02 / 05 / 2024

Finansbank finansal destek

Finansbank finansal destek

Finansçı yaklaşımını inşaat sektöründeki tecrübesiyle birleştiren Finansbank, Gayrimenkul Proje Finansmanı ile finansman ve danışmanlığı bir arada sunmaya başladı.

Finansbank'tan kentsel dönüşüm projelerine finansman destek!

İnsan odaklı yaklaşımı ile Türkiye'nin finansçısı olan Finansbank, Yap-Sat ve kentsel dönüşüm projelerinin finansmanında şirketlere önemli kolaylıklar getiriyor.

50-60 yaş arasında olanlara SGK'dan kısmi emeklilik fırsatları

Bazı nedenlerden dolayı tam emeklilik hakkını kazanmak veya yeterli prim ödemelerini gerçekleştirmek her zaman mümkün olmayabilir. Türkiye'de, bu çalışanlar için önemli bir finansal destek olan kısmi emeklilik sistemi bulunmaktadır. İşte kısmi emeklilik ile ilgili detaylar...

Şartları karşılayan TCKN ile bilgisayar başına koşacak! Başvuru onaylanırsa hesaplara tıkır tıkır 33 bin 387 TL yatacak!

Devlet tarafından sağlanan yardım ödemeleri, birçok vatandaş için önemli bir finansal destek haline geldi. Bu kapsamda Şartları karşılayan vatandaşlara 33 bin 387 TL verilecek. İşte detaylar...

Başvuru yapana 33 bin 387 TL para yardımı! 3 aylık sigorta girişinin olması yeterli!

Hükümet tarafından verilen destek ödemeleri, pek çok kişi için önemli bir finansal destek kaynağı haline geldi. Başvurular sonucunda uygun koşulları sağlayan kişilere 33 bin 387 TL para yardımı yapılıyor. Bu yardımlar, 3 aylık sigorta girişine sahip olan kişiler için geçerli oluyor. İşte detaylar...

Emekli maaşını Halkbank'tan alanlar acilen buraya baksın!

Halkbank, emekli müşterilerine özel avantajlarla dolu bir paket sunarak finansal destek sağlıyor. İşte ayrıntılar...

Şekerbank ve Hepsiburada’dan kadın kooperatiflerine müjde: 250 bin TL'lik  nakit destek sağlanacak!

Hepsiburada ve Şekerbank’ın iş beraberliği ile kadın kooperatiflerine dijital reklam destek paketi kapsamında 20 milyon liralık satış hacmi imkanı yaratılması hedefleniyor. Ayrıca, Finansal ihtiyaçlarını karşılamak ve işlerini büyütmeyi amaçlayan kadın kooperatifleri, bankadan 250 bin TL destek.

QNB Finansbank, emeklilere özel 9.200 TL'ye varan emekli promosyonu sunuyor!

QNB Finansbank, emekli müşterilere özel ayrıcalıklar sunmaya devam ediyor. Banka, 9.200 TL'ye varan emekli promosyonu ile emeklilerin finansal ihtiyaçlarına destek oluyor. İşte ayrıntılar...

Teknolojik ürün alışverişinde rahatlatıcı finansal destek! O banka özel ihtiyaç kredisi verecek!

İster bilgisayar, cep telefonu veya küçük ev aletleri olsun, herhangi bir ihtiyacınızı karşılamak için Enpara.com'da sunulan ihtiyaç kredisi sayesinde sorunlarınızı çözebilirsiniz.

Bankalardan 2 yıl ödemesiz, düşük faizli kredi imkânı! Paraya ihtiyacı olanlara hızır gibi yetişti!

Deprem felaketinden etkilenen bölgelerin yeniden yapılanma sürecinde finansal destek paketleri ve krediler açıklanmaya başlandı. Bu çerçevede yalnızca deprem bölgesinde değil, deprem riskli bölgede yaşayan kişilerin evini yıkmak yerine güçlendirmesi için 240 bin TL’ye kadar kredi sağlanabiliyor.

Dünya Bankası'nın pandemide Türkiye'ye desteği 1.5 milyon dolar!

Dünya Bankası, 2021 mali yılında tüm dünyayı etkisi altına alan koronavirüs salgınından kaynaklı sağlık, ekonomik ve sosyal etkilerle mücadele içi 5 kritik kalkınma projesi için Türkiye'ye toplam 1,5 milyar dolarlık finansal destek sağlandığını belirtti.

Kadın girişimcilere müjde! Halkbank'tan 100 bin liraya kadar destek!

Halkbank Genel Müdürü Osman Arslan, "Kadın girişimcilerin finansmana erişimini kolaylaştırmak ve iş fikirlerinin filizlenmesine imkan tanımak amacıyla 100 bin liraya kadar finansal destek sunacağız." dedi.

Panora GYO'dan kiracılarına Ocak ayı kira desteği!

Panora GYO, Covid-19'a karşı alınan yeni tedbirler ve kısıtlamalar dikkate alınarak, salgınla yapılan mücadele kapsamında bünyesinde faaliyet gösteren kiracılarına finansal destek verecek. 

Tarım arazisi mirasçılarına kredi desteği!

Tarım arazilerinin miras ve satış yoluyla bölünmesinin engellenmesi için mirasçılara arazi ediniminde finansal destek sunulacak. 

Panora GYO kiracılarına finansal destek verecek!

Panora GYO, koronavirüs (Covid-19)'e karşı alınan tedbirlerle yaşanan normalleşme süreci ile birlikte, salgınla yapılan mücadele kapsamında bünyesinde faaliyet gösteren kiracılarına finansal destek sağlayacak. 

Finansbank finansal destek Haberi

Finansbank finansal destek

Finansçı yaklaşımını inşaat sektöründeki tecrübesiyle birleştiren Finansbank, Gayrimenkul Proje Finansmanı ile finansman ve danışmanlığı bir arada sunmaya başladı. Banka, yap-sat ve kentsel dönüşüm projelerinin finansmanının vadesini inşaat süresine göre belirlerken, bu sayede gayrimenkul şirketleri de, taksitli kredi gibi ödeme baskısı ve satış baskısı yaşamadan projesine devam edebiliyor. Finansbank KOBİ ve Tarım Bankacılığı Genel Müdür Yardımcısı Metin Karabiber, 'finansçı' yaklaşımının inşaat sektörüne yönelik finansman konusunda fark yarattığını vurgulayarak, Gayrimenkul Proje Finansmanı ile klasik bankacılık hizmetinin ötesine geçtiklerine dikkat çekti. Kentsel dönüşüm ve yap-sat projeleri özelinde ihtiyaca yönelik modelleme yaptıklarını belirten Metin Karabiber, şunları söyledi: "Gayrimenkul Proje Finansmanı ile yapımdan satışa tüm adımları takip ederek inşaat firmalarımızla omuz omuza çalışıyoruz. Bu yeni ürünümüz ile sadece kredi veren banka değil, çözüm ortağı...