02 / 07 / 2024

filyos yeni postane binası

filyos yeni postane binası

Zonguldak' ın Çaycuma ilçesine bağlı Filyos Beldesinde bulunan postane binasının, depreme dayanıklı olmadığı tespit edilmesi üzerine, binanın yıkılarak yerine modem bir postane binası yapılacağı bildirildi....

TOKİ Zonguldak Filyos'a 3 bin 52 konut inşa ediyor!

TOKİ Zonguldak sınırlarından Karadeniz'e dökülen Filyos Çayı kıyılarına 3 bin 52 konut inşa ediyor. Bölge yeni bir yaşam alanına kavuşuyor.

Zonguldak Filyos Havzası'na OSB geliyor!

Zonguldak Valisi Ali Kaban, Filyos Havzası üzerinde yeni bir Organize Sanayi Bölgesi için çalışma başlattıkları müjdesini verdi.

Filyos projesi yeni OSB'lerin önünü açacak!

Batı Karadeniz Bölgesi, ekonomik ve sosyal gelişiminde Filyos Projesi ile çığır açacak. Bölgenin ekonomik anlamda ayağa kalkması için yılardır beklenen Filyos projesi, bölgede yeni OSB'lerin kurulmasının önünü açacak bir proje.

KARDEMİR, Filyos’a yeni fabrika kuruyor!

Kardemir, Filyos’a yeni fabrika kuruyor. Karabük Demir Çelik Fabrikaları (KARDEMİR) Genel Müdürü Fadıl Demirel, Filyos bölgesine 6 milyon ton kapasiteli yeni demir-çelik fabrikası kurmayı hedefl ediklerini açıkladı.

Filyos'a yeni postane binası yapılıyor!

Zonguldak' ın Çaycuma ilçesine bağlı Filyos Beldesinde bulunan postane binasının, depreme dayanıklı olmadığı tespit edilmesi üzerine, binanın yıkılarak yerine modem bir postane binası yapılacağı bildirildi....

Filyos Çayı üzerindeki yeni köprüye 6 Nisan 15'ler adı verilecek!

Zonguldak'ın Çaycuma ilçesinde geçen yıl nisan ayında Filyos Çayı üzerinde çöken köprünün yerine yapılan yeni köprüye " 6 Nisan 15 'le r" isminin verilmesi kararlaştırıldı.

Filyos Çayı'ndaki yıkılan köprü yeni bir yol yapılarak kaldırılacak!

Zonguldak Valisi Erol Ayyıldız, Filyos Çayı'na düşen 150-200 tonluk köprü parçasınının, çayın içine yeni bir yol yapılarak vinç yandımıyla kaldırılacağını ve altında bir şey olup olmadığının kontrol edileceğini söyledi

Beşikçiler'e yeni plaza

1983 yılında kurulan Beşikçiler Otomotiv, bayiliğini yaptığı DFM, Proton ve GAZ markaları ile E-5 Gülsuyu kavşağındaki yeni binasında hizmete başladı.

Skil'den yeni Masters serisi

Elektrikli el aletleri üreticisi Skil, profesyoneller için tasarladığı, kullanıcılarına sağlamlık, performans ve değerin birlikteliğini sunan yeni serisi Skil Masters'ı piyasaya sunuyor

Kale'den 3 yeni ürün

Kale Kapı Pencere Sistemleri, 12 - 15 Mart tarihleri arasında düzenlenen 10. Uluslararası İstanbul Pencere 2009 Fuarı'nda yeni ürünlerini sergileyecek.

FiYaka'dan metrekaresi 800 TL'lik yedi yeni proje

FiYapı, bu yıl Fiyaka markasıyla metrekaresi ortalama 800 TL olacak yedi yeni ekonomik konut projesinin lansmanını yapacak.

Ağaoğlu My World'de yeni kampanya!

Ağaoğlu, inşaatı biten ve oturulmaya hazır halde bulunan Ataşehir'deki My World için yeni bir kampanya başlatıyor.

Eczacıbaşı 400 milyon dolara yeni fabrika açıyor

Eczacıbaşı CEO'su Erdal Karamercan ve İpek Kağıt Genel Müdürü Sertaç Nişli, yeni yatırımın dört aşamada tamamlanacağını belirterek, "İlk iki aşama eylülde tamamlanır" dedi.

filyos yeni postane binası Haberi

filyos yeni postane binası


Zonguldak'ın Çaycuma ilçesine bağlı Filyos Beldesinde, yeni bir Postane binası yapılacağı kaydedildi. 


Filyos beldesinde bulunan postane binasının, depreme dayanıklı olmadığı tespit edilmesi üzerine, binanın yıkılarak yerine modem bir postane binası yapılacağı bildirildi. 


Postane binasının yapılması için, ihalenin yapıldığı yakında inşaata başlanılacağı belirtildi. Filyos Belediye Başkanı Ömer Ünal. şu andaki postane binasının depreme dayanıklılık testinden geçemediğini ifade...