01 / 07 / 2024

Finansbank satışı

Finansbank satışı

QNB Group, Finansbank A.Ş.’nin yüzde 99.81 hissesini satın alma sürecini bugün tamamladı. QNB Group, kalan yüzde 0.19'luk hisse ile ilgili olarak ilerleyen zamanda zorunlu çağrıda bulunacak.

QNB Finansbank evini değiştiren konut kredisi!

QNB Finansbank Evini Değiştiren Konut Kredisi ürünü dahilinde eski konutun satılmasını beklemeden yeni konut için ekspertiz değerinin tamamına konut kredisi kullandırıyor...

Zonguldak Ereğli'de 5 milyon TL'ye icradan satılık işyeri!

Zonguldak İli, Ereğli İlçesi, Müftü Mahallesi'nde yer alan Ay City alışveriş merkezinde Finansbank Kdz.Ereğli Şubesi olarak kullanılan işyeri vasıflı gayrimenkul 5 milyon TL bedel ile icradan satışa sunuldu.

QNB Finansbank'tan evini değiştirene konut kredisi!

QNB Finansbank Evini Değiştiren Konut Kredisi ile hali hazırdaki evin satılmasını beklemeden satın alınacak evin ekspertiz değerinin %100’üne kadar konut kredisi imkanı sunuyor..

3 dev bankadan satılık 70 gayrimenkul!

Bankaların ihtiyaç fazlası konut, iş yeri ve arsaları Turyap tarafından satışa sunuluyor. Turyap, Akbank, Finansbank ve Türkiye İş Bankası'nın toplam 70 gayrimenkulünü satışa sundu.

Finansbank 23 gayrimenkulünü satıyor!

Finansbank 11 ildeki ihtiyaç fazlası 23 adet gayrimenkulünü Turyap aracılığıyla satışa çıkardı. Fiyatlar 30 bin TL'den başlıyor.

Finansbank'ın satış işlemleri tamam!

QNB Group, Finansbank A.Ş.’nin yüzde 99.81 hissesini satın alma sürecini bugün tamamladı. QNB Group, kalan yüzde 0.19'luk hisse ile ilgili olarak ilerleyen zamanda zorunlu çağrıda bulunacak.

Kristal Kule'nin sahibi Finansbank Katar'a katılıyor!

Türkiye’de bankacılık sektörüne ABank ile adım atan, ardından önce Boyner’e ortak olan sonra Digiturk’ü satın alan Katarlılar yine iddialı geliyor. Uzun süredir satış sürecinde olan Finansbank’ın sahibi Yunan NBG Bank’ın Katarlı QNB ile anlaştı...

Finansbank'tan kentsel dönüşüm projelerine finansman destek!

İnsan odaklı yaklaşımı ile Türkiye'nin finansçısı olan Finansbank, Yap-Sat ve kentsel dönüşüm projelerinin finansmanında şirketlere önemli kolaylıklar getiriyor.

Gayrimenkul şirketleri Finansbank’la soluk alacak!

Finansbank, Yap-Sat ve kentsel dönüşüm projelerinin finansmanında şirketlere önemli kolaylıklar getiriyor. Finansbank, vade ve teminat konusundaki esnekliklerin yanı sıra danışmanlık hizmeti de sunuyor.

İstanbul Inn Levent satılık konut!

Tekfen, Zorlu ve Finansbank gibi noktalara yakın mesafede bulunan proje 5 bloktan oluşuyor. İstanbul Inn Levent satılık konut tipleri 1+1 ve 2+1 olarak dizayn edildi.

İstanbul Inn Levent satılık ev!

Toplam 650 adet bağımsız birimden meydana gelen proje Tekfen, Zorlu ve Finansbank gibi noktalara yakın yerde bulunuyor. İstanbul Inn Levent satılık ev tipleri 1+1 ve 2+1 olarak dizayn edildi.

Finansbank'tan gayrimenkul satışı!

Finansbank, İstanbul Mecidiyeköy'de bulunan iş yerlerinin satış işleminin tamamlandığını, 28.000.000 dolar bedelle satılan gayrimenkullerin tapu devrinin gerçekleştiğini Kamuyu Aydınlatma Platformu'na bildirdi. İşte açıklama...

Finansbank Meciyeköy'deki binayı 27 Nisan'da devredecek!

Finansbank, İstanbul Mecidiyeköy'de bulunan binanın Özyol Holding'e 28.000.000 USD'ye satışına ilişkin işlemlerin tamamlanmasının 27 Nisan 2015 tarihine kadar uzatıldığını Kamuyu Aydınlatma Platformu'na bildirdi.

Finansbank satışı Haberi

Finansbank satışı

Orta Doğu ve Afrika’nın önemli finansal kuruluşu QNB Group, Finansbank A.Ş.’nin yüzde 99.81 hissesini satın alma sürecini bugün tamamladı.


Bu satın alma işlemi, QNB Group'un uluslararası genişleme stratejisinde önemli bir kilometre taşı niteliğinde olduğu belirtildi. Türkiye pazarına, ülkenin lider bankalarından birini bünyesine katarak giren ve böylece uluslararası pazardaki varlığını güçlendiren QNB Group bu hamlesiyle, Türkiye-Ortadoğu ve özellikle Türkiye-Katar arasında hızla gelişen ticaret hacminden ve güçlenen ekonomik bağlarından azami şekilde fayda sağlayacağı kaydedildi. Bu satın almanın, QNB Group'un aynı zamanda Türkiye bankacılık sektörünün ve ekonomisinin uzun vadede potansiyeline duyduğu güvenin de bir yansıması olduğu vurgulandı.


Öte yandan, toplam varlıkları, müşteri mevduatı ve kullandırdığı kredilerle Türkiye'nin en büyük 5'inci özel bankası olan, deneyimli yönetim kadrosuyla organik olarak büyüyen Finansbank; yurt genelinde 620'den fazla...