07 / 05 / 2024

Finansevim kalite belgesi

Finansevim kalite belgesi

Finansevim, "ISO 9001 Kalite Yönetim sistemi, ISO 10002 Müşteri Yönetim Sistemi Belgesi ve ISO 14001 Çevre Yönetim Sistemi" belgelerini aldı.

Finansevim'e 3 yeni kalite belgesi!

Finansevim, "ISO 9001 Kalite Yönetim sistemi, ISO 10002 Müşteri Yönetim Sistemi Belgesi ve ISO 14001 Çevre Yönetim Sistemi" belgelerini aldı.

Eminevim'e 2 yeni kalite belgesi!

Emin Şirketler Grubu bünyesinde bulunan Eminevim, ISO 10002 Müşteri Memnuniyeti Yönetim Sistemi Belgesi ile EN ISO 15838 Müşteri İletişim Merkezi Yönetim Sistemi Belgesi ile 2 yeni belge aldı.

DYO, ısı yalıtım ustalarına Mesleki Yeterlilik Belgesi veriyor!

Boya ve ısı yalıtımı sektöründe kalite çıtasını yukarıya taşımaya kararlı olan DYO, işini hakkıyla yapan ustaların Mesleki Yeterlilik Belgesi almalarını sağlıyor.

KOSKİ'nin kalite standartı yükseldi!

Sağlıklı ve kaliteli hizmet veren ISO Kalite Belgesi 'ne sahip Konya Büyükşehir Belediyesi KOSKİ Genel Müdürlüğü 'nün kalite belgeleri TSE tarafından yapılan tetkikler neticesinde yenilendi.

NG Sapanca’ya Yeşil Yıldız kalite belgesi verildi!

NG Sapanca Wellness & Convention, Kültür ve Turizm Bakanlığı’nın çevreye duyarlı turistik tesislere verdiği Çevreye Duyarlı Konaklama Tesisi Belgesi Yeşil Yıldız’ ı almaya hak kazandı.

Çilek Mobilya kimyasal tehditi bile test ediyor!

GS Kalite Sertifikası (Yüksek Güvenlik ve Kalite Belgesi) bulunan Çilek, ileri güvenlik testlerinden geçmiş en sağlıklı ve en güvenilir bebek odalarını dünyanın dört bir yanında tüketicileriyle buluşturuyor.

Kalekim Mardin ve Kalekim Erzurum kalitede çok hızlı çıktı!

Kalekim’in geçen yıl üretime başlayan Mardin ve Erzurum Fabrikaları, açılışlarından çok kısa bir süre sonra standart denetimlerinden tam not alarak kalite belgesi almaya hak kazandı.

Derin deniz deşarjı izin belgesi!

Derin deniz deşarjı çalışmalarının yapılabilmesi için kuruma "Derin deniz deşarjı izin belgesi" nin verilmiş olması gerekiyor. İşte Su Kirliliği Kontrolü Yönetmeliği İdari Usuller Tebliğinde örneği verilen Derin deniz deşarjı izin belgesi...

22. Kalite Kongresi 12-13 Kasım tarihlerinde düzenlenecek!

KalDer ve TÜSİAD işbirliği ile düzenlenen 22. Kalite Kongresi 12-13 Kasım tarihlerinde İstanbul Kongre Merkezi’nde gerçekleştirilecek. 22.Kalite Kongresi, dünyadan ve Türkiye’den iş dünyasının çok önemli isimlerini ağırlayacak...

Çevre görevlisi belgesi nedir?

Çevre görevlilerine Bakanlık tarafından verilen belge Çevre görevlisi belgesi, Bakanlıkça yapılacak veya yaptırılacak sınavda 70 ve üzeri puan alarak başarılı olanlara veriliyor. Buna göre çevre görevlisi belgesi nedir?

TÜPRAŞ'a Stratejik Yatırım Teşvik Belgesi verildi!

TÜPRAŞ'a tek kalemde yaptığı en büyük yatırım olan Fuel Oil Dönüşüm Projesi için Teşvik Uygulama ve Yabancı Sermaye Genel Müdürlüğü tarafından "Stratejik Yatırım Teşvik Belgesi" verildi...

Konut Kredisi Değerlendirme ve Uygunluk Belgesi!

Konut Kredisi başvurularının değerlendirilmesinde Bankalar tarafından uyulması gereken esaslar Belediye Arsaları Üzerinde Toplu Konut Yönetmeliği kapsamında yer alıyor. İşte Konut Kredisi Değerlendirme ve Uygunluk Belgesi...

Yapı denetim kuruluşuna izin belgesi verilmesi!

Yapı denetim kuruluşuna izin belgesi alabilmek için kuruluş ortaklarının Bakanlığa müracaat etmeleri gerekiyor. İşte yönetmelik kapsamında yer alan yapı denetim kuruluşuna izin belgesi verilmesi ile ilgili hususlar...

Finansevim kalite belgesi Haberi

Finansevim kalite belgesi

Finansevim tarafından yapılan açıklamaya göre, Uluslararası Kalite Sistemleri, Finansevim'in Kalite Yönetim, Müşteri Memnuniyet, Çevre Yönetim alanlarında kalitesini ve güvenilirliğini onayladı. 

Anadolu Ajansı'nda yer alan habere göre, bu kapsamda, "Kalite Yönetim Sistemi"ni benimseyen ve dış tetkik sürecini başarıyla tamamlayan Finansevim markası , "ISO 9001 Kalite Yönetim sistemi, ISO 14001 Çevre Yönetim Sistemi ve ISO 10002 Müşteri Yönetim Sistemi Belgesi" belgesi aldı.

Etkin bir kalite yönetim sistemini tanımlayan bir standart olan ISO 9001 belgesini alan Finansevim'in tüm hizmetleri bu belge dahilinde uluslararası kabul görmüş bir standartta olduğunu ortaya koydu.

Müşteri istek ve beklentilerine her daim önem veren, ürün ve hizmetlerinde sürekli gelişim için çalışan Finansevim, ISO 10002 Müşteri Memnuniyeti Yönetim Sistemi Belgesi ile yaptığı faaliyetleri de taçlandırdı.

Finansevim, aldığı ISO 14001 belgesi ile de çevreye karşı duyarlı;...