05 / 05 / 2024

Finansbank siirt

Finansbank siirt

Finansbank tarafından bugün Kamu Aydınlatma Platformu'na yapılan açıklamaya göre Finansbank Siirt'te ve Tekirdağ Malkara'da yeni şube açılışları gerçekleştirdi. Şubelerin açılışları, Malkara'da ve Siirt Yenimahalle'de gerçekleştirildi...

Zekeriya Batğı: Siirt ekonomisini inşaat ayakta tutuyor!

Siirtli müteahhit Zekeriya Batğı, piyasadaki durgunluğa rağmen Siirt ekonomisini, hız kesmeyen devam eden inşaat sektörünün ayakta tuttuğunu söyledi.

Siirt Park Elektrik projesine ÇED onay verdi!

Park Elektrik'in Siirt'teki projesi ile ilgili 'ÇED Değerlendirmesi Olumlu' raporu verildi. Çevresel Etki Değerlendirmesi İzin ve Denetim Genel Müdürlüğünün internet sitesinde konu ile ilgili açıklama yaptı.

Finansbank Meciyeköy'deki binayı 27 Nisan'da devredecek!

Finansbank, İstanbul Mecidiyeköy'de bulunan binanın Özyol Holding'e 28.000.000 USD'ye satışına ilişkin işlemlerin tamamlanmasının 27 Nisan 2015 tarihine kadar uzatıldığını Kamuyu Aydınlatma Platformu'na bildirdi.

Siirt Kurtalan Kıcıman imar planı değişikliği onaylandı!

Devlet Demiryolları İşletmesi Genel Müdürlüğü adına kayıtlı Siirt Kurtalan İlçesi, Kıcıman Mahallesi sınırları içerisinde yer alan 105 bin 647,34 metrekarelik alan için hazırlanan imar planı onaylandı...

Siirt'in Tillo ilçesi Unesco'ya aday oldu!

Siirt Kültür ve Turizm Müdürlüğü, Tillo ilçesinde, İbrahim Hakkı Hazretleri'nin 250 yıl önce yaptırdığı ışık düzeneğiyle güneşin ışınlarının, İsmail Fakirullah Hazretleri'nin başucunu aydınlatması hadisesinin UNESCO'ya adaylığı için başvuruda bulundu.

Siirt'te 4.1 büyüklüğünde deprem oldu!

Siirt'in Pervari ilçesinde 4,1 büyüklüğünde deprem meydana geldi. Deprem yerin 5,6 kilometre altında meydana geldi. Merkez üssü Pervari ilçesine bağlı Gümüşören köyü olan 4,1 büyüklüğünde sarsıntı kaydedildi.

Siirt'teki HES projesi hizmete giriyor!

Norveç Statkraft firmasınca Siirt'te Botan Çayı üzerinde 4 yıl önce yapımına başlanan 700 milyon dolarlık Çetin HES'in bu yıl hizmete gireceği bildirildi..

Siirt Havalimanı ne zaman açılacak?

Siirt'te coğrafi şartlar nedeniyle mevsim koşullarına göre uçuşun yapıldığı havalimanı yerine, 420 hektar alanda yeni bir havalimanı yapılıyor. 2017 yılında açılması planlanan havalimanı bölgeye turizm ve ekonomi anlamında katkı sağlayacak.

Siirt'te 4 köyün ismi değişti!

Siirt'in Tillo ve Kurtalan ilçelerine bağlı 4 köyün ismi İçişleri Bakanlığının onayıyla eski isimleriyle değiştirildi. Valilikten yapılan açıklamada, isim değişikliğinin İçişleri Bakanlığının onayıyla gerçekleştirildiği belirtildi.

Siirt Havalimanı 2017 yılında açılacak!

Siirt'in yıllardır özlemini duyduğu havalimanına 2017 yılının ilk aylarında kavuşması planlanıyor. Siirt'e inşa edilecek olan havalimanının yatırım tutarının yaklaşık 400 milyon lira olması bekleniyor...

Siirt'te öğrenci pansiyonunda yangın!

Siirt'te kız öğrenci pansiyonunda çıkan yangın itfaiye ekiplerince söndürülürken, dumandan etkilenen bazı öğrencilere olay yerinde bulunan ambulanslarda müdahale edildi...

Siirt Havalimanı projesi için halk toplantısı düzenlenecek!

T.C Ulaştırma ve Denizcilik ve Haberleşme Bakanlığı Altyapı Yatırımları Genel Müdürlüğü tarafından Siirt Havalimanı projesi ile ilgili değerlendirme adına 23 Aralık 2014 günü saat 10:00'da Halkın Katılım Toplantısı yapılacaktır.

Siirt seyahat acenteleri denetlendi!

Siirt Kültür ve Turizm Müdürlüğü. TÜRSAB ve vergi dairesi müdürlüğü temsilcilerinden oluşan denetim ekibi, kentte faaliyet gösteren seyahat acentelerini denetlendi. Denetimler Seyahat Acenteleri Birliği Kanunu gereği yapıldı!

Finansbank siirt Haberi

Finansbank siirt

Finansbank tarafından yapılan açıklama şöyle;


Bankamız ''Malkara Şubesi'',Camiatik Mahallesi,Kurtuluş Caddesi, No:20 A-B Malkara-Tekirdağ adresinde; '' Siirt Şubesi'',Yeni Mahallesi,Hz.Fakirrullah Caddesi No:224-1 Siirt adresinde faaliyete...