli Boya Kurumsal İletişim ve Halkla İlişkiler Müdürü Selda Uzun açıklama yaptı.

Viko çalışanlarına parti düzenledi!

Viko çalışanları etkinlikte buluştu. Yıllık izinden dönen çalışanları için kuruluş girişine kırmızı halı seren VİKO çalışanlarına müzik grubu ve kahvaltı organizasyonu eşliğinde büyük bir sürpriz ile hoş geldiniz dedi.

Meeting Point Plaza 3 ile 4.30 metre arasındaki kat yükseklikleri ile çalışanların nefes aldırıyor!

Kozyatağı'nda konumlanan Meeting Point Plaza, 3 ile 4.30 metre arasındaki kat yükseklikleri ile çalışanların nefes almasını sağlıyor. Meeting Point Plaza, 14 katlı 2 bloktan oluşuyor..

Yapı işlerinde çalışanların periyodik sağlık muayeneleri kaç yılda bir tekrarlanır?

Yapı işlerinde çalışanların işe girişinde, işin devamında en az yılda bir, bedence bu işlere dayanıklı olduklarına dair muayene olması gerekiyor. Yapı işlerinde çalışanların periyodik sağlık muayeneleri kaç yılda bir tekrarlanır?

Filli Boya çalışanları Haberi

Filli Boya çalışanları

Fotoğrafçılık kursunu başarıyla tamamlayan Filli Boya çalışanları, ilk karma fotoğraf sergisini Gebze Fabrikası’nda düzenlenen bir kokteyl ile ziyaretçilerin beğenisine sundu. Fotografine Fotoğraf Eğitim Merkezi’nden sanatçı Yüksel Altun’un danışmanlığını yaptığı sergide 16 fotoğraf severin objektifine takılan 41 ayrı kare yer aldı. Filli Boya çalışanlarının yoğun ilgi gösterdiği serginin anısına katılımcılara küçük armağanlar takdim...