03 / 05 / 2024

Finans Kristal Kule ofisleri kiralık

Finans Kristal Kule ofisleri kiralık

Finans Kristal Kule kiralık ofis katları 5 bin 580 metrekare alana sahip. QNB Finans Kristal Kule'de ofislerin brüt alanları ise 930 metrekare.

Vakıf GYO İUFM B Kule'nin değeri 6 milyar TL'yi aştı! 

Vakıf GYO İstanbul Uluslararası Finans Merkezi B Kule'nin kat irtifakı kurularak tamamlanması halinde bugünkü toplam hasılat değeri KDV dahil 6 milyar 147 milyon 834 bin TL olarak açıklandı. İşte detaylar...

Halk GYO Ataşehir Finans Kule'sinin 2023 değeri 2.5 milyar TL'yi aştı!

Halk GYO'nun Ataşehir Finans Kule'sinin 2023 yıl sonu değeri belli oldu. Söz konusu taşınmazın toplam değeri 2.5 milyar TL'yi aştı.

Halk GYO Ataşehir Finans Kule'nin değeri dudak uçuklattı! 

Halk GYO, Halkbank Ataşehir Şubesi ve Halkbank Genel Müdürlüğü olarak kullanılan Ataşehir Finans Kule'nin değerleme raporunu yayımladı. Peki Ataşehir Finans Kule'nin değeri ne kadar oldu? İşte ayrıntılar...

Halk GYO Finans Kule'nin değeri ne kadar?

Halk GYO Finans Kule'nin toplam değeri 436 milyon 500 bin TL olarak belirlenirken, KDV dahil toplam değeri ise 515 milyon 70 bin TL olarak takdir edildi. 

Halk GYO Ataşehir Finans Kule 2020 yılsonu değerleme raporu!

Halk GYO, portföyünde yer alan İstanbul merkezli "Ataşehir Finans Kule" binasına ait 2020 yılsonu değerleme raporunu yayınladı. 

Halk Bankası, Ataşehir Finans Kule'ye aylık 1.5 milyon ödeyecek!

Halkbank Genel Müdürlük binası olarak kullanılan "Ataşehir Finans Kule" binasının Türkiye Halk Bankası A.Ş.'ne kiralama süresi 1 yıl daha uzatıldı. Aylık 1 milyon 556 bin TL+KDV kira bedeli ödenecek. 

Halk Bankası Ataşehir Finans Kule kira sözleşmesini 1 yıl uzattı!

Halk GYO, Ataşehir Finans Kule binasının Türkiye Halk Bankası A.Ş.'ne kiralama süresi, 1 Nisan 2019 tarihinden itibaren geçerli olmak üzere 1 yıl daha uzattı...

Halk Bankası, Ataşehir Finans Kule'ye aylık 1.3 milyon ödeyecek!

Halkbank Genel Müdürlük binası olarak kullanılan "Ataşehir Finans Kule" binasının Türkiye Halk Bankası A.Ş.'ne kiralama süresi 1 yıl daha uzatıldı. Aylık 1 milyon 350 bin TL+KDV kira bedeli ödenecek. 

Halk GYO Finans Kule 2017 değerleme raporu!

Halk Gayrimenkul Yatırım Ortaklığı'nın portföyünde yer alan Ataşehir Finans Kule binasının 2017 yıl sonu değerleme raporu yayınlandı.

Ataşehir Finans Kule'nin kira sözleşmesi yenilendi!

Halk Gayrimenkul Yatırım Ortaklığı tarafından bugün Kamuoyu Aydınlatma Platformu'nda yapılan açıklamada Halk Gayrimenkul, Ataşehir Finans Kule'nin kira sözleşmesi bildirisini yayınladı.

QNB Finansbank Kristal Kule'de kiralık ofis katları!

QNB Finansbank Kristal Kule – Batı projesinde yer alan 6 adet kiralanabilir ofis katları için kiralama süreci başladı.

Halk GYO Ataşehir Finans Kule 2016 değerleme raporunu yayınladı!

Halk Gayrimenkul Yatırım Ortaklığı A.Ş., tarafından bugün Kamuoyu Aydınlatma Platformu'nda yapılan açıklamada Halk GYO Ataşehir Finans Kule 2016 değerleme raporunu yayınladı.

Finans Kristal Kule kiralık ofis katları!

Finans Kristal Kule kiralık ofis katları 5 bin 580 metrekare alana sahip. QNB Finans Kristal Kule'de ofislerin brüt alanları ise 930 metrekare.

Finans Kristal Kule ofisleri kiralık Haberi

Finans Kristal Kule ofisleri kiralık


6 adet kiralanabilir ofis katı bulunan Finans Kristal Kule projesinde brüt alanlar 930 metrekare olarak dizayn edildi. 


Akıllı bina altyapısına sahip Finans Kristal Kule projesinde 5 bin 580 metrekare kiralanabilir alan yer alıyor. 


Finans Kristal Kule projesinde 3 yolcu asansörü, 1 yük asansörü, her kat başına 10 adet otopark alanı, yüzde 100 jeneratör destek ve yangın önleyici sprinkler sistemi mevcut. 


İstanbul ili, Beşiktaş ilçesi, Levent, Büyükdere Caddesi üzerinde yer alan Finans Kristal Kule TEM ve E-5 yolları ile İstanbul’un bütün noktasal merkezlerine kolaylıkla ulaşım sağlıyor. Ayrıca Kristal Kule Boğaziçi ve FSM köprüleri bağlantı yolu üzerinde konumlandırılıyor. 



QNB Finans Kristal Kule adres:  Esentepe, Kristal Kule No:215, Büyükdere Cd., Şişli/İstanbul


https://pamirsoyuer.com.tr/

Tel:+90 (212) 231 55 30

Pınar...