12 / 05 / 2024

Filli Boya ödül

Filli Boya ödül

Filli Boya Design Soul digital dergisi, İtalya’da düzenlenen dünyadaki en prestijli tasarım ödüllerinden biri olan A’Design Award Yarışması'nda ödüle layık görüldü.Filli Boya Kurumsal İletişim ve Halkla İlişkiler Müdürü Selda Uzun açıklama yaptı.

Filli Boya sosyal ağları en iyi kullanan en popüler boya firması oldu!

Digitalage dergisinin Türkiye’de sosyal medyayı en iyi kullanan 50 markayı belirlediği araştırmada Filli Boya; Facebook, Twitter, Instagram, Vine gibi ağları en iyi kullanan şirketler listesindeki tek boya markası oldu...

Filli Boya, binaların ısı yalıtım ihtiyaçlarını tespit ediyor!

Türkiye’de 40’ın üzerinde şehri gezerek 50 bin binada termal kameralar ile ücretsiz çekim yapıp binaların ısı yalıtım ihtiyaçlarını belirleyen Filli Boya Isı Kaybı Ölçüm Ekibi, tasarruflu ve konforlu yaşamın ipuçlarını bina sakinleriyle yayınladı. 

Filli Boya'dan garantili boya sistemi!

Filli Boya, ‘kaliteli ürün kaliteli uygulama’ prensibi ve Filli Boya garantisi kapsamında hayata geçirdiği “Filli Ustam” sistemiyle, boya ustaları ve tüketiciler için yepyeni bir dönem başlatıyor.

Filli Boya'dan AmphiBolin Silk!

AmphiSilan’ın yaratıcısı Filli Boya, yepyeni dış cephe boyası sunuyor. İpeksi mat parlaklığındaki dış cephe boyası AmphiBolin Silk, Türkiye’nin ilk Silikon Modifiye Saf Akrilik dış cephe boyası olma özelliği taşıyor.

Filli Boya'dan renksel dönüşüm!

Filli Boya, hayata geçirdiği “Filli Okul” projesi kapsamında, 2008 yılından bugüne kadar yüzlerce ton boya ile 3.7 milyon m’2 den fazla alanı renklendirerek 600 binden fazla öğrencinin eğitim gördüğü 1.250’den fazla okulun boyanmasına destek oldu.

Filli Boya farklılık yaratıyor!

Filli Boya, farklı ürün ve renk seçenekleri ile mekânlarda yarattığı ufak dokunuşlarla yaratıcı, çarpıcı ve estetik alanların elde edilmesine katkı sağlıyor.

Filli Boya, geleneklerin sıcaklığını renkle buluşturarak evlere taşıyor!

Köklerimizden hayat bulan Anadolu renklerini keşfetmeye hazır mısınız? Alaçatı’dan Mardin’e, Bozcaada’dan Kapadokya’ya, Filli Boya topraklarımızın hazinelerini renk yolculuğuna dönüştürüyor.

Filli Boya, Çevreci Tesis ödülüne layık görüldü!

Filli Boya, 2015 yılında üretim ve hizmet faaliyetlerinden kaynaklanan 3.382 ton atığı geri dönüşüme göndererek, ülke ekonomisine geri kazandırdı.

Filli Boya'dan Sevgililer Günü’ne özel unutulmaz kampanya!

Hayatınızın aşkına Sevgililer Günü için nasıl bir sürpriz yapmak istersiniz? Onu dünyanın en mutlu insanı yapıp ayaklarını yerden kesecek bir planınız varsa, Filli Boya ile paylaşın, hayaliniz gerçek olsun.

Filli Boya Bilim Kampı ile geleceğe yolculuk!

Akademik alanda başarılı olma potansiyeli olan çocuklara bilimsel bakış açısı kazandırmayı, amaçlayan “Filli Boya Bilim Kampı” projesinin ikinci ayağı başladı. Projenin ikinci ayağı 25-29 Ocak- 01-05 Şubat 2016 tarihleri arasında gerçekleşiyor.

Kale Boya'ya RAF Yapı Malzemesi Ödülü!

Kale Boya, mermer görünümlü dekoratif kaplama malzemesi ‘Artcrete’ ile Arkitera Mimarlık Merkezi tarafından düzenlenen Arkitera Ödülleri’nde İnce Yapı Bileşenleri kategorisinde “RAF Yapı Malzemesi Ödülü” aldı.

Filli Boya: Yeni yılın renkleri daha elegan tonlar!

En trend renkleri yaşam alanlarına taşıyan Filli Boya, 2016 yılında da bu alandaki öncülüğünü sürdürüyor.Filli Boya, yeni yılın renklerinin daha elegan kullanımları beraberinde getireceğinin altını çiziyor.

Filli Boya yeni ürün ve ambalajlarını tanıttı!

Filli Boya, Mobilya Boyaları yeni ürün lansmanını gerçekleştirdi. Filli Boya, Gebze Fabrikası’ nda bayilerinin katılımı ile gerçekleştirdiği lansmanda, sektöre sunduğu birçok yeni ürünün yanı sıra yeni ambalajlarını da tanıttı.

Filli Boya bine yakın okulu renklendirdi!

Filli Boya, çocukların daha iyi şartlarda eğitim almalarını desteklemek amacıyla 2008 yılından bu yana, Anadolu’da sosyo-ekonomik açıdan zor durumda olan küçük il, ilçe ve kırsal kesimdeki okulların boyanmasına katkı sağlıyor.

Filli Boya ödül Haberi

Filli Boya ödül

Filli Boya’nın renklerin yaşamımızdaki önemini farklı ve keyifli bir dille aktardığı Design Soul dijital dergisi, zengin içeriği ve kurgusuyla uluslararası platformda büyük bir başarı kazandı. Her yıl tasarımın başkenti Milano’da düzenlenen A’ Design Award yarışmasında Filli Boya, rengin hayata dokunan her alanından içerik sunan Design Soul Dergisi ile Dijital Yayıncılık ve Medya Kategorisi'nde Silver Award ödülünü kazandı.


2013-2014 dönemi ödülleri için 100 ayrı kategoride, 5.676 projenin katıldığı; dünya çapındaki en prestijli tasarım yarışmaları arasında yer alan; en iyi tasarımları, tasarım konseptlerini, ürünlerini ve hizmetlerini ödüllendiren A' Design Award ödül töreni, 09 Ağustos tarihinde İtalya’da gerçekleştirildi.


Filli Boya Kurumsal İletişim ve Halkla İlişkiler Müdürü Selda Uzun ödül ile ilgili yaptığı açıklamada: “A’ Design Awards’da Filli Boya‘nın dijital alandaki yayını Design Soul ile...