04 / 05 / 2024

finans park teslim tarihi

finans park teslim tarihi

Sarp Group'un TOKİ iştirakleri Emlak Konut GYO ve Emlak Pazarlama İnşaat (EPP) işbirliğiyle inşa ettiği, 518 bağımsız bölümden oluşan projesi Sarphan Finans Park'ta teslimler 2014 yılı içinde gerçekleştirilecek...

Sarphan Finans Park C blokta hayat başladı

İstanbul Atasehir Finans Merkezi'ndeki, Sarphan Finans Park'ın C bloğunda yer alan 123 adet ofis ve 16 adet dükkan sahiplerine teslim edildi.

Sarphan Finans Park Projesi'nin dükkanları teslim edildi!

Ataşehir'de Sarp Group ve Emlak Konut güvencesiyle yükselen Sarphan Finans Park Projesi'nin C Bloğunda yer alan 123 adet ofis ve 16 adet dükkan sahiplerine teslim edildi.

Sarphan Finans Park'ta teslimler başladı!

Ataşehir'de Sarp Group imzası ve Emlak Konut güvencesiyle yükselen Sarphan Finans Park Projesi'nin C Blok Ofis bölümünde teslim heyecanı başladı.Sarphan Finans Park projesinde tamamında konut ve iş yeri olmak üzere 937 bağımsız bölüm yer alıyor.

Sarphan Finans Park'ın B Blok teslimleri yapıldı!

İstanbul Finans merkezinde ayrıcalıklarla dolu lüks çalışma ortamı Sarphan Finans Park’ın C Bloğunda yer alan 123 adet ofis ve 16 adet dükkan sahiplerine teslim edildi.

Sarphan Finans Park C blok ofisler Nisan'da teslim!

Anadolu Yakası’nın merkezinde yükselen İstanbul Finans merkezinde ayrıcalıklarla dolu lüks çalışma ortamı Sarphan Finans Park’ın C Blok Ofisleri Nisan ayında sahiplerine teslim ediliyor .

Sarphan Finans Park VIP 300 ödeme seçenekleri!

Bu yıl sonunda teslim edilmesi öngörülen Sarphan Finans Park VIP 300 ofis projesinde fiyatlar 880 bin TL'den başlangıç gösteriyor. İşte Sarphan Finans Park VIP 300 ödeme seçenekleri...

Sarphan Finans Park VIP 300 teslim tarihi!

Çeşitli ortak yaşam alanlarına sahip olan Sarphan Finans Park VIP 300 projesinde banka kredisi ile ödeme yapılabiliyor. Projede Sarp Grup imzası taşıyor. İşte Sarphan Finans Park VIP 300 teslim tarihi...

Sarphan Finans Park VIP 300 nerede?

Toplam 300 adet ofisin satışa sunulduğu Sarphan Finans Park VIP 300 Ofisleri'nin bu yıl sonunda teslim edilmesi planlanıyor. Peki Sarphan Finans Park VIP 300 nerede?

Sarphan Finans Park VIP 300 ne zaman teslim?

Toplam 43 bin 500 metrekare arsa alanı üzerinde inşa edilen Sarphan Finans Park VIP 300 Ofisleri fiyatları 880 bin TL'den başlangıç gösteriyor. Peki Sarphan Finans Park VIP 300 ne zaman teslim edilecek?

Sarphan Finans Park ofisleri ne zaman teslim?

Sarphan Finans Park ne zaman teslim edilecek? Sarphan Finans Park projesinde ofislerin teslim tarihi nedir? İstanbul Finans Merkezi Sarphan Finans Park ofisleri ne zaman teslim edilecek? Sarphan Finanspark ticari üniteleri ne zaman teslim?

Sarphan Finans Park ne zaman teslim edilecek?

Sarphan Finans Park projesi neden gecikti? Sarphan Finanspark ne zaman teslim edilecek? Sarphan Finanspark teslimlerinin gecikme nedeni nedir? İstanbul Finans Merkezi, Sarphan Finans Park projesini nasıl etkiledi? İşte cevaplar...

Sarphan Finans Park Residence teslim tarihi!

İstanbul Anadolu Yakası Ataşehir Finans Merkezi'nde konumlandırılan ve içinde stüdyo, 1 oda 1 salon, 2 oda 1 salon ve 3 oda 1 salon daire seçeneklerinin bulunduğu Sarphan Finans Park Residence teslim tarihi...

Sarphan Finans Park teslimleri Aralık'a ertelendi!

Sarphan Finans yıl sonuna kaldı SARP Group'un "FOKİ iştirakleri Emlak Konut GYO ve Emlak Pazarlama İnşaat (EPP) işbirliğiyle inşa ettiği Sarphan Finans Park projesinde teslim tarihi bir kez daha ertelendi.

finans park teslim tarihi Haberi

finans park teslim tarihi


Sarp Group'un TOKİ iştirakleri Emlak Konut GYO ve Emlak Pazarlama İnşaat (EPP) işbirliğiyle inşa ettiği, 518 bağımsız bölümden oluşan projesi Sarphan Finans Park'ta teslimler 2014 yılı içinde gerçekleştirilecek. Yüzde 85'i satılan projede kalan 3+1 residence'ların fiyatları ise 980 bin TL'den...