05 / 05 / 2024

finans ve danışmanlığı yapmak kaydıyla

finans ve danışmanlığı yapmak kaydıyla

Tunusluoğlu Turizm Ve İnşaat Anonim Şirketi 200 bin TL sermaye ile bugün İbrahim Tunusluoğlu imzasıyla kuruldu.

Biyotek15 Arge Eğitim ve Danışmanlık Sanayi Ticaret Limited Şirketi kuruldu!

Biyotek15 Arge Eğitim ve Danışmanlık Sanayi Ticaret Limited Şirketi, 22 Ekim ayı, 2015 yılında, İstanbul İl'i, Avcılar İlçesi' nde, Üniversite Mahallesi, Sarıgül Sokak 'ta kuruldu.

Investas Gayrimenkul Yönetim ve Danışmanlık Hizmetleri İnşaat Sanayi ve Ticaret Limited Şirketi kuruldu!

Investas Gayrimenkul Yönetim ve Danışmanlık Hizmetleri İnşaat Sanayi ve Ticaret Limited Şirketi, Özgür Yavuz ve Tolga Ergut ortaklığıyla 10 bin TL sermaye ile 19 Ekim'de Beşiktaş, Levent Mahallesi'nde kuruldu.

İNV Gayrimenkul Yönetim ve Danışmanlık Hizm.Bilişim Teknoloji Sanayi ve Ticaret Limited Şirketi kuruldu!

İNV Gayrimenkul Yönetim ve Danışmanlık Hizm.Bilişim Teknoloji Sanayi ve Ticaret Limited Şirketi, Özgür Yavuz ve Tolga Ergut ortaklığıyla 10 bin TL sermaye ile 19 Ekim'de Beşiktaş, Levent Mahallesi'nde kuruldu.

H Jiddawi Group Emlak ve Danışmanlık Dış Ticaret İthalat İhracat Limited Şirketi kuruldu!

H Jiddawi Group Emlak ve Danışmanlık Dış Ticaret İthalat İhracat Limited Şirketi, A.Helımy Ahmed Abdalhfıız ve Aber Helmı Ahmed ortaklığıyla 100 bin TL sermaye ile 16 Ekim'de Fatih, Balabanağa Mahallesi'nde kuruldu.

Perla Gayrimenkul Yatırım ve Danışmanlık Ticaret Limited Şirketi kuruldu!

Perla Gayrimenkul Yatırım ve Danışmanlık Ticaret Limited Şirketi, Levent Karacı ve Servet Uzun ortaklığıyla 10 bin TL sermaye ile 15 Ekim'de Avcılar, Ispartakule 1.İstanbul Evleri'nde kuruldu.

Awtar Yatırım Emlak Eğitim İnşaat Müteahhitlik ve Danışmanlık Hizmetleri Anonim Şirketi kuruldu!

Awtar Yatırım Emlak Eğitim İnşaat Müteahhitlik ve Danışmanlık Hizmetleri Anonim Şirketi, H.Abdulazız H. Alsunaıdı Yönetim Kurulu Başkanlığı'nda 100 bin TL sermaye ile 13 Ekim'de Fatih, Akşemseddin Mahallesi'nde kuruldu.

MDA Mimari Tasarım ve Danışmanlık Hizmetleri Limited Şirketi kuruldu!

MDA Mimari Tasarım ve Danışmanlık Hizmetleri Limited Şirketi Şişli, Gülbahar Mahallesi'nde kuruldu.

4R Geri Dönüşüm ve Danışmanlık Sanayi ve Ticaret Anonim Şirketi kuruldu!

4R Geri Dönüşüm ve Danışmanlık Sanayi ve Ticaret Anonim Şirketi, Abdullah Tütüncü Yönetim Kurulu Başkanlığı ve Ahmet Yiğit Tütüncü Yönetim Kurulu Üyeliği'nde 250 bin TL sermaye ile 7 Ekim'de Bahçelievler'de kuruldu.

Enzen Çözüm ve Danışmanlık Limited Şirketi kuruldu!

Enzen Çözüm ve Danışmanlık Limited Şirketi, Rahul Chorarıa Müdürler Kurulu Başkanlığı'nda 10 bin TL sermaye ile 7 Ekim'de İstanbul İl'i Şişli İlçe'sinde, Merkez Mahallesi, Hasat Sokak'ta kuruldu.

Ramparts Turizm Gayrimenkul ve Danışmanlık Ticaret Limited Şirketi kuruldu!

Ramparts Turizm Gayrimenkul ve Danışmanlık Ticaret Limited Şirketi, Bülent Gönenç tarafından 50 bin TL sermaye ile 6 Eylül'de Fatih, Muhsine Hatun Mahallesi, Sevgi Sokak'ta kuruldu.

Emre Sabuncu Mimarlık Mühendislik ve Danışmanlık Hizmetleri Limited Şirketi kuruldu!

Emre Sabuncu Mimarlık Mühendislik ve Danışmanlık Hizmetleri Limited Şirketi, Emre Sabuncu tarafından 10 bin TL sermaye ile 6 Eylül'de Tuzla, Orhanlı Mescit Mahallesi, Demokrasi Caddesi'nde kuruldu.

TPI Bağımsız Denetim ve Danışmanlık Ticaret Limited Şirketi kuruldu!

TPI Bağımsız Denetim ve Danışmanlık Ticaret Limited Şirketi, Utku Uygur tarafından 30 bin TL sermaye ile 5 Ekim'de Kadıköy, Feneryolu Mahallesi, Fahrettin Kerim Gökay Caddesi'nde kuruldu.

Sahara Group Turizm Organizasyon ve Danışmanlık Anonim Şirketi kuruldu!

Sahara Group Turizm Organizasyon ve Danışmanlık Anonim Şirketi, Sema Kaya Yönetim Kurulu Başkanlığı'nda 250 bin TL sermaye ile 1 Ekim'de Beyoğlu, Ömer Avni Mahallesi, Profesör Tarık Zafer Tunaya Sokak'ta kuruldu.

finans ve danışmanlığı yapmak kaydıyla Haberi

finans ve danışmanlığı yapmak kaydıyla


Tunusluoğlu Turizm Ve İnşaat Anonim Şirketi 200 bin TL sermaye ile bugün İbrahim Tunusluoğlu imzasıyla  kuruldu. 


Tunusluoğlu Turizm Ve İnşaat Anonim Şirketi iş konusu; 1-Yurtiçinde ve yurtdışında finans, ekonomi, ticari,mali ve idari tüm alanlarda yönetim, finans ve danışmanlığı yapmak kaydıyla, her türlü danışmanlık ve yönetim hizmeti vermek ve tüm bu alanlarda iştigal eden kamu, yerli ve yabancı özel sektör kuruluş ve şirketlerinin danışmanlığını temsilciğini ve yönetimini üstlenmek. 2-Kurulmuş veya kurulacak şirketlerin sermaye ve yönetimine katılarak bunların, finansman, organizasyon ve yönetim meselelerini toplu bünye içerisinde ve ekonomik dalgalanmalara karşı yatırımların güvenliğini artırmak ve böylece bu şirketlerin sağlıklı şekilde ve milli ekonominin gereklerine uygun olarak gelişmelerine ve devamlılıklarını teminat altına almak ve bu amaca uygun ticari sınaî ve mali girişimlerde bulunmaktır.  3-İştirak...