03 / 05 / 2024

finans merkezinde 1 tl lik arazi

finans merkezinde 1 tl lik arazi

İstanbul Valiliği 13 dönümlük araziyi 1 YTL'ye TOKİ'ye verdi...

İstanbul Finans Merkezi Yol Projesi 1/1000 ölçekli imar planı değişikliği askıda!

İstanbul İli, Ataşehir İlçesi, Finans Merkezi Yol Projesine İlişkin 1/5000 ölçekli Nazım İmar Planı Değişikliği ve 1/1000 ölçekli Uygulama İmar Planı Değişikliği askıya çıkarıldı.

Nureddin Nebati'den kira açıklaması: Şehir merkezinde 1.261 TL!

Hazine ve Maliye Bakanı Nureddin Nebati, asgari ücrete ilişkin konuştu. Nebati, asgari ücret ve kira karşılaştırması da yaparak "Türkiye'de yeni ücretimiz 4 bin 250 lira 40 kuruş, kira şehir merkezinde 1261 Türk Lirası" dedi.

Yabancı yatırımcılar İFM'de olmak istiyor!

Katılım finans sektör temsilcileri, İstanbul Finans Merkezi'nin yabancı yatırımcılar açısından önemli olduğunu dile getirerek yatırımcıların finans merkezinde olmak istediklerini dile getirdi. 

İstanbul Finans Merkezi'nde yangın çıktı!

Ümraniye'de inşaatı devam eden İstanbul Uluslararası Finans Merkezinde çıkan yangın söndürüldü...

İstanbul Finans Merkezi 1/5000 ve 1/1000 ölçekli imar planı değişikliği askıda!

İstanbul Finans Merkezi Kuzeyi Bir Kısım Tescil Harici Alana İlişkin 1/5000 Ölçekli Nazım ve 1/1000 Ölçekli Uygulama İmar Planı Değişikliği askıya çıktı.

QNB Finans Varlık Kiralama 1 milyar TL kira sertifikası ihraç edecek!

QNB Finans Varlık Kiralama tarafından QNB Finans Finansal Kiralama A.Ş'nin fon kullanıcısı olacağı, 1 milyar TL tutarına kadar kira sertifikası ihraç edilecek.

İngiltere'de konut fiyatları koronavirüse rağmen düşmedi!

Koronavirüs sebebiyle birçok sektör canlılığını kaybetti. İngiltere'de konut fiyatları virüse rağmen düşmedi. Londra merkezinde 1.5 milyon pounda ancak 100 metrekare ev alınabiliyor...

QNB Finans Finansal Kiralama'nın 1. kupon faiz oranı!

QNB Finans Finansal Kiralama'nın TRFFFKR92012 ISIN kodlu finansman bonosunun 1. kupon faiz oranı 60 milyon TL olarak açıklandı. 

QNB Finans Finansal Kiralama'nın 1 milyar TL'lik kira sertifikası ihracına onay!

QNB Finans Finansal Kiralama'nın  1 milyar TL ihraç tavanı ile sınırlı olarak tertipler halinde satılmak üzere yurt içinde kira sertifikaları ihraç edilmesi ve gerekli izinlerin alınması amacıyla SPK'ya yapılan başvurusu onaylandı.

QNB Finans Varlık Kiralama'nın 1 milyar TL'lik kira sertifikasının ihraç belgesi!

QNB Finans Varlık Kiralama'nın 1 milyar TL ihraç tavanı ile sınırlı olarak tertipler halinde satılmak üzere kira sertifikaları ihraç edilmesi ve gerekli izinlerin alınması amacıyla SPK'ya yapılan başvurusu onaylandı. Şirketin ihraç belgesi ve ihraç hukuki durum değerlendirme raporu yayınlandı.

AA Finans 1. Çeyrek Büyüme Beklenti Anketi sonuçlandı!

AA Finans Beklenti Anketi'ne göre ekonomistler, GSYH'nin 1. çeyrekte yüzde 5,2 artmasını bekliyor. Ekonomistlerin 2020 yıl sonu büyüme beklentisi yüzde eksi 1,5 oldu.

QNB Finans Varlık Kiralama'nın 1 milyar TL'lik kira sertifikası başvurusuna onay!

Sermaye Piyasası Kurulu (SPK)  QNB Finans Varlık Kiralamanın 1 milyar lira tutarındaki yönetim sözleşmesine dayalı kira sertifikası başvurusunu onayladı.

Halk Bankası, Ataşehir Finans Kule'ye aylık 1.5 milyon ödeyecek!

Halkbank Genel Müdürlük binası olarak kullanılan "Ataşehir Finans Kule" binasının Türkiye Halk Bankası A.Ş.'ne kiralama süresi 1 yıl daha uzatıldı. Aylık 1 milyon 556 bin TL+KDV kira bedeli ödenecek. 

finans merkezinde 1 tl lik arazi Haberi

finans merkezinde 1 tl lik arazi

İstanbul Valiliği, İstanbul'da finans merkezi olarak planlanan Ataşehir'deki 13 dönüm araziyi 1 YTL bedelle TOKİ'ye devrediyor. Vali Güler imzalı talep İl Genel Meclisi Hukuk Komisyonu'na sevk edildi.Vakıfbank, Ziraat Bankası, Halkbank'ın yanı sıra Merkez Bankası'nın da taşınacağı ifade edilen Ataşehir'deki 13 dönümlük arazi, 1 YTL bedelle TOKİ'ye devredilecek. 13 bin 482 metrekarelik arazi, 2005'te Emlak GYO tarafından İstanbul İl Özel İdaresi'ne bedelsiz olarak devredildi. Valilik, arazi üzerine okul yapılmasını planladı. Ancak, bölgenin finans merkezi olması ile ilgili İstanbul Büyükşehir Belediye Meclisi'nde onaylanan yeni plandan sonra, Valilik de eski planı değiştirdi.
Vali Güler imzaladı
Valiliğe başvuran TOKİ, bölgedeki konut alanlarının Merkezi İş Alanları'na dönüştürüldüğünü, bu nedenle bölgede eğitim alanlarına ihtiyaç kalmayacağını kaydetti. TOKİ, bu nedenden dolayı söz konusu arazinin 1 YTL...