09 / 05 / 2024

Finansal kiralama ve inşaat sektörü

Finansal kiralama ve inşaat sektörü

“Leasing ve KOBİ’iler birlikte güçlü yarınlara -İnşaat Sektörüne Leasing Desteği “ buluşması 25 Ocak Perşembe günü,İstanbul Ticaret Merkezi Ege Salonu’nda gerçekleşecek ve inşaat sektörü temsilcileri bir araya gelecek...

Finansal Kiralama, Faktoring ve Finansman Şirketlerinin Finansal Tabloları Hakkında Yönetmelikte Değişiklik 2022!

Finansal Kiralama, Faktoring ve Finansman ve Tasarruf Finansman Şirketlerinin Muhasebe Uygulamaları ile Finansal Tabloları Hakkında Yönetmelikte Değişiklik Yapılmasına Dair Yönetmelik bugünkü 31845 Sayılı Resmi Gazete'de yayımlandı.

Finansal Kiralama, Faktoring, Finansman ve Tasarruf Finansman Şirketleri Kimlik Tespiti Yöntemleri Yönetmeliği!

Finansal Kiralama, Faktoring, Finansman ve Tasarruf Finansman Şirketlerince Kullanılacak Uzaktan Kimlik Tespiti Yöntemlerine ve Elektronik Ortamda Sözleşme İlişkisinin Kurulmasına İlişkin Yönetmelik bugünkü 31716 sayılı Resmi Gazete'de yayımlandı. 

Finansal Kiralama, Faktoring ve Finansman Şirketlerinin Finansal Tabloları Hakkında Yönetmelikte Değişiklik!

Finansal Kiralama, Faktoring ve Finansman Şirketlerinin Muhasebe Uygulamaları ile Finansal Tabloları Hakkında Yönetmelikte Değişiklik Yapılmasına Dair Yönetmelik bugünkü 31526 Sayılı Resmi Gazete'de yayımlandı.

Finansal Kiralama, Faktoring ve Finansman Şirketleri Birliği Statüsünde Değişiklik Yapılmasına Dair Karar!

Finansal Kiralama, Faktoring ve Finansman Şirketleri Birliği Statüsünde Değişiklik Yapılmasına Dair Karar bugünkü 31521 Sayılı Resmi Gazete'de yayımlandı.

Finansal kiralama şirketlerine kötü haber!

TBMM'ye sunulan Finansal Kiralama, Faktoring, Finansman ve Tasarruf Finansman Şirketleri Kanununda Değişiklik Yapılmasına Dair Kanun Teklifi ile finansman şirketlerinin müşterilerinin mağduriyetlerinin önlenmesi amaçlanıyor.

Finansal Kiralama Şirketleri Kanununda Değişiklik Yapılmasına Dair Kanun Teklifi!

Finansal Kiralama, Faktoring, Finansman ve Tasarruf Finansman Şirketleri Kanununda Değişiklik Yapılmasına Dair Kanun Teklifi TBMM'ye sunuldu.

Deniz Finansal Kiralama'nın 3. kupon ve ana para ödemesi tamam!

Deniz Finansal Kiralama'nın TRFDNFK32111 ISIN kodlu, 105 gün vadeli, 50 milyon TL tutarında, kupon ödemeli 3. kupon ve ana para ödemesi tamam...

Finansal Kiralama, Faktoring ve Finansman Şirketleri Kanunu teklifi!

Finansal Kiralama, Faktoring ve Finansman Şirketleri Kanunu ile Bazı Kanunlarda Değişiklik Yapılmasına Dair Kanun teklifi TBMM'de onaylanarak yasalaştı. 

Finansal Kiralama, Faktoring ve Finansman Şirketleri Kanununda Değişiklik!

Finansal Kiralama, Faktoring ve Finansman Şirketleri Kanunu ile Bazı Kanunlarda Değişiklik Yapılmasına Dair Kanun Teklifi TBMM'ye sunuldu.

Garanti Finansal Kiralama'dan 1 milyar TL'lik kira sertifikası ihracı!

Garanti Finansal Kiralama'nın yurtiçinde 1 milyar Türk Lirası tutarına kadar, kira sertifikalarının yurtiçinde tahsisli ve/veya nitelikli yatırımcılara  satılmak üzere hamiline olarak çıkarılması, piyasa koşullarına bağlı olarak kira sertifikalarının sabit ve/veya değişken getirili olarak ihraç edil

Şeker Finansal Kiralama 250 milyon TL borçlanma aracı ihraç edecek!

Şeker Finansal Kiralama'nın yurt içinde 250 milyon TL nominal tutara kadar borçlanma araçlarının halka arz ve/veya halka arz edilmeksizin nitelikli yatırımcılara ve/veya tahsisli olarak ihraç edilebilmesi onaylandı. 

QNB Finans Finansal Kiralama 6 aylık faaliyet raporu!

QNB Finans Finansal Kiralama 1 Ocak 2020 - 30 Haziran 2020 dönemine ilişkin finansal tablo, faaliyet raporu ve sorumluluk beyanı yayınladı...

Deniz Finansal Kiralama 6 aylık faaliyet raporu!

Deniz Finansal Kiralama 1 Ocak 2020 - 30 Haziran 2020 dönemine ilişkin finansal tablo, faaliyet raporu ve sorumluluk beyanı yayınladı...

Finansal kiralama ve inşaat sektörü Haberi

Finansal kiralama ve inşaat sektörü

Finansal Kurumlar Birliği 25 Ocak Perşembe günü, İstanbul Ticaret Merkezi Ege Salonu’nda gerçekleşecek “Leasing ve KOBİ’iler birlikte güçlü yarınlara -İnşaat Sektörüne Leasing Desteği “ buluşmasında inşaat sektörü temsilcileri ile bir araya geliyor. Söz konusu organizasyonda, kendisine bağlı 200’den fazla alt sektörün ürettiği mal ve hizmet ile ekonominin lokomotif sektörü olan ve 2 milyondan fazla kişinin istihdam edildiği inşaat sektörüne yönelik finansal sorunların çözülmesi, üretim ve ihracatlarının artması adına yol haritası belirlenmesine yönelik finansal kiralama (leasing) araçları anlatılarak çözüm yolları sunulacak.

“LEASING ve KOBİ’LER BİRLİKTE GÜÇLÜ YARINLARA - İnşaat Sektörüne Leasing Desteği “ buluşmasının konuşmacıları ise Finansal Kurumlar Birliği Yönetim Kurulu Başkanı Mehmet CANTEKİN, Finansal Kiralama Sektör Temsil Kurulu Başkan Ünal GÖKMEN, Gayrimenkul ve Gayrimenkul Yatırım Ortaklığı Derneği (GYODER) Yönetim Kurulu...