05 / 05 / 2024

Fillmore County hapishane

Fillmore County hapishane

ABD'nin Minnesota şehrinde bulunan 19. yüzyıldan kalma otele dönüştürülmüş bir hapishane 495 bin dolara sahibi tarafından satışa çıkarıldı.  Otelde ayrıca "Mahkeme odası", "Ayılma odası", "Şerif bölümleri" de yer alıyor. 

Peker GYO İngiltere'deki arsa alım sözleşmesini feshetti!

Peker GYO, İngiltere'de Former County Library, Springfield, Maidstone, Kent, ME14  2LH adresinde bulunan 5.787 metrekare arsanın imar şartıyla 4.3 Milyon GBP'a satın alınmasına ilişkin sözleşmeyi feshetti. 

Kosova, hapishane hücrelerini Danimarka'ya 15 Euro'ya kiraya verecek!

Kosova, Danimarka'ya 300 hapishane hücresi kiralamaya onay verdi. Kararla beraber İskandinav ülkesinde hapishanelerin doluluk oranlarının düşürülmesi planlanıyor. Danimarka, bu hücreler için Kosova'ya beş sene boyunca, senelik 15 milyon Euro ödeme yapılacak.

Mariah Carey koronavirüsten korunmak için lüks malikane kiraladı!

Ünlü şarkıcı Mariah Carey, ikizleri Moroccan ve Monroe ile birlikte koronavirüsten korunmak için Los Angeles yakınlarındaki Westchester County'de bulunan bu gösterişli malikaneyi kiraladı.

Sinop Tarihi Cezaevi ve Müzesi 1 milyon 600 bin Euro'ya restore edilecek!

Sinop'ta 1887-1999 yıllarında hapishane olarak kullanılan, 2000'de ise müzeye çevrilerek ziyarete açılan Sinop Tarihi Cezaevi ve Müzesi'nde 1 milyon 600 bin avroluk restorasyon yapılacak.

Sinop Tarihi Cezaevi ve Müzesi restore edilecek!

Sinop'ta 1887-1999 yıllarında hapishane olarak kullanılan, 2000 yılında ise müzeye çevrilerek ziyarete açılan Sinop Tarihi Cezaevi ve Müzesi'nde restorasyon çalışmalarına başlanacak...

Bruce Willis-Emma Heming çifti Westchester County’deki evlerini satıyor!

Ünlü çift Bruce Willis ve Emma Heming, Westchester County’de bulunan evlerini 7.6 milyon dolar’a (yaklaşık 45.2 milyon TL) sattı.

Anneler için ev tipi hapishane!

Adalet Bakanlığı, anneleriyle birlikte cezaevinde kalan çocuklarda ömür boyu silinmeyecek travmatik izler bırakan “cezaevi koğuşu” uygulamasına son verecek proje için düğmeye bastı...

Avlu setine tahliye kararı!

Avlu’nun hapishane sahnelerinin çekildiği Sancaktepe’deki sete tahliye kararı çıktı.

ABD'de hapishaneden dönüştürülen otel 495 bin dolara satışta!

ABD'nin Minnesota şehrinde bulunan 19. yüzyıldan kalma otele dönüştürülmüş bir hapishane 495 bin dolara sahibi tarafından satışa çıkarıldı.  Otelde ayrıca "Mahkeme odası", "Ayılma odası", "Şerif bölümleri" de yer alıyor. 

Orange County zinciri büyüyecek!

32 yıllık bir turizmci Ömer Turgay Torosluoğlu, Orange County zinciri ile Türkiye’ye 4 milyon turist getirip, 4 milyar dolar ciro yaptı. Ömer Turgay Torosluoğlu şimdilerde Orange County zincirine üçüncü hatta dördüncü oteli eklemek için görüşmeler yapıyor.

Trump'ın zaferi ABD'de hapishane sahiplerine yaradı!

Donald Trump'ın ABD'nin 45. başkanı seçilmesi sonrası ülkede özel işletmeli hapishanelerin hisseleri tırmanışa geçti.

Mısır'da hapishane inşaatında artış yaşanıyor!

Mısır yönetiminin, ülkede ilk seçilmiş Cumhurbaşkanı Muhammed Mursi'nin askeri darbeyle görevinden uzaklaştırıldığı 3 Temmuz 2013'ten bu yana geçen 3 yıl içinde 9'uncu hapishaneyi inşa etmeye hazırlandığı bildirildi.

1940 yılında Adliye Sarayı'nın inşasına başlanacak!

1940 yılında Sultanahmet'te eski Sultanahmet Hapishanesi'nin bulunduğu arsa üzerinde inşa edilecek İstanbul Adliye Sarayı'nın inşasına başlanacakmış. Aynı sene adliye binasının hapishane arsası üzerinde inşası da kesinleşmiş.

Fillmore County hapishane Haberi

Fillmore County hapishane

Eskiden Fillmore County Hapishanesi olarak bilinen binada 12 adet Victoria dönemi temasıyla döşenmiş hücre odaları ve 15 banyo bulunuyor. 

Akşam Gazetesi'nde yer alan habere göre; Hapishaneden dönüştürülen otelde ayrıca "Mahkeme odası", "Ayılma odası", "Şerif bölümleri" de yer alıyor. Mutfağı da oldukça geniş ve şeflere layık olan otelin sahipleri Steven and Deb Niedfeldt burayı 20 yıl boyunca işletti. Ülkenin "Tarihi Miras Listesinde yer alan otel 1886 -1972 yılları arasında hapishane olarak hizmet...